Luxueus vastgoed in Schellebelle

Schellebelle, gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, dicht bij prachtige natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden, straalt Schellebelle rust, authenticiteit en prestige uit. In dit artikel ontdekken we zes opvallende vastgoedobjecten die deze bijzondere markt typeren.

Eerst nemen we een kijkje bij een opmerkelijk pand dat zich ergens tussen een ruim appartement en een gezellige loft bevindt. Het ruime woongedeelte ademt licht en openheid uit, terwijl de keuken met kookeiland zich leent voor culinaire hoogstandjes. Bijkomend is er ook een master bedroom, compleet met dressing, twee extra slaapkamers en een badkamer met ligbad en inloopdouche.

Vervolgens hebben we een prestigieus duplex-appartement met drie slaapkamers en een leefruimte waar licht en ruimte centraal staan. De open keuken, voorzien van alle moderne gemakken, grenst aan een ruim eetgedeelte. De grote schuiframen leiden naar een zonovergoten terras, waar het uitzicht adembenemend is.

Verder vinden we een fraai gerenoveerd triplex-appartement dat oude charme met moderne luxe combineert. Met twee slaapkamers, een kantoorruimte, twee badkamers, een open keuken en een ruime woonkamer, biedt dit pand veel leefruimte. Het terras en de binnentuin zorgen voor rust en ontspanning.

Een vierde object is een luxueuze penthouse die in de binnenstad het hoofd weet te verheffen. Met zijn drie slaapkamers, twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een grote leefruimte, biedt deze woning alle mogelijke gemakken. Het grote terras met zicht op de stad en de Schelde is ongetwijfeld de kers op de taart.

Het vijfde vastgoedobject is een prachtige villa gelegen tussen het groen. Deze luxewoning beschikt over vijf slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer, twee badkamers en een groot terras met tuin. Verder genieten de bewoners van een zwembad, sauna en fitnessruimte.

Tot slot kijken we naar een charmante landhuis met vier slaapkamers, een grote woonkamer met open haard, een moderne keuken en een ruime eetkamer. De master bedroom heeft een en-suite badkamer, en het huis heeft ook een gastenverblijf.

In Schellebelle vinden vastgoedinvesteerders en aspirant-huizenkopers een brede waaier aan mogelijkheden, van appartementen en penthouses tot villa's en landhuizen. Hoewel de prijzen en eigenschappen variëren, wordt de waarde van het vastgoed in Schellebelle vooral bepaald door de locatie, het ontwerp en de grootte van het pand, alsook de aanwezigheid van luxevoorzieningen zoals zwembaden, sauna's, fitnessruimtes en terrassen met uitzicht.

De vastgoedmarkt in Schellebelle vertoont een groeiende trend waarbij luxe en comfort centraal staan. Steeds meer kopers zijn op zoek naar unieke woningen die bijdragen aan een verhoogde levenskwaliteit. Qualitatieve voorzieningen, duurzame materialen en innovatief design spelen hierbij een cruciale rol.

 

- Luxueus Vastgoed in Schellebelle: Ontdek de Charme en Prestige van deze Oost-Vlaamse Gemeente
- Ontdek het luxueuze vastgoed in Schellebelle – appartementen, villa's en landhuizen - gelegen in een charmante Oost-Vlaamse gemeente met een verrassend prestigieuze vastgoedmarkt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...