Dit spectaculaire landgoed in Miami Beach zou van jou kunnen zijn voor $38 miljoen

Stelt u zich eens voor: een leven waarin het alledaagse wordt getransformeerd tot het buitengewone, een bestaan vol grandeur in de zonovergoten wereld van Miami Beach. Dromers en visionairs opgelet, want uw ultieme woonfantasie kan nu werkelijkheid worden met dit sensationele landgoed op La Gorce Island. Met een vraagprijs van €38 miljoen staat deze residentie symbool voor het summum van luxe en is het een toonbeeld van moderne architectonische genialiteit.

Dit koninklijke optrekje is het geesteskind van Kobi Karp, wiens reputatie in de architectuurwereld niet onaanzienlijk is. Zijn vermaarde aanpak die detail en ruimtelijk ontwerp combineert met de schoonheid van natuurlijke elementen, heeft geresulteerd in een huis dat niet alleen luxueus is maar ook naadloos aansluit bij de omliggende natuurlijke pracht van Miami Beach.

Het landgoed biedt een adembenemend uitzicht over de baai, iets wat nauwelijks in beelden te vatten is. De immense ramen reiken van vloer tot plafond en omarmen zo een panorama dat zich uitstrekt van de levendige dageraad tot de stille nacht. Stelt u zich eens voor hoe u hier, vanaf uw eigen balkon of vanuit het grenzeloze zwembad dat overloopt in de horizon, kunt baden in het licht van de zonsopkomst of -ondergang.

Het huis telt zeven riante slaapkamers en talrijke badkamers – maar liefst acht volledige en twee halve. Het is de ideale setting voor een groot gezin of om gasten te ontvangen als ware het royalty. Elke slaapvertrek is voorzien van een glazen balkon en een royale inloopkast. In de master suite gaat men nog een stapje verder, met een uitgestrekte privé-balkon, een eigen keuken en een badkamer die de allure van een luxe spa evenaart.

De binnenruimtes van het huis stralen niets anders dan verfijning en warmte uit. Spaanse kalksteen en Europese witte eikenhouten vloeren leggen de basis voor een interieur dat elegantie en comfort perfect weet te combineren. Een wijnkamer met glazen wanden, exclusieve thuisbioscoop en een fitnesscentrum van het hoogste niveau zijn enkele van de faciliteiten die de bewoners kunnen waarderen.

Voor de culinaire liefhebber is er de keuken, die geen enkele chef-kok misstaat en uitgerust is met de fijnste apparatuur en een design dat functionaliteit en esthetiek moeiteloos vermengt. Het is een plek die uitnodigt tot het bereiden van gastronomische creaties of het verzorgen van intieme etentjes.

Maar wat u echt zal betoveren, is de sierlijke wenteltrap die zich als een sculpturaal element door de woning slingert. Begeleid door een elegante waterpartij, wordt haar schoonheid extra benadrukt door de meditatietuin die verstilling biedt met zijn hoge bamboebomen.

Het buitenleven is minstens even indrukwekkend. Een 140 meter lang waterfront en een privéjachthaven die klaar is voor de ontvangst van grote jachten, maken van dit domein een paradijs voor iedereen die van het water houdt. Een buitenkeuken, een sfeervolle open haard en een ruim zonnedek onderstrepen dat dit huis ontworpen is voor de beste momenten in het leven.

De beveiligde wijk waar dit alles zich bevindt verzekert privacy en veiligheid, essentiële componenten voor een onbezorgd leven. En met de ligging in één van Miami Beach'smeest gewilde buurten, is het landgoed nog meer begeerlijk voor de potentiële koper.

Als u het zich kan veroorloven, opent dit landgoed de deuren naar een exclusief domein van weergaloze luxe. Bent u klaar om deze stap in een nieuw bestaan te zetten? Dit is het uitgelezen moment om contact op te nemen met de makelaar en uw interesse te tonen. Dit stukje hemel op aarde wacht op zijn nieuwe eigenaar. Misschien bent u wel degene die er zijn intrek mag nemen. Verbeelding en realiteit komen hier samen, in een levensstijl die voor de meeste mensen slechts een droom blijft. Bent u devolgende om deze droom te realiseren?


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...