Ringo Starr verkoopt zijn volledig gerenoveerde landgoed in Surrey

Ringo Starr, de voormalige drummer van de Beatles, heeft besloten om zijn prachtige herenhuis in Cranleigh, Surrey op de markt te brengen. Het pand is een adembenemend 17e-eeuws herenhuis, omgeven door maar liefst 200 hectare grond met weelderige tuinen en vijvers. Ringo Starr is sinds 1999 de trotse eigenaar van dit landgoed, dat destijds slechts £2 miljoen kostte. Sindsdien heeft hij echter aanzienlijke renovaties laten uitvoeren met de expertise van de beroemde binnenhuisarchitect Nicky Halsam.

Het herenhuis van Ringo Starr is niet alleen een toonbeeld van elegantie en stijl, maar ook een bewijs van zijn praktische benadering. Als muzikant wilde hij natuurlijk een speciale muziekkamer voor zijn gouden platen en drumstellen, maar hij heeft ook gezorgd voor een aparte grote muziekkamer voor optredens.

Naast deze bijzondere kenmerken beschikt het hoofdgebouw ook over een prachtige keuken, acht slaapkamers en zeven badkamers. Kosten noch moeite zijn gespaard bij het ontwerpen en inrichten van dit luxueuze huis. Het biedt ook voorzieningen zoals een binnenzwembad, een sterrenhemel-spa, een fitnessruimte en een Turks bad. Het landgoed omvat zelfs een helikopterplatform, wat niet verwonderlijk is gezien het niveau van luxe en exclusiviteit dat het biedt.

Dankzij de uitgebreide verbeteringen en renovaties die in de loop der jaren op het landgoed zijn doorgevoerd, is de waarde aanzienlijk gestegen sinds Ringo Starr het verwierf. Dit prachtige landgoed wordt gewaardeerd en erkend.

Met zijn historische charme, uitgestrekte gronden en weelderige voorzieningen biedt het herenhuis van Ringo Starr een unieke gelegenheid voor geïnteresseerde kopers om te genieten van de ultieme luxe en exclusiviteit in een idyllische omgeving. Het is een waarlijk buitengewoon bezit dat de magie en rijkdom van een opmerkelijke muzieklegende weerspiegelt.

Naast het adembenemende herenhuis en de uitgestrekte gronden, heeft het landgoed van Ringo Starr nog enkele opmerkelijke kenmerken te bieden. Het beschikt over een prachtig aangelegde tuin, waarin gasten kunnen genieten van rustige wandelingen en serene momenten te midden van de natuurlijke schoonheid.

Bovendien heeft het pand een indrukwekkend gastenverblijf met eigen voorzieningen, waaronder slaapkamers, een woonkamer en een keuken. Dit biedt de mogelijkheid om gasten te ontvangen en te verwennen in een luxe omgeving, weg van het hoofdgebouw.

Het landgoed van Ringo Starr biedt ook voldoende ruimte voor recreatieve activiteiten en ontspanning. Er zijn tennisbanen, een privézwembad en zelfs een helikopterplatform, waardoor gasten gemakkelijk kunnen aankomen en vertrekken in stijl.

Daarnaast is het pand gunstig gelegen nabij uitstekende voorzieningen en faciliteiten, zoals golfbanen, restaurants en winkels. Cranleigh zelf biedt een charmant dorpssfeer en de nabijheid van het prachtige landschap van Surrey, dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en rustige omgeving.

Met de uitgebreide renovaties, de weelderige voorzieningen en de prachtige omgeving, vertegenwoordigt dit landgoed een unieke gelegenheid om te genieten van een weelderige levensstijl in een idyllische omgeving. Het is een testament van Ringo Starr'ssmaak en visie op elegantie en comfort.

Met een vraagprijs van £20 miljoen biedt het landgoed van Ringo Starr een exclusieve kans voor diegenen die op zoek zijn naar een buitengewone residentie van wereldklasse. Het is een waardevol bezit dat niet alleen een stukje muziekgeschiedenis omvat, maar ook een oase van luxe en schoonheid biedt aan degenen die het kunnen waarderen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...