Donna Karan verkoopt een deel van haar exclusieve toevluchtsoord op Parrot Cay, gelegen in de Turks - en Caicoseilanden.

Het landgoed, gelegen aan het prachtige strand, beslaat nu meer dan 10 hectare en werd in 2002 verworven door Karan. Een groot deel van het onroerend goed, ongeveer 7 hectare, wordt nu te koop aangeboden. Dit omvat een paar prachtige villa's, elk met een oppervlakte van 3.850 vierkante meter, vier slaapkamers en vier badkamers, geïnspireerd door Afro-Balinese architectuur.

Het opmerkelijke heiligdom, dat bekend staat als "The Sanctuary", omvat ook een yogapaviljoen aan het strand, een ruim eetpaviljoen geschikt voor feesten met maximaal 20 gasten, en een indrukwekkend zwembad aan het strand. Het landgoed wordt aangeboden met alle prachtige decoratieve houtsnijwerken die Donna Karan tijdens haar wereldwijde reizen heeft verzameld, waardoor een unieke sfeer en esthetiek wordt gecreëerd.

Het gedeelte van het pand dat Donna Karan van plan is te behouden, omvat een privéwoning, een luxe spa en twee prachtige zwembaden. Hoewel ze het eiland regelmatig bezoekt, heeft ze volgens haar woordvoerder niet meer ruimte nodig dan wat ze besluit te behouden.

De prijs die Donna Karan heeft vastgesteld voor dit exclusieve deel van haar Parrot Cay-toevluchtsoord bedraagt maar liefst €39 miljoen. Het is een kans voor een welvarende koper om te genieten van de weelderige schoonheid van deze prachtige locatie, doordrenkt met de persoonlijke stijl en flair van een modelegende.

Parrot Cay op de Turks- en Caicoseilanden is een waar paradijs dat nu de kans biedt om een deel van het uitgebreide landgoed van de beroemde modeontwerpster Donna Karan te verwerven.

Dit exclusieve strandlandgoed beslaat meer dan 10 hectare en werd in 2002 door Karan overgenomen. Nu staat een groot deel van het onroerend goed, ongeveer 7 hectare, te koop. Dit omvat een aantal prachtige villa's die geïnspireerd zijn op de Afro-Balinese architectuur en elk 3.850 vierkante meter woonruimte bieden, met vier ruime slaapkamers en evenveel luxe badkamers. Het hoogtepunt van dit prachtige landgoed, dat bekend staat als "The Sanctuary", is onder andere een idyllisch yogapaviljoen aan het strand, een eetpaviljoen dat ruimte biedt aan grote feesten van maximaal 20 personen, en een spectaculair strandzwembad dat zorgt voor verfrissing en ontspanning.

Een bijzonder onderdeel van deze unieke deal is de collectie decoratief houtsnijwerk die Donna Karan tijdens haar wereldwijde reizen heeft verzameld. Deze kunstwerken dragen bij aan de rijke ambiance en tonen de culturele invloeden die Karan heeft opgedaan.

Het gedeelte van het landgoed dat Karan van plan is te behouden, omvat een prachtige privéwoning, een uitnodigende spa en twee elegante zwembaden. Hoewel de modeontwerpster regelmatig van het eiland geniet, heeft ze volgens haar woordvoerder niet meer ruimte nodig dan wat ze besluit te behouden voor haar eigen persoonlijke gebruik.

Voor degenen die op zoek zijn naar luxe en exclusiviteit in een adembenemende omgeving, is deze unieke kans om een deel van het Parrot Cay-landgoed van Donna Karan te verwerven niet te missen. De prijs voor dit buitengewone onroerend goed is vastgesteld op €39 miljoen, waarmee een exclusieve levensstijl wordt gecreëerd in een idyllische omgeving die doordrenkt is van stijl en schoonheid.

  • Parrot Cay is een exclusief strandlandgoed op de Turks- en Caicoseilanden dat deel uitmaakt van het privébezit van modeontwerpster Donna Karan.

  • Het landgoed beslaat meer dan 10 hectare en is sinds 2002 in handen van Karan.

  • Een groot deel van het landgoed, ongeveer 7 hectare, staat te koop en omvat een aantal Afro-Balinese geïnspireerde villa's.

  • Elke villa biedt een royaal woonoppervlak van 3.850 vierkante meter en beschikt over vier ruime slaapkamers en vier luxe badkamers.

  • Het hoogtepunt van het landgoed is "The Sanctuary", met een prachtig yogapaviljoen aan het strand, een ruim eetpaviljoen dat geschikt is voor feesten van maximaal 20 personen, en een spectaculair strandzwembad.

  • Het landgoed wordt verkocht met een bijzondere collectie decoratief houtsnijwerk die Donna Karan tijdens haar wereldwijde reizen heeft verzameld.

  • Het deel van het landgoed dat Karan behoudt, omvat een privéwoning, een spa en twee zwembaden.

  • Parrot Cay biedt exclusieve faciliteiten en voorzieningen, waaronder een privéstrand, toegang tot watersportactiviteiten en andere recreatieve mogelijkheden.

  • Het landgoed is gelegen op een prachtige locatie met adembenemende uitzichten over de turquoise wateren en weelderige landschappen van de Turks- en Caicoseilanden.

  • De prijs voor dit exclusieve deel van het Parrot Cay-landgoed van Donna Karan is vastgesteld op €39 miljoen. Het is een unieke kans om te genieten van luxe en privacy in een betoverende omgeving.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...