Tom Cruise zet zijn uitgestrekte landgoed in Telluride - Colorado te koop

Het veelgeprezen Hollywood-icoon Tom Cruise heeft besloten zijn prachtige landgoed in Telluride, Colorado op de markt te brengen. Dit weelderige pand, gelegen net buiten het populaire skigebied, strekt zich uit over een indrukwekkende 298 hectare en biedt directe toegang tot het Uncompahgre National Forest via een privépoort. Het landgoed is doorkruist met een uitgebreid trailsysteem, waardoor de mogelijkheid ontstaat om te genieten van de ongerepte natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Het hoofdgebouw, dat in 1994 werd voltooid, is ontworpen als een authentieke houten lodge en is vervaardigd met steen en ceder. Het combineert de rustieke charme van een traditionele lodge met moderne voorzieningen, zoals een fitnessruimte, recreatieruimte en bibliotheek. Met een royale oppervlakte van 10.000 vierkante meter biedt het hoofdgebouw vier slaapkamers en zes badkamers. Daarnaast is er een pension van 1.600 vierkante meter, dat drie extra slaapkamers en zes badkamers omvat, waardoor er voldoende ruimte is voor gasten of personeel.

Volgens rapporten heeft Tom Cruise besloten om dit fantastische landgoed te verkopen omdat hij het de afgelopen jaren niet veel heeft kunnen gebruiken. Met zijn drukke schema en diverse verplichtingen heeft hij besloten om deze unieke eigendom beschikbaar te stellen voor een nieuwe eigenaar die er volop van kan genieten.

Met zijn uitgestrekte terrein, de directe toegang tot het Uncompahgre National Forest en de luxe voorzieningen, vertegenwoordigt dit landgoed een unieke kans om te genieten van de schoonheid en privacy van het adembenemende Telluride, Colorado.

Het landgoed van Tom Cruise in Telluride, Colorado biedt ook een scala aan luxe voorzieningen die het tot een echt paradijs maken voor liefhebbers van buitenactiviteiten en ontspanning.

Naast de uitgestrekte gronden en directe toegang tot het Uncompahgre National Forest, beschikt het landgoed over een scala aan recreatieve mogelijkheden. Er is een prachtig aangelegd zwembad en een ruim terras waar men kan genieten van de zon en het spectaculaire uitzicht op de omliggende bergen. Voor de sportliefhebbers is er een tennisbaan en een volledig uitgeruste fitnessruimte om in vorm te blijven.

Voor diegenen die houden van ontspanning en vermaak is er een recreatieruimte met een pooltafel en een bioscoopzaal waar men kan genieten van filmavonden met vrienden en familie. De bibliotheek biedt een rustige omgeving om te ontspannen en te genieten van een goed boek.

Het landgoed is ontworpen om privacy en luxe te bieden. De omgeving is weelderig en vredig, omgeven door prachtige natuurlijke landschappen. De eigen privépoort zorgt ervoor dat de gasten kunnen genieten van totale afzondering en rust.

Het landgoed van Tom Cruise is een echt juweeltje dat te koop wordt aangeboden voor een vraagprijs van €51,5 miljoen. Met zijn uitgestrekte terrein, luxueuze voorzieningen en prachtige omgeving biedt dit landgoed de mogelijkheid om een exclusieve levensstijl te ervaren te midden van de adembenemende schoonheid van Telluride, Colorado.

Over Telluride, Colorado

Telluride, Colorado is een charmant bergstadje dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en unieke sfeer. Gelegen in het zuidwesten van Colorado, in de San Juan Mountains, trekt Telluride zowel toeristen als bewoners aan vanwege zijn pittoreske landschap en diverse recreatiemogelijkheden.

Het stadje is omgeven door majestueuze bergen en weelderige bossen, waardoor het een paradijs is voor outdoorliefhebbers. In de wintermaanden biedt Telluride geweldige mogelijkheden voor skiën en snowboarden, met uitgestrekte pistes en ongerepte poedersneeuw. Het Telluride Ski Resort is wereldwijd bekend en trekt wintersporters van over de hele wereld aan.

In de zomermaanden transformeert Telluride in een paradijs voor wandelaars, fietsers en avonturiers. Het gebied biedt een uitgebreid netwerk van wandelpaden, mountainbikeroutes en andere outdooractiviteiten. Van prachtige watervallen tot alpiene meren en adembenemende uitzichtpunten, Telluride heeft voor elk wat wils.

Naast de natuurlijke schoonheid biedt Telluride ook een levendige cultuur- en kunstscene. Het stadje staat bekend om zijn festivals, waaronder het beroemde Telluride Film Festival, dat filmmakers en filmfanaten van over de hele wereld samenbrengt. Er zijn ook tal van kunstgalerijen, boetiekjes, restaurants en historische bezienswaardigheden om te verkennen.

Telluride heeft een sterke gemeenschapssfeer en behoudt zijn authentieke charme. Het is een plek waar het moderne leven samensmelt met de rustieke schoonheid van de natuur. Met zijn prachtige landschap, outdooravonturen en culturele rijkdom is Telluride een bestemming die mensen blijft betoveren en inspireren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...