Eagles Landing is een indrukwekkend landgoed in Colorado

Eagles Landing, een betoverend pand gelegen in Clark, Colorado, is nu voor het eerst beschikbaar op de markt. Dit adembenemende landgoed strekt zich uit over een indrukwekkend terrein van 3,26 hectare aan het water, met de rivier aan beide zijden. Als dat nog niet genoeg is, is er ook nog eens 15,5 aangrenzende hectare beschikbaar, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Het absolute hoogtepunt van dit landgoed is de prachtige hoofdblokhut, die in 2008 met zorg is gebouwd. Met een indrukwekkende oppervlakte van 17.156 vierkante meter biedt het huis ruimte aan 7 slaapkamers, 5 volledige en 3 halve badkamers. Het interieur is voorzien van meerdere open haarden, een bibliotheek, een recreatieruimte met natte bar en een volledig uitgeruste thuisbioscoop. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en er is ook een modderkamer en een wijnkelder aanwezig. Het huis beschikt over een ultramodern geluidssysteem, alarmsysteem en klimaatgestuurde verwarming en airconditioning, wat zorgt voor maximaal comfort en gemak.

Het ontwerp van Eagles Landing is tot in de kleinste details doordacht. De buitendekken, wandelpaden en veranda's zijn verwarmd om sneeuw te smelten, en het verwarmde garagedeel biedt plaats aan 3 auto's. Daarnaast is er een aparte full-house-generator handig geplaatst naast de garage, voor het geval van stroomuitval. Alles in dit prachtige pand is ontworpen met de hoogste zorg en aandacht, zodat de bewoners altijd veilig en comfortabel zijn, ongeacht de weersomstandigheden.

Het landgoed van Eagles Landing biedt ook een spectaculair buitenleven. De uitgestrekte gronden bieden mogelijkheden voor verschillende buitenactiviteiten en de locatie aan het water zorgt voor een serene en idyllische omgeving. Het is een toevluchtsoord waar men kan genieten van privacy en rust, omringd door de natuurlijke schoonheid van Colorado.

Dit landgoed belichaamt elegantie, comfort en verfijnde levensstijl, en is een waarlijk buitengewone plek om thuis te noemen.

Naast de prachtige hoofdblokhut en uitgestrekte gronden, biedt Eagles Landing nog meer indrukwekkende faciliteiten en voorzieningen. Het landgoed beschikt over verwarmde buitendekken, wandelpaden en veranda's, waardoor de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van het buitenleven, zelfs in de wintermaanden.

Daarnaast is er een ruime, verwarmde garage met plaats voor maar liefst 3 auto's. Dit zorgt ervoor dat de voertuigen beschermd en comfortabel kunnen worden opgeborgen, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien is er een aparte full-house-generator geïnstalleerd, waardoor de bewoners nooit zonder stroom komen te zitten.

Het landgoed van Eagles Landing biedt ook een prachtig uitzicht op de omringende natuurlijke schoonheid. Het terrein grenst aan water aan beide zijden, wat een rustgevende en schilderachtige omgeving creëert. Dit biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals vissen, kajakken of gewoon ontspannen en genieten van de serene omgeving.

Daarnaast is het huis uitgerust met moderne technologieën, zoals een ultramodern geluidssysteem, alarmsysteem en klimaatgestuurde verwarming en airconditioning. Deze voorzieningen dragen bij aan het comfort en de luxe levensstijl die Eagles Landing biedt.

Met een ligging in Clark, Colorado, is het landgoed gunstig gelegen nabij recreatieve en avontuurlijke mogelijkheden. De omliggende bergen en natuurparken bieden volop gelegenheid voor wandelen, skiën en andere buitenactiviteiten.

Het exclusieve landgoed Eagles Landing vertegenwoordigt een unieke kans om te genieten van een leven in luxe, omgeven door adembenemende natuur en talloze voorzieningen. Met een vraagprijs van $7,9 miljoen is het een waardevol bezit dat perfect past bij diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve en verfijnde levensstijl in een idyllische omgeving.

Over Clark, Colorado

Clark, Colorado, is een pittoresk stadje gelegen in Routt County, in het noordwesten van de Verenigde Staten. Het wordt omgeven door de prachtige natuurlijke schoonheid van de Rocky Mountains en staat bekend om zijn serene en rustige sfeer.

Het stadje Clark is een ideale bestemming voor liefhebbers van outdoor-activiteiten en natuurliefhebbers. Het is omgeven door uitgestrekte bossen, heldere meren en stromende rivieren, waardoor het een paradijs is voor wandelaars, fietsers en vissers. De nabijgelegen Steamboat Lake en Pearl Lake bieden tal van mogelijkheden voor varen, vissen en andere watersporten.

In de wintermaanden trekt Clark ook skiërs en snowboarders aan, aangezien het dicht bij het wereldberoemde skigebied Steamboat Springs ligt. Hier kunnen wintersportliefhebbers genieten van uitdagende pistes en een bruisende après-ski-scene.

Ondanks de rustige omgeving heeft Clark ook enkele voorzieningen en faciliteiten. Er zijn lokale winkels, restaurants en accommodaties die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel inwoners als bezoekers. Het stadje straalt een authentieke charme uit, met historische gebouwen en een hechte gemeenschapssfeer.

Met zijn adembenemende landschappen, recreatiemogelijkheden en vriendelijke sfeer biedt Clark, Colorado, een ideale omgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte van het stadsleven. Het is een plek waar men kan genieten van de rust van de natuur en tegelijkertijd toegang heeft tot spannende buitenactiviteiten en voorzieningen.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...