Luxe landgoed in Greenwich met Engels landhuis en pension te koop voor €10 miljoen

Greenwich, een welvarende stad in Connecticut, herbergt een prachtig landgoed dat doet denken aan een Engels landhuis. Dit uitzonderlijke pand strekt zich uit over 4,42 hectare schitterend parkachtig terrein. Het landgoed omvat een weelderig herenhuis met 5 slaapkamers, volledig gerenoveerd door de bekroonde ontwerper Victoria Hagan, die het huis een elegante, traditionele sfeer heeft gegeven met een vleugje moderniteit.

Bij binnenkomst in de foyer worden bewoners begroet door een prachtige glazen baai, die het interieur baadt in natuurlijk licht. De weelderige woonruimtes stralen vakmanschap uit en zijn voorzien van 3 open haarden, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat.

Naast het hoofdgebouw biedt het landgoed nog meer luxe. In 2004 is er een pension met 4 slaapkamers gebouwd, ideaal voor gasten of als extra leefruimte. Daarnaast beschikt het pand over een zwembad met een terras en een gastenverblijf met 2 slaapkamers. Sportliefhebbers zullen genieten van de aanwezigheid van een tennisbaan, waar ze zich kunnen uitleven in een partijtje tennis.

Dit prachtige landgoed, met al zijn voorzieningen, is momenteel beschikbaar op de markt. Het is een unieke kans om te genieten van de weelde en het comfort van dit luxueuze landgoed in het hart van Greenwich.

Dit luxueuze landgoed in Greenwich biedt niet alleen een spectaculaire woonruimte, maar ook een idyllische omgeving om van te genieten. Het uitgestrekte parkachtige terrein is een lust voor het oog, met weelderig groen, verzorgde tuinen en serene wandelpaden. Het is een oase van rust en privacy, waar bewoners kunnen genieten van rustige momenten in de natuur.

Het pension met 4 slaapkamers is een perfecte toevoeging aan het landgoed. Met een eigen ingang en alle moderne voorzieningen, biedt het pension een comfortabele ruimte voor gasten of zelfs als een aparte woongelegenheid voor een familie.

Het zwembad en het terras zijn perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om verfrissende duiken in het zwembad of zonnebaden op het terras, deze buitenruimte biedt een heerlijke ontsnapping aan de zomerse hitte. Het aangrenzende gastenverblijf met 2 slaapkamers voegt nog meer functionaliteit toe aan deze prachtige buitenruimte.

Sportliefhebbers zullen verheugd zijn met de aanwezigheid van de tennisbaan op het terrein. Het is een geweldige plek om actief te blijven en vrienden uit te dagen voor een wedstrijdje tennis. De weelderige groene omgeving en de frisse lucht maken het tot een perfecte setting voor een sportieve en gezonde levensstijl.

Met een prijskaartje van €10 miljoen is dit landgoed een investering in luxe en comfort. Het biedt niet alleen een prachtig herenhuis en diverse bijgebouwen, maar ook een ongeëvenaarde levensstijl in een van de meest exclusieve en gewilde buurten van Greenwich. Het is een kans om te genieten van een leven van weelde, privacy en sereniteit, omringd door elegantie en schoonheid.

Over Greenwich Connecticut

Greenwich, gelegen in de staat Connecticut, is een stad die bekend staat om zijn welvaart en adembenemende schoonheid. Met zijn weelderige landgoederen, groene landschappen en statige architectuur trekt Greenwich bezoekers en bewoners aan die op zoek zijn naar een luxe levensstijl gecombineerd met de charme van de natuur.

De stad heeft een rijke geschiedenis en staat bekend als een van de welvarendste gemeenschappen in de Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van veel succesvolle zakenmensen, beroemdheden en prominente figuren uit de financiële wereld. De welvaart van Greenwich komt tot uiting in de weelderige landgoederen en exclusieve eigendommen die het gebied sieren.

Een van de opvallende kenmerken van Greenwich zijn de prachtige landgoederen die het landschap sieren. Deze elegante woningen, vaak ontworpen in Engelse landhuisstijl, stralen grandeur en stijl uit. Ze zijn omgeven door uitgestrekte terreinen met perfect onderhouden tuinen, wat een gevoel van rust en sereniteit creëert.

Naast de indrukwekkende architectuur en landschappen, biedt Greenwich ook tal van recreatieve mogelijkheden. De stad ligt aan de kust van de Long Island Sound, waardoor bewoners en bezoekers kunnen genieten van prachtige stranden, jachthavens en watersportactiviteiten. Het is een ideale bestemming voor zeilliefhebbers en mensen die graag de schoonheid van de oceaan willen verkennen.

De stad biedt ook uitstekende winkels en eetgelegenheden, met exclusieve boetieks, high-end restaurants en luxe winkelcentra. Bewoners van Greenwich hebben toegang tot een breed scala aan voorzieningen, waaronder hoogwaardige medische zorg, gerenommeerde scholen en culturele instellingen.

Het vastgoedaanbod in Greenwich is divers en omvat een breed scala aan woningen, variërend van historische herenhuizen tot moderne villa's. De prijzen variëren sterk, afhankelijk van de locatie, grootte en voorzieningen van de woning. Het is een markt die aantrekkelijk is voor zowel binnenlandse als internationale kopers die op zoek zijn naar een exclusieve en weelderige levensstijl.

Als een van de meest welvarende steden in de Verenigde Staten, blijft Greenwich een aantrekkelijke bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde levensstijl en natuurlijke schoonheid. Met zijn prachtige landgoederen, weelderige landschappen en hoogwaardige voorzieningen biedt Greenwich een unieke mix van luxe, comfort en rust in een idyllische omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...