Bel Air herenhuis met golfbaan en adembenemend uitzicht te koop voor €100 miljoen

Het Bel Air-herenhuis, gelegen op 10979 Chalon Road in Bel Air, wordt te koop aangeboden voor maar liefst €100 miljoen. Het prachtige landgoed, ontworpen door Donald Bolin in samenwerking met Vladimir Elmanovich, is gemaakt van staal en grijs gegoten marmer en glas, en biedt een fantastisch uitzicht op de 18-holes golfbaan van de Bel Air Country Club, de skyline van Century City en de Stille Oceaan.

Dit extravagante pand biedt privacy en luxe leven met kleurrijke LED-verlichting, een 15 voet hoge waterval die in een 80 voet lang zwembad valt, een bowlingbaan met twee rijstroken en een bioscoop voor 25 personen. Het huis beschikt over de modernste technologie, waardoor de verlichting, muziek en temperatuurzones van overal ter wereld kunnen worden bediend vanaf het draagbare slimme apparaat van de eigenaar.

Het landgoed van vier verdiepingen omvat 40.000 vierkante meter woonruimte, geschikt voor maar liefst 1.000 gasten en 70 auto's. De aparte kamers hebben een overdekt atrium, een eigen wijnproefruimte, een uitgestrekte eetzaal en een glamoureuze drinklounge met drijvende marmeren barbladen, uitkijkend over de tennisbaan op het dak. Houten vloeren, marmer en meer dragen bij aan de algehele luxe sfeer.

De gelukkige eigenaren kunnen genieten van een enorme hoofdslaapkamer van 5.600 vierkante meter, aangevuld met twee enorme inloopkasten, individuele badkamers, inloopdouches en staande baden, allemaal ingekapseld met plafondhoog bij elkaar passend marmer. Bovendien is er een spa met twee massagetafels en een professionele salon. Het zwembad op het dak en de volledig ingerichte bar moeten ook zeker worden genoemd, met televisietoestellen, bierkranen en wijnkoelers, evenals watervalwatervallen. De met gras begroeide binnenplaats nodigt uit om te ontspannen met ligstoelen en een prachtig uitzicht.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...