Kenny Rogers voormalige huis in Bel-Air - het Lionsgate Estate - verkocht voor €46 miljoen

Het Liongate Estate in Bel-Air, voorheen eigendom van de Amerikaanse singer-songwriter Kenny Rogers, heeft eindelijk een nieuwe eigenaar gevonden. Dit prachtige landgoed, oorspronkelijk ontworpen door de beroemde architect Paul Williams, strekt zich uit over een enorme oppervlakte van 24.000 vierkante meter. Het behoudt zijn oorspronkelijke karakter, maar is gerenoveerd en uitgebreid om te voldoen aan de hedendaagse luxe standaarden.

Het Liongate Estate beschikt nu over 11 slaapkamers, 17 badkamers, een formele woonkamer en 2 extra informele woonruimtes. Daarnaast zijn er een studeerkamer, een biljartkamer en een bioscoop met 12 zitplaatsen, evenals een wijnkamer met klimaatregeling. Overal in het pand kunt u genieten van adembenemende uitzichten over Los Angeles en genieten van een weelde aan luxe voorzieningen.

Een van de meest spectaculaire ruimtes is de master suite van maar liefst 3.000 vierkante meter, die een hele vleugel van het landgoed beslaat en ultiem comfort en privacy biedt. Daarnaast is er een gastenverblijf met extra slaapkamers, badkamers en een woonkamer met een open keuken, prachtig gedetailleerd en afgewerkt.

De nieuwe eigenaren en hun gasten zullen ongetwijfeld genieten van de uitgestrekte terrassen, de sierlijke waterfonteinen, de tennisbaan en het kenmerkende Paul Williams-zwembad. Het landgoed biedt een weelderige leefomgeving met alles wat men zich kan wensen.

Hoewel de identiteit van de koper niet openbaar is gemaakt, is bekend dat deze maar liefst €46 miljoen heeft betaald voor het Liongate Estate. Dit illustreert de allure en exclusiviteit van deze prachtige eigendom in Los Angeles.

De verkoop van het Liongate Estate markeert een opmerkelijke transactie in de vastgoedmarkt van Los Angeles. Het is een eigendom met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende architectonische erfenis. Het feit dat het oorspronkelijk ontworpen is door de gerenommeerde architect Paul Williams draagt bij aan de allure en waarde ervan.

Met zijn uitgestrekte oppervlakte biedt het landgoed een weelde aan ruimte en mogelijkheden. De renovaties en uitbreidingen hebben ervoor gezorgd dat het voldoet aan de hedendaagse standaarden van luxe en comfort. Elk detail is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd om de bewoners en gasten te voorzien van een ongeëvenaarde leefomgeving.

Het Liongate Estate biedt niet alleen weelderige binnenruimtes, maar ook prachtige buitenfaciliteiten. De uitgebreide terrassen nodigen uit tot ontspanning en bieden een adembenemend uitzicht over de stad. De aanwezigheid van waterfonteinen creëert een sfeer van sereniteit en rust. Daarnaast kunnen de nieuwe eigenaren genieten van een eigen tennisbaan, perfect voor sportieve activiteiten in de zonnige Californische omgeving.

Een van de meest kenmerkende aspecten van het landgoed is het iconische Paul Williams-zwembad. Dit meesterwerk van architectuur en design is een waar pronkstuk. Met een onberispelijk ontwerp en hoogwaardige afwerkingen nodigt het uit tot verfrissende duiken en ontspannende momenten onder de zon.

De verkoopprijs van €46 miljoen benadrukt de exclusiviteit en waarde van het Liongate Estate. Het is een prijs die recht doet aan de uitzonderlijke kwaliteit en de begeerde locatie van deze eigendom. Hoewel de identiteit van de koper niet openbaar is gemaakt, is het duidelijk dat deze persoon bereid was om aanzienlijke middelen te investeren in het verwerven van dit fantastische bezit.

Het Liongate Estate in Bel-Air is een van de meest spectaculaire eigendommen in Los Angeles. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur, luxueuze voorzieningen en prachtige buitenruimtes vertegenwoordigt het de essentie van weelderig wonen in een van de meest begeerde buurten van de stad.

  • 11 slaapkamers: Het Liongate Estate beschikt over 11 prachtig ontworpen slaapkamers, elk met hun eigen unieke stijl en voorzieningen.

  • 17 badkamers: Er zijn in totaal 17 luxueuze badkamers, elk met hoogwaardige afwerkingen en moderne gemakken.

  • Formele woonkamer: De formele woonkamer is een elegante ruimte, ideaal voor ontvangsten en bijeenkomsten.

  • 2 extra informele woonruimtes: Naast de formele woonkamer zijn er twee extra informele woonruimtes waar bewoners en gasten kunnen ontspannen en genieten van comfortabele ambiance.

  • Studeerkamer: Een stijlvolle studeerkamer biedt een rustige omgeving voor werk of studie.

  • Biljartkamer: Voor liefhebbers van biljart is er een speciale biljartkamer om te genieten van een spelletje met vrienden en familie.

  • Bioscoop met 12 zitplaatsen: Het Liongate Estate beschikt over een eigen bioscoop met 12 zitplaatsen, perfect voor filmavonden in een exclusieve setting.

  • Wijnkamer met klimaatregeling: Wijnliefhebbers zullen genieten van de goed uitgeruste wijnkamer, waar een uitgebreide collectie wijnen onder ideale omstandigheden kan worden bewaard.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...