Luxe landgoed in Florida met privé-kartbaan en enorme autogarage

Aan de oevers van het Thonotosassameer in Florida bevindt zich een indrukwekkend landgoed genaamd "The Oaks", dat zich uitstrekt over een van de grootste percelen in Hillsborough County. Dit landhuis in Frans-Normandische stijl heeft een hoofdgebouw van 42.782 vierkante meter, een charmant gastenverblijf met twee verdiepingen, een gigantische garage voor maximaal 20 auto's en zelfs een eigen privékartbaan - een droom voor autoliefhebbers.

Het landgoed werd in 2012 gebouwd voor RV-verkoopmagnaat en gerenommeerde autoverzamelaar Don Wallace, die er enkele van zijn waardevolle supercars opslaat, waaronder een McLaren F1 LM-spec die hij in 2015 verkocht voor €13,75 miljoen. Het landgoed staat momenteel te koop voor €17,5 miljoen.

Het vier verdiepingen tellende hoofdgebouw is omgeven door prachtig onderhouden gazons en heuvels en beschikt over 8 slaapkamers, 12 badkamers en 14 halve baden. Het 36 hectare grote terrein herbergt ook een luxe poolhouse, poorthuis, binnen- en buitenzwembaden, een paardenstal met weiland, joggingpad, tweeverdiepingen boothuis en nog veel meer. Het interieur van dit prachtige huis is zorgvuldig ingericht met oog voor detail in het architectonisch ontwerp.

Naast een bowlingbaan, stoom- en saunaruimtes en een fitnessruimte, is de enorme garage een van de meest opvallende kenmerken van het pand. Enkele van de bijzondere auto's die in de garage zijn opgeslagen, zijn onder andere een zeldzame Ferrari 250 LM uit 1964, een Ferrari 488 Spider, een Audi R8, een Ford GT en een Porsche 918 Spyder. Don Wallace verkocht eerder dit jaar 26 auto's op de Mecum's Kissimmee veiling, waaronder de originele Plymouth Barracuda Hemi Under Glass uit 1967. Een klein vliegtuig hangt zelfs aan het plafond van de garage.

Het spectaculaire landgoed "The Oaks" staat synoniem voor luxe en comfort. De kamers in het hoofdgebouw zijn royaal opgezet en voorzien van alle gemakken, terwijl het gastenverblijf met twee verdiepingen zorgt voor extra ruimte en privacy voor bezoekers. Het pand is ontworpen met het oog op entertainment en ontspanning, en biedt tal van recreatiemogelijkheden zoals een bioscoop, een wijnkelder en een speelkamer.

De uitgestrekte buitenruimte is ideaal voor paardenliefhebbers, met de paardenstal en het aangrenzende weiland. Voor watersportliefhebbers is er het boothuis met twee verdiepingen, dat gemakkelijk toegang biedt tot het Thonotosassameer. Bovendien kunnen sportliefhebbers genieten van het joggingpad, de tennisbaan en het basketbalveld, die zich allemaal op het terrein bevinden.

De landschapsarchitectuur van het landgoed is zorgvuldig gepland en onderhouden, met prachtige tuinen, fonteinen en zitgedeeltes om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De buitenzwembaden zijn voorzien van watervallen en glijbanen, terwijl het poolhouse een bar, een buitenkeuken en een overdekt terras omvat, ideaal voor feesten en bijeenkomsten.

De enorme garage is niet alleen een toevluchtsoord voor autoliefhebbers, maar kan ook dienen als een indrukwekkende tentoonstellingsruimte voor andere verzamelobjecten, zoals motorfietsen, boten of zelfs kunstwerken. Verder is het de moeite waard om te vermelden dat het landgoed is uitgerust met geavanceerde beveiligings- en domoticasystemen om comfort, veiligheid en gemoedsrust voor de bewoners te garanderen.

De "The Oaks" is een buitengewoon landgoed dat zowel luxe als functionaliteit biedt, en een unieke kans voor een koper die op zoek is naar een exclusieve en prestigieuze woning in Florida.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...