Ultra-luxe herenhuis op Ibiza met prachtig uitzicht op zee en platteland

Op een van de meest begeerde plekken van Ibiza, hoog op de Atzaro-berg, prijkt een ultra-luxe herenhuis dat qua extravagantie en exclusiviteit zijn gelijke niet kent. Met een weids uitzicht over zowel de azuurblauwe zee als het idyllische platteland van het eiland, is dit domein de belichaming van decadentie en rust.

Verscholen in het landschap beslaat dit landgoed een royale 4,2 hectare grond. Je zou bijna vergeten waar je bent, wanneer je staart over de uitgestrekte zee en de ongerepte natuur die Ibiza te bieden heeft. Het gerucht gaat dat dezelfde eigenaren van het fameuze Enigma Mansion in Zuid-Afrika nu ook deze parel op de Balearen hun eigendom mogen noemen. En die connectie is voelbaar in de grandeur en het onmiskenbare gevoel voor stijl dat je hier aantreft.

Met een interieur dat maar liefst 5.888 vierkante meter bestrijkt, is het ruime herenhuis opgezet met zes slaapkamers en zeven badkamers. Elke kamer is ontworpen met een oog voor detail en comfort, en is uitgerust met voorzieningen die je zou verwachten in een hotel van wereldklasse - van een state-of-the-art muzieksysteem bedienbaar via iPad tot Cisco Wi-Fi, een sauna en zelfs een garage met plaats voor vier auto's.

Terwijl binnen de kunstwerken en levendige meubels zorgen voor een sfeer die zowel luxe als huiselijk aanvoelt, is het buitenleven minstens even indrukwekkend. De tuinen zijn een lust voor het oog, met hun palmbomen en fruitbomen, organisch gevormde vijvers en een Balinese meditatietempel die de oosterse wijsheid naar dit westelijke eiland brengt.

Het pronkstuk van het terrein is het grote overloopzwembad, omgeven door groene tuinen en uitnodigende ligbedden waarop gasten tot rust kunnen komen onder de verkwikkende mediterrane zon. Voor de sportieve bewoner of bezoeker is er een tennisbaan en een volledig uitgeruste fitnessruimte, terwijl de wandel- en fietspaden uitnodigen om de pittoreske omgeving te verkennen.

Naast de imposante hoofdwoning zijn er op het terrein nog drie afzonderlijke villa's te vinden, elk met een eigen suite, plus een gastenverblijf en aparte behuizing voor het personeel. Deze extra accommodaties bieden niet alleen privacy en comfort maar dragen ook bij aan het gevoel van gemeenschap en gastvrijheid dat dit herenhuis uitstraalt.

In dit exclusieve herenhuis komt het hedendaagse begrip van luxe samen met een diepe waardering voor duurzaamheid. Zo zijn er zonnepanelen en een waterrecyclingsysteem aangebracht, die zorgen voor een vermindering van het energieverbruik en het beschermen van de prachtige, natuurlijke omgeving waarin het herenhuis zich bevindt.

Dit alles wordt ondersteund door een team van toegewijd personeel, die klaarstaan om elke ervaring op maat te maken voor de bewoners en hun gasten. Of het nu gaat om een chef-kok die culinaire hoogstanden presenteert of een conciërge die helpt bij het organiseren van lokale excursies; dit herenhuis biedt een niveau van service die het gevoel van exclusiviteit en luxe alleen maar versterkt.

Met al deze kenmerken komt natuurlijk een prijskaartje; het herenhuis is op de markt voor €12.500.000. Een aanzienlijke som, maar wie het kan missen, krijgt daarvoor een onvergelijkbaar stukje paradijs op een van Europa'smeest betoverende eilanden.

In deze residentie op Ibiza vindt men niet enkel een visueel spektakel, maar ook een plek waar ontspanning en vermaak hand in hand gaan; een oase van luxe en rust waar men kan ontsnappen aan de alledaagse drukte en kan genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Dit is niet zomaar een woning; het is een lifestyle, een ervaring, een thuis. En voor de gelukkige nieuwe eigenaars, zal het een bron van onuitwisbare herinneringen zijn onder de warme zon van Ibiza.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...