Prestigieus wonen in Manhattan - Huur de hele 39e verdieping van The Pierre hotel voor €446.000 per maand

Het iconische The Pierre hotel in Manhattan biedt weelderige accommodaties, en een van de meest exclusieve opties is nu beschikbaar voor New Yorkers met diepe zakken. De gehele 39e verdieping van het gebouw, inclusief de presidentiële suite, kan worden gehuurd voor een indrukwekkende €446.000 per maand, waarmee het de duurste huurwoning in New York City is. Deze deal omvat niet alleen het ultra-luxe appartement, maar ook toegang tot andere kamers op de verdieping, waardoor de totale beschikbare leefruimte maar liefst 4.786 vierkante meter beslaat. Dit vertaalt zich naar zes slaapkamers en zes en een halve badkamer, die allemaal beschikbaar zijn voor de huurder.

Wat deze aanbieding nog aantrekkelijker maakt, is de toegang tot de hoogwaardige voorzieningen van het hotel. Denk hierbij aan roomservice van de twee eigen restaurants, schoonmaak- en butlerservice, spabehandelingen op de kamer en zelfs de mogelijkheid om de privé-Jaguar van The Pierre te huren.

Het appartement biedt een prachtig uitzicht op Central Park, waarbij ook het Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir, de George Washington Bridge, Wollman Rink en het Plaza Hotel te bewonderen zijn. Huisdieren zijn welkom, op voorwaarde dat ze minder dan een bepaald gewicht wegen. Voor degenen die niet de hele verdieping willen huren, is er altijd nog de optie om alleen de presidentiële suite te huren voor €357.000 per maand. En voor kortere verblijven is het mogelijk om de suite te boeken voor €17.000 per nacht.

Het huren van de gehele 39e verdieping van The Pierre hotel biedt een ongeëvenaarde luxe-ervaring in het hart van Manhattan. Met uitgestrekte leefruimtes, adembenemende uitzichten en toegang tot de exclusieve faciliteiten van het hotel, belichaamt deze huurovereenkomst de ultieme levensstijl van weelde en comfort in de bruisende metropool van New York City.

Naast de luxe en prachtige voorzieningen die de huur van de hele 39e verdieping van The Pierre hotel met zich meebrengt, zijn er nog enkele opmerkelijke details die het verblijf nog exclusiever maken.

Naast het indrukwekkende uitzicht op Central Park en de nabijgelegen bezienswaardigheden, biedt de huurder ook het voorrecht om huisdieren mee te nemen, op voorwaarde dat ze minder dan een bepaald gewicht hebben. Dit maakt het mogelijk om te genieten van het gezelschap van geliefde huisdieren in deze luxueuze omgeving.

Daarnaast is er een alternatieve optie voor degenen die niet de gehele verdieping willen huren. De mogelijkheid bestaat om alleen de presidentiële suite te huren voor €357.000 per maand. Deze suite op zichzelf biedt al een weelderige leefruimte en een prachtig uitzicht, maar zonder de extra kamers en de totale omvang van de gehele verdieping.

Voor kortere verblijven is het ook mogelijk om de presidentiële suite per nacht te boeken, tegen een prijs van €17.000. Dit stelt gasten in staat om te genieten van de exclusieve ambiance van The Pierre hotel voor een kortere periode, terwijl ze nog steeds kunnen profiteren van de luxe voorzieningen en de prachtige omgeving.

Het huren van de 39e verdieping van The Pierre hotel biedt een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort in een van de meest prestigieuze buurten van Manhattan. Of het nu voor een langdurig verblijf is of voor een kortere periode, deze huurovereenkomst belooft een leven van weelde en verfijning op een van de meest gewilde adressen in New York City.

Uitzicht op Central Park

Een adembenemend uitzicht op Central Park: huur de hele 39e verdieping van The Pierre hotel. Gelegen op een van de meest prestigieuze adressen in Manhattan, biedt het huren van de hele 39e verdieping van The Pierre hotel niet alleen luxe en exclusiviteit, maar ook een adembenemend uitzicht op het iconische Central Park.

Vanaf deze hoogte kunnen bewoners genieten van panoramische vergezichten over het weelderige groen van Central Park. Het park strekt zich uit voorbij het oog, en biedt een betoverend schouwspel van bomen, gazons, paden en de beroemde waterpartijen. Het is een oase van rust en natuur midden in de bruisende stad.

Naast het majestueuze uitzicht op Central Park zijn er ook andere iconische bezienswaardigheden zichtbaar vanaf de 39e verdieping van The Pierre. Het Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir, dat glinstert in de zon, voegt een vleugje elegantie toe aan het panorama. De imposante George Washington Bridge, het sfeervolle Wollman Rink en het klassieke Plaza Hotel maken het uitzicht compleet.

Het genot van dit unieke uitzicht op Central Park is een van de vele privileges die gepaard gaan met het huren van de hele 39e verdieping van The Pierre hotel. Het biedt een exclusieve leefomgeving waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur, terwijl ze omringd zijn door de weelde en elegantie die het hotel te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...