Weelderig Fifth Avenue-appartement van Howard Slatkin te koop

Howard Slatkin, een gerenommeerde binnenhuisarchitect, bezit een adembenemend appartement aan Fifth Avenue dat doet denken aan een paleiselijke residentie waar een Franse vorst zich comfortabel zou voelen. Dit luxueuze appartement beschikt over maar liefst 12 vorstelijke kamers, vier complete badkamers en een prachtig uitzicht op Central Park.

Bij binnenkomst wordt men verwelkomd door gebeeldhouwde deuren in Lodewijk XVI-stijl, een marmeren schoorsteenmantel en vloeren van Frans parket de Versailles. De zuilvormige zitkamer voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

De schitterende formele eetkamer, toegankelijk via bronzen, spiegeldeuren van Maison Jansen, is gedecoreerd met prachtig met de hand geschilderde muren en plafonds. Elk detail ademt klasse en verfijning uit.

Enkele andere hoogtepunten van dit appartement zijn onder andere een filmzaal, een gasten-/personeelsvleugel, een bibliotheek met mahoniehouten en leren wandpanelen, een butlerbar en een luxueuze marmeren badkamer. De hoofdslaapkamer beschikt over een kleedkamer, speciaal ontworpen voor couturekleding.

De keuken van de eetchef is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zoals een Traulsen-koelkast en Wolf-apparatuur. De betegelde muren en plafonds in Delft-stijl, de bloemenkamer, de bijkeuken en de zilveren kast voegen een vleugje elegantie toe aan deze culinaire ruimte.

Het is moeilijk voor te stellen waarom Howard Slatkin afstand zou doen van zo'n prachtige plek. Misschien is het tijd voor iets nieuws? Het appartement staat momenteel te koop bij Sotheby'svoor een prijs van $10 miljoen. Een investering in dit unieke stukje luxe en comfort in het hart van New York City.

Het appartement van Howard Slatkin biedt niet alleen prachtige architectonische details en luxueuze voorzieningen, maar ook een scala aan bijzondere kenmerken die het nog meer speciaal maken.

Naast de imposante kamers en elegante interieurs beschikt dit appartement ook over een eigen filmzaal, waar bewoners kunnen genieten van een bioscoopervaring in hun eigen huis. Deze speciale ruimte is perfect voor ontspanning en entertainment.

Daarnaast heeft het appartement een aparte gasten-/personeelsvleugel, die zorgt voor privacy en comfort voor gasten of personeel. Deze vleugel is smaakvol ingericht en biedt een eigen oase van rust en comfort.

Een andere opvallende functie is de bibliotheek, met zijn mahoniehouten en leren wandpanelen. Deze stijlvolle ruimte straalt een sfeer van elegantie en verfijning uit, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van een goed boek.

De keuken van de eetchef is een ware droom voor culinaire liefhebbers. Met een Traulsen-koelkast, Wolf-apparatuur en betegelde muren en plafonds in Delft-stijl, biedt deze keuken een perfecte omgeving voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De bloemenkamer voegt een vleugje frisheid en schoonheid toe aan de ruimte, terwijl de bijkeuken en zilveren kast zorgen voor voldoende opslagruimte en een vleugje luxe.

Het appartement van Howard Slatkin is een echt meesterwerk van design en luxe, gelegen op een van de meest begeerde locaties in New York City. Het biedt niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook een unieke en verfijnde levensstijl. Het is een kans om te wonen als een Franse vorst in het hart van de stad die nooit slaapt.

  • Het gebouw waarin het appartement van Howard Slatkin zich bevindt, is een architectonisch meesterwerk en biedt een scala aan technische en mechanische functies die het comfort en gemak van de bewoners garanderen.
  • Het gebouw is voorzien van geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder 24-uurs beveiliging, toegangscontrole en videobewaking, om de privacy en veiligheid van de bewoners te waarborgen.
  • Een geavanceerd klimaatregelsysteem zorgt voor een optimale temperatuurregeling en ventilatie in het appartement, waardoor een comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd.
  • Het gebouw beschikt over een hoogwaardige liften, die vlot en efficiënt werken en gemakkelijk toegang bieden tot alle verdiepingen.
  • Het appartementengebouw heeft een uitgebreide fitnessruimte, uitgerust met moderne trainingsapparatuur, waardoor bewoners kunnen genieten van een actieve en gezonde levensstijl zonder de deur uit te hoeven.
  • Er is een conciërgedienst beschikbaar om aan de behoeften en verzoeken van de bewoners te voldoen, zoals het regelen van reserveringen, het organiseren van diensten en het verstrekken van informatie.
  • Het gebouw heeft een prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin of terras, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht.
  • Een parkeergarage biedt veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid voor de bewoners, met mogelijkheden voor meerdere voertuigen.
  • Het gebouw is uitgerust met een geavanceerd brandbeveiligingssysteem, inclusief rookmelders en sprinklers, om de veiligheid van de bewoners te waarborgen.
  • Er is een handige en goed onderhouden opslagruimte beschikbaar voor de bewoners, waar ze persoonlijke bezittingen kunnen opbergen.
  • Het gebouw biedt een adembenemend uitzicht over de stad, met name vanuit het appartement van Howard Slatkin, dat een prachtig uitzicht op Central Park biedt.
  • Er is een elegante lobby met een 24-uurs receptie, die een warm welkom biedt aan de bewoners en hun gasten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...