Bel Air herenhuis met golfbaan en adembenemend uitzicht te koop voor €100 miljoen

In het prestigieuze postcodegebied van Bel Air, Los Angeles, ligt een eigendom dat meer lijkt op een koninklijk paleis dan een woonhuis. Met een vraagprijs van een adembenemende €100 miljoen, is het herenhuis op 10979 Chalon Road een bewijs van ongekende weelde en architecturale finesse. Het is een plek waar dromen gemanifesteerd zijn in staal, marmer en glas, waar futurisme hand in hand gaat met comfort en waar elk detail aandacht schreeuwt.

Dit meesterwerk is ontworpen door Donald Bolin in samenwerking met Vladimir Elmanovich, en biedt een niveau van privacy, rijkdom en technische innovatie die men zelden ziet. De materialen die gebruikt zijn voor de constructie van het huis zijn zorgvuldig gekozen voor zowel esthetische als symbolische doeleinden, waarbij duurzaamheid en transparantie de kern vormen van deze luxueuze woning.

Een Uitzicht dat de Prijs Rechtvaardigt

Vanuit dit majestueuze landgoed genieten de bewoners van een panoramisch uitzicht dat werkelijk de €100 miljoen waard is. Het kijkt uit over de eminente Bel Air Country Club, met een 18-holes golfbaan gespreid als een groen tapijt zover het oog reikt. In de verte twinkelt de skyline van Century City, terwijl de Stille Oceaan de horizont omarmt en een gevoel van oneindigheid biedt.

Ongeëvenaarde Weelde

Binnen de muren van dit vierlaagse herenhuis, strekt zich een gigantische 40.000 vierkante meter aan woonruimte uit. Het is ontworpen om tot 1.000 gasten te verwelkomen en voertuigenliefhebbers kunnen tot wel 70 auto's kwijt binnen zijn garages. Deze ruimtes zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit LED-verlichting en worden gecomplimenteerd door een 15 voet hoge waterval die elegant uitmondt in een zwembad van 80 voet lang. De luxe blijft zich ontvouwen in het herenhuis, met details zoals een bowlingbaan met twee rijstroken en een bioscoopzaal die ruimte biedt aan 25 bezoekers.

Technologische Superioriteit

Het herenhuis onderscheidt zich ook door zijn volledig geïntegreerde domoticasysteem, dat maximale controle over het eigendom biedt, waar ter wereld de eigenaar zich ook mag bevinden. Via een slim apparaat is het eenvoudig om lichtinstellingen, muziekkeuzes en temperatuurzones te reguleren.

Exclusiviteit in Elk Detail

Voor wie geniet van de fijnere dingen des levens, biedt dit herenhuis faciliteiten zoals een privé-wijnproefkamer, een eetzaal die gemaakt is voor grootschalige diners, en een drinklounge met zwevende marmeren barbladen. Op het dak vindt men meer dan een tennisbaan; een zwembad en een volledig ingerichte bar met televisieschermen, biertaps en wijnkoelers, allemaal afgemaakt met elegante watervallen.

Een Master Bedroom Zonder Weerga

De hoofdslaapkamer is een wereld op zich, beslaand een enorm oppervlak van maar liefst 5.600 vierkante meter. Het is uitgerust met twee indrukwekkende inloopkasten, aparte badkamers met inloopdouches en baden, alle ingebed in bij elkaar passend marmer. Na een lange dag is ontspanning nooit ver weg, met een spa die inclusief massagetafels komt en een professionele salon.

De Groene Binnenplaats

Buiten nodigt de met gras bezaaide binnenplaats uit om te ontspannen op een van de ligstoelen, met de betoverende omgeving die het ongelofelijke uitzicht biedt. Het is een moment waarop de prijskaart van €100 miljoen begint te vervagen tegen de achtergrond van pure rust en schoonheid.

Meer dan een Huis

Dit herenhuis in Bel Air vertegenwoordigt veel meer dan een levenloze structuur. Het staat voor een levensstijl die slechts weinigen zullen ervaren, een statement van opperste luxe en technologische vooruitstrevendheid. Het is een thuis voor de elite, die privacy en ruimte niet alleen op prijs stelt, maar vereist in hun leven. Voor de fortuinlijke koper zal deze plek niet gewoon een woning zijn - het zal een vesting van hun persoonlijke utopie worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...