Ultra-luxe herenhuis op Ibiza met prachtig uitzicht op zee en platteland

Volgens geruchten behoort dit exclusieve herenhuis op Ibiza tot dezelfde eigenaren als het Enigma Mansion in Zuid-Afrika, dat we je enkele weken geleden hebben laten zien. Het landgoed beslaat een indrukwekkende oppervlakte van 4,2 hectare (17.000 vierkante meter) boven op de Atzaro-berg, waardoor het een adembenemend uitzicht biedt op de zee en het platteland.

Met zes slaapkamers en zeven badkamers biedt dit herenhuis een weelderige woonruimte van 5.888 vierkante meter. Het huis is voorzien van luxe voorzieningen, waaronder een muzieksysteem dat wordt bediend met een iPad, Cisco Wi-Fi, een sauna en een garage voor vier auto's. Terwijl de buitenkant wordt verfraaid door palmbomen, fruitbomen, natuurlijke vijvers en een Balinese meditatietempel, is het interieur prachtig versierd met kunstwerken en kleurrijke meubels die de sfeer versterken.

Naast de hoofdstructuur zijn er op het terrein nog drie afzonderlijke villa's, elk met een eigen suite. Daarnaast is er een gastenverblijf en een aparte woning voor het personeel. Deze extra accommodaties bieden privacy en comfort voor gasten en het personeel.

Dit exclusieve herenhuis op Ibiza is niet alleen een plek voor feest en entertainment, maar biedt ook een oase van rust en luxe. Met zijn adembenemende uitzichten, weelderige voorzieningen en prachtige inrichting is dit herenhuis een waar paradijs op het eiland.

Deze prachtige residentie op Ibiza heeft echter nog meer te bieden. Het landgoed is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een plek van ontspanning en vermaak. Met een groot overloopzwembad, omringd door weelderige tuinen en een ruim zonneterras, kunnen bewoners en gasten genieten van verfrissende duiken en ontspannen onder de warme mediterrane zon.

Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er een tennisbaan en een volledig uitgeruste fitnessruimte aanwezig. Er zijn ook wandel- en fietspaden op het terrein, waardoor de prachtige natuurlijke omgeving van Ibiza verkend kan worden.

Het herenhuis heeft niet alleen aandacht besteed aan het comfort en vermaak van de gasten, maar ook aan duurzaamheid en ecologisch bewustzijn. Het beschikt over zonnepanelen en een geavanceerd waterrecyclingsysteem, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en het milieu wordt beschermd.

Naast de luxueuze voorzieningen biedt deze accommodatie ook een scala aan diensten om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een toegewijd personeel beschikbaar, waaronder een chef-kok die heerlijke gerechten bereidt, schoonmaakpersoneel en een conciërge die helpt bij het regelen van activiteiten en uitstapjes in de omgeving.

Wat betreft de prijs van deze exclusieve woning, het herenhuis is te koop voor een prijs van €12.500.000. Dit weerspiegelt de uitzonderlijke kwaliteit, het unieke ontwerp en de ongeëvenaarde locatie van deze eigendom op Ibiza.

Dit ultra-luxe herenhuis op Ibiza biedt niet alleen een adembenemend uitzicht en weelderige voorzieningen, maar ook een levensstijl van rust, plezier en luxe. Het is een toevluchtsoord waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en genieten van de schoonheid en sereniteit van het eiland Ibiza.

 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...