Oppidum heeft zijn nieuwe Heritage luxe bunkers onthuld

Oppidum, een leverancier van versterkte ondergrondse woningen, heeft zijn nieuwe Heritage-bunkers onthuld, voor mensen die rijkelijk willen wonen, zelfs als de wereld ten einde loopt. De bunkers, ontworpen door de Franse architect Marc Prigent, zijn bedoeld om zeer vermogende particulieren een veilige locatie te bieden in wat het merk omschreef als ongekende tijden, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van hun huis.

De bunkers van Oppidum naast luxe huizen zijn natuurlijk niets nieuws. De bunkers van Oppidum hebben echter tot doel een complete woon- en bedrijfsomgeving te bieden. Om dat te bereiken, biedt elk meer dan 10.000 vierkante meter aan ruimte. Bovendien kunnen de chique woningen worden aangepast aan de smaak van de eigenaar, met de mogelijkheid om extra faciliteiten toe te voegen, zoals een privékunstgalerie, een garage die groot genoeg is voor uw volledige collectie, vergaderzalen, een binnentuin en zelfs een spa met een privézwembad.

Om nog maar te zwijgen van genoeg slaapkamersuites voor iedereen in het gezin. Omdat deze bunkers gemaakt zijn voor de eindtijd, is veiligheid het belangrijkste. Dat begint bij de ingang: versterkte explosiedeuren worden bestuurd door een multibiometrische meter die tegelijkertijd het gezicht, de iris, de handpalm en de vingerafdrukken scant, alleen jij en je aangewezen dierbaren kunnen deze krijgen.

Bovendien zijn alle woningen uitgerust met een geïntegreerd complex beveiligingssysteem met beveiliging van militaire kwaliteit. Sterker nog, elke bunker biedt off-the-grid operaties, zodat je op meer dan één manier ondergronds gaat. Autoverzamelaars kunnen zelfs hun wagenpark ondergronds verplaatsen in de bunkers van L'Heritage. Oppidum „Het zijn plaatsen van rust en absolute veiligheid voor eigenaren en hun gezinnen. We hebben het voorrecht om onze klanten service van het hoogste niveau te bieden en prachtige plekken te creëren die hen en hun nalatenschap nog generaties lang zullen beschermen”, zegt Jakub Zamrazil, oprichter en CEO van Oppidum, in een persverklaring.

De bunkers bieden verschillende opties voor kort en langdurig verblijf en zijn beschikbaar voor gebruik in de EU, de VS, het VK en de VAE.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...