Luxe Skichalet in Val-d Isère te koop voor €10,6 miljoen

Als je een liefhebber bent van wintersport, is de kans groot dat je altijd al hebt gedroomd van een vakantiehuis in een van de meest populaire skigebieden in de Franse Alpen. Nu heb je de unieke kans om het grootste nieuwe chalet in het prachtige Val-d'Isère te bezitten, dat onlangs te koop is aangeboden voor een prijs van £8 miljoen of ongeveer €10,6 miljoen.

Welkom bij Chalet Huskey, een pand dat bescheiden oogt aan de buitenkant, maar van binnen een weelderige woonruimte van 609 vierkante meter biedt, boordevol luxe en alles wat je maar kunt wensen.

Dit prachtige chalet beschikt over zeven slaapkamers, een binnenzwembad en zelfs een klimmuur. Daarnaast zijn er een bar en een eettafel, en niet te vergeten de unieke binnentuin en de glazen brug. Op de eerste verdieping bevinden zich alle belangrijke leefruimtes, bereikbaar via een privélift, direct vanuit de ondergrondse parkeergarage of vanaf de veranda met buiteningang.

Maak je geen zorgen, een gezellige lounge met open haard, verbonden met de keuken en eetkamer, zorgt ervoor dat sociale evenementen een succes worden. Hoewel we denken dat deze accommodatie is ontworpen met het oog op privacy en ontspanning, zodat de eigenaren - en alleen de eigenaren - kunnen genieten en glimlachen terwijl ze wachten op de komst van de kerstman.

Dit prachtige chalet in Val-d'Isère ligt op slechts 300 meter afstand van het stadscentrum en het Franse skigebied trekt al lange tijd deskundige skiërs en snowboarders van over de hele wereld aan. Alles wat je nodig hebt, naast de €10,6 miljoen, is het perfecte gezelschap om van deze woning te genieten.

Wil je het chalet eerst uitproberen voordat je het koopt? Via luxe chaletspecialist SNO zijn er verschillende vergelijkbare accommodaties beschikbaar voor vakantieverhuur.

Het chalet Huskey in Val-d'Isère biedt niet alleen luxe woonruimtes, maar ook een scala aan technische en facilitaire kenmerken die het tot een unieke en begeerlijke woning maken. Hier zijn de extra details van dit prachtige chalet:

  • Het chalet heeft een privélift voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen.
  • Het binnenzwembad zorgt voor ontspanning en plezier na een dag op de piste.
  • De klimmuur biedt een spannende activiteit voor degenen die hun klimvaardigheden willen testen.
  • Een bar en een eettafel zijn aanwezig, ideaal voor het ontvangen van gasten en het genieten van gezellige avonden.
  • Het chalet beschikt over een unieke binnentuin, een groene oase in de bergen, en een glazen brug die een bijzonder architecturaal element toevoegt.
  • Een gezellige lounge met een open haard biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de warmte na een dag in de kou.
  • Het chalet ligt op slechts 300 meter van het stadscentrum van Val-d'Isère, waardoor winkels, restaurants en andere voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn.
  • Val-d'Isère staat bekend als een top skigebied en trekt ervaren skiërs en snowboarders van over de hele wereld aan.
  • Het chalet is beschikbaar voor aankoop voor een prijs van €10,6 miljoen, waardoor het een exclusieve en luxueuze eigendom is.


Dit prachtige chalet biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de Franse Alpen, maar ook alle faciliteiten en voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus verblijf in een van 'swerelds meest geliefde skigebieden. Het is de perfecte gelegenheid om je eigen stukje wintersportparadijs te bezitten en te genieten van de schoonheid en avonturen van Val-d'Isère.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...