Luxe penthouses met Oceaanzicht in Anaha Tower - Ward Village

Anaha Tower maakt deel uit van Ward Village, een exclusieve woonwijk gelegen nabij een van de stranden van Honolulu. Het is een opmerkelijke constructie en behoort tot de meest indrukwekkende gebouwen in de Hawaiiaanse hoofdstad. Onlangs zijn er 12 penthouses vrijgegeven in dit prachtige gebouw, met luxueuze voorzieningen, een uitgebreide keuze aan plattegronden en adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan.

Deze penthouses zijn beschikbaar in configuraties met twee, drie, vier of vijf slaapkamers en bieden een maximale woonoppervlakte van 6.676 vierkante meter. Ze zijn niet alleen comfortabel en goed uitgerust, maar hebben ook grote ramen en ruime terrassen, waardoor je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de glinsterende zee en de stad eronder. Met zo'n adembenemend uitzicht is er weinig reden om ooit te willen vertrekken!

De voorzieningen die het gebouw biedt, dragen bij aan een luxueuze levensstijl. Je hebt toegang tot een 24-uurs conciërgeservice, een fitnesscentrum met een yogaruimte, een theater, eetgelegenheden met catering, een bibliotheek en bar, een overdekte golfsimulator en een businesscentrum. Bovendien bevind je je in het hart van Ward Village, een levendige gemeenschap van 60 hectare met diverse winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en prachtige openbare ruimtes.

Anaha biedt ook tal van voorzieningen die je dichter bij huis kunt vinden, waaronder een overloopzwembad met uitzicht op de oceaan, cabana'sen een hot tub, een tennisbaan, een hondenpark, een volleybalveld en een speeltuin voor kinderen. Hoewel je nu al een van deze penthouses kunt kopen, is de verhuisdatum pas in 2017. Hoewel het wachten misschien lang lijkt, is het zeker de moeite waard voor een weelderig appartement in een van de meest exclusieve gebieden van Honolulu.

De penthouses in Anaha Tower bieden een ongeëvenaarde levensstijl in een van de meest begeerde locaties van Honolulu. Met hun ruime indeling en hoogwaardige afwerkingen creëren ze een oase van luxe en comfort. De grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen en bieden tegelijkertijd een adembenemend uitzicht op de oceaan en de sprankelende stad beneden.

Als bewoner van Anaha Tower heb je niet alleen toegang tot uitstekende faciliteiten in het gebouw zelf, maar ook tot de levendige gemeenschap van Ward Village. Deze gemeenschap biedt een scala aan winkels, boetieks, restaurants en cafés, waardoor je altijd dicht bij entertainment en culinaire ervaringen bent. Bovendien kun je genieten van de prachtige openbare ruimtes, waaronder aangelegde tuinen en groene parken, perfect om te ontspannen of een wandeling te maken.

Het overloopzwembad op het terrein van Anaha is een ware parel. Met uitzicht op de oceaan kun je hier verkoeling zoeken terwijl je geniet van de prachtige omgeving. De cabana'sen hot tub bieden de perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang over de Stille Oceaan. Voor de sportliefhebbers is er een tennisbaan en een volleybalveld, waar je je energie kunt kwijtraken terwijl je geniet van het tropische klimaat.

Voor gezinnen met kinderen is er een speeltuin waar de kleintjes zich kunnen vermaken, terwijl de viervoeters zich kunnen uitleven in het speciale hondenpark. Anaha Tower zorgt ervoor dat aan de behoeften en wensen van alle bewoners wordt voldaan, en streeft ernaar om een unieke en luxueuze leefomgeving te bieden.

Hoewel de verhuisdatum naar een van deze penthouses pas in 2017 is, biedt het vooruitzicht om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap en te genieten van de luxe voorzieningen, adembenemende uitzichten en de bruisende omgeving van Ward Village een ervaring die het wachten meer dan waard is. Anaha Tower is de belichaming van de Hawaiiaanse droom en biedt een levensstijl die de verwachtingen overtreft.

Over Ward Village

Ward Village is een bloeiende en exclusieve woonwijk gelegen in de bruisende stad Honolulu, Hawaii. Het is een meesterplangebied dat bekend staat om zijn luxueuze residentiële ontwikkelingen, uitstekende voorzieningen en levendige gemeenschapsgevoel.

De visie achter Ward Village is om een dynamische en duurzame buurt te creëren die een perfecte balans biedt tussen wonen, werken, winkelen en ontspannen. Met 60 hectare aan ontwikkelingsgebied biedt het een mix van stijlvolle woningen, hoogwaardige commerciële ruimtes, winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen.

De buurt heeft een focus op duurzaamheid en is ontworpen met groene ruimtes en parken die een oase van rust bieden in het hart van de stad. Er zijn ook voetgangersvriendelijke straten, fietspaden en een toegewijde inzet voor openbaar vervoer, waardoor de wijk een aantrekkelijke en milieuvriendelijke omgeving wordt.

Ward Village biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Er zijn trendy boetieks, high-end winkels en eetgelegenheden die culinaire lekkernijen serveren. Bewoners kunnen genieten van culturele evenementen, kunsttentoonstellingen en livemuziek. Bovendien zijn er prachtige openbare ruimtes, zoals aangelegde tuinen en promenades, waar bewoners en bezoekers kunnen ontspannen en van de prachtige omgeving kunnen genieten.

De centrale locatie van Ward Village biedt gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen stranden van Honolulu, evenals populaire bezienswaardigheden, zoals het Ala Moana winkelcentrum en het iconische Waikiki-strand. Met zijn bruisende sfeer, luxe voorzieningen en nabijheid van de oceaan, biedt Ward Village een unieke en geavanceerde levensstijl in het hart van Honolulu.

Als een van de meest begeerde en gewilde woonwijken in Honolulu, is Ward Village de belichaming van luxe wonen in een levendige en bloeiende omgeving. Het is een plek waar comfort, stijl en gemeenschap samenkomen om een unieke ervaring te bieden aan degenen die er wonen en bezoeken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...