Dit spectaculaire landgoed in Miami Beach zou van jou kunnen zijn voor $38 miljoen

Dit spectaculaire landgoed in Miami Beach zou van jou kunnen zijn voor $38 miljoen

Gelegen op 34 La Gorce Circle, direct aan de rand van het water op het gewilde La Gorce Island, is dit adembenemende landgoed in Miami Beach momenteel op zoek naar een nieuwe eigenaar. De nieuw gebouwde residentie voor jou wordt verkocht voor ongeveer €38 miljoen en is ontworpen door Kobi Karp en beschikt over zeven slaapkamers, acht volledige baden en twee halve baden, plus vele andere lekkernijen, die in totaal 11.000 vierkante meter beslaan.

De volgende eigenaren van dit prachtige pand zullen genieten van een zalig uitzicht op de baai vanaf twee niveaus met kamerhoge ramen, terwijl het prachtige overloopzwembad of de meditatietuin met 30 meter hoge bamboebomen ervoor zorgen dat je de hele dag thuis wilt blijven.

Binnen worden Spaanse kalksteen en Europese witte eiken vloeren prachtig aangevuld met glazen wanden en pocketdeuren, waardoor een relaxte sfeer ontstaat. Maar het meest interessante kenmerk is waarschijnlijk de coole wenteltrap, die wordt geëvenaard door een prachtige waterpartij. De plattegrond met open concept omvat ook een wijnkamer met glazen wanden, een bioscoop met zes zitplaatsen en een indrukwekkende fitnessruimte.

Natuurlijk is er ook een keuken van de chef, boordevol ultramoderne apparatuur, wat betekent dat u klaar bent om uw gasten op meer dan één manier te verrassen. Over verrassingen gesproken, elk van de slaapkamers is voorzien van glazen balkons, inloopkasten en travertijnmarmer - behalve de meester, die opschept over een omhullend balkon, een kleine keuken met een wijnkoeler, baden en kasten voor hem en haar, en een fitnessruimte met glazen wanden met een stoomdouche.

Waarom zou iemand die kamer willen verlaten?

Dit weelderige herenhuis ligt aan een waterkant van 140 meter en biedt uitzicht op Biscayne Bay en het centrum van Miami, terwijl een zwembad zonder rand, een spa, een gaskachel en een terras bij het zwembad allemaal klaar zijn om zowel eigenaren als gasten te laten glimlachen en volledig verleid te houden.