Designer Villa Morning Breeze van Monica Armani staat te koop

Villa Morning Breeze dankt z’n naam aan de ochtendbries waarvan de bewoners kunnen genieten in het milde Spaanse klimaat van de Costa Blanca. De minimalistische designer villa is door Monica Armani ontworpen als een plek om de omgeving volop te beleven. Dankzij de verheven glazen structuur creëert de beroemde Italiaanse architecte en designer verbluffende panorama’s over het golfterrein met in de verte de zee. Dit is de mooiste ligging van het prestigieuze Las Colinas Golf & Country Club, heel geliefd voor een tweede verblijf. Hip Estates verkreeg dankzij een sterke reputatie als dé vastgoedspecialist voor Spanje met 25 jaar ervaring de zeldzame kans om de villa op de Belgische markt te verkopen.

Wie koopt designer villa ‘Morning Breeze’ aan de Costa Blanca?

Morning Breeze is een villa met een ziel en vele gezichten om je gasten in stijl te ontvangen. De toegang via de monumentale voordeur, zo hoog als de gevel, is ronduit spectaculair. De installatie leidt de gasten dan weer binnen in een majestueus hoog interieur. Intimiteit wordt gecreëerd via verticale verbindingen in ruimtes waar dit wenselijk is zoals de master bedroom op de mezzanine.
Alles in mijn ontwerp is bedacht om het gevoel te creëren op een bijzondere plek te zijn aangekomen. Ik haal energie uit de omgeving om ruimtes te creëren waarin ik me comfortabel en gelukkig voel aldus Monica Armani

Niet in het minst belangrijk is dat Villa Morning Breeze instapklaar is. De bekende Italiaanse designer Monica Armani heeft de villa volledig op maat en tot in de puntjes ingericht: van de zandbeige keramische vloer van Inalco tot de champagnekleurige raamkozijnen, de knappe houten trap met wisselende breedtes, de speciaal ontworpen kroonluchter in de woonkamer-keuken, de Madison designspiegel die Monica Armani ontwierp voor B&B Italia, en niet te vergeten het outdoor buitenmeubilair dat ze voor Tribù creëerde.

De zandbeige Inalco vloer loopt van de woonruimte door naar het brede buitenterras en geeft uit op de strakke infinity pool met daarachter het groene landschap. Het wordt nog beter, want de glazen wand van het zwembad creëert het effect van een transparante glazen blok. 's Nachts oogt het plaatje nog mooier met LED verlichting. Je kijkt trouwens onder water in het zwembad vanuit de spa beneden, waar gasten ontspannen in de ruime jacuzzi, Turks bad en Finse sauna.

Er is maar één Villa Morning Breeze ontworpen door Monica Armani en deze is momenteel instapklaar te koop via Hip Estates. Het vastgoedkantoor dat zich dé specialist voor Spanje mag noemen, maakt zich sterk dat het binnenkort kopers voor de villa zal vinden.

Morning Breeze is een unieke prestigevilla om vakantie te komen vieren. Wij hebben reeds enkele van de meest exclusieve villa's op Las Colinas Golf & Country Club kunnen verkopen aan Belgen. Op basis van onze uitstekende reputatie in België en ons bewezen verkoopsresultaat op het resort heeft Hip Estates de buitengewone kans gekregen om Morning Breeze te verkopen aldus Leen Vermeulen, CEO van Hip Estates.

Luxueuze inrichting met woon/eetkamer, 3 slaapkamers, 3 badkamers, gymzaal, spa met jacuzzi en sauna, terrassen, aangelegde tuinen. Mogelijkheid tot apart personeelsverblijf.
Oppervlakte: perceel 2.000 m², bebouwde oppervlakte woning 760 m², terrassen 294 m², zwembad 55 m².

​Vraagprijs: 4.850.000 euro inclusief meubilair, armaturen en toebehoren.

Over Hip Estates​

Het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates, BIV-erkend makelaar, heeft een infokantoor in Schilde en een modelvilla in Alicante. Hip Estates bestaat al 25 jaar en heeft als missie ‘uw droom in Spanje’ waar te maken. Bestuurder Leen Vermeulen en vastgoedexpert Steven Theunis zijn zich uitstekend bewust van wat de koper van Spaans vastgoed vandaag wil, wat precies het aanbod in de markt is en welke de voorwaarden zijn om na de verkoop een tevreden klant te hebben. ​Dankzij 25 jaar ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen.

Hip Estates kan vertrouwen op 25 jaar ervaring, bewezen verkoopprestaties en krachtige persoonlijke relaties in de Spaanse vastgoedwereld. ​Het kantoor werd meermaals bekroond: in 2021 als best verkopende agent gedurende 10 jaar bij Patrimi (Las Ramblas Golf Resort, Villamartin Golf Resort, La Finca Golf resort en Finistrat), in 2019-2020 als best verkopende agent voor La Finca Golf Resort en Lo Romero Golf Resort, in 2014 als best verkopende agent voor Las Colinas Golf & Country Club en in 2008 als best verkopende agent voor de golfterreinen ontworpen door Jack Nicklaus aan de Costa Calida (Alhama Signature, La Torre Golf, Saurines de la Torre, Mar Menor Golf, El Valle Golf). Klantentevredenheid staat voorop voor bestuurder Leen Vermeulen. Wie bij Hip Estates aanklopt, ontvangt volledige en correcte informatie van een BIV-erkend makelaar over alles wat komt kijken bij het kopen in Spanje, kan rekenen op de beste begeleiding doorheen het hele aankoopproces en een service na verkoop met onder meer verhuurservice.

Bezoek Website
One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...