Prachtig landgoed Maison Sur Le Lac in Santa Rosa - Californië - brengt de charme van de Oude wereld naar de Gouden Staat

Maison Sur Le Lac is een betoverend landgoed in Franse landelijke stijl, gelegen in het pittoreske Santa Rosa, Californië. Dit bijzondere eigendom straalt charme en elegantie uit en heeft zelfs een naam gekregen die zijn unieke karakter benadrukt: Maison Sur Le Lac, wat 'Huis aan het meer' betekent. Het herenhuis werd in 2000 voltooid, met veelvuldig gebruik van kalksteen, en beschikt over een scala aan uitstekende voorzieningen die de ervaring compleet maken.

Het buitengedeelte van het landgoed is een oase van rust en schoonheid. Met een overloopzwembad en spa kunnen bewoners heerlijk ontspannen en genieten van verfrissende duiken met uitzicht op het prachtige landschap. De uitgestrekte gazons bieden ruimte voor recreatie en ontspanning in de buitenlucht, terwijl de jeu de boules baan zorgt voor vermakelijke middagen met familie en vrienden. Olijfbomen en prachtige formele tuinen versterken de betoverende sfeer en voegen een vleugje elegantie toe aan het landgoed.

Binnenin het landhuis wacht een wereld van verfijning en vakmanschap. Bewoners zullen de gedetailleerde lijsten en de grootschalige formele entree waarderen, die een indrukwekkend welkom biedt aan gasten. Openslaande deuren in bijna elke kamer creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor natuurlijk licht en frisse lucht de ruimtes doordringen. Een aantrekkelijke, goed uitgeruste landelijke keuken is het hart van het huis en biedt een ideale ruimte voor gezinsactiviteiten en culinaire creaties. Prachtig afgewerkte plafonds voegen een vleugje verfijning toe aan elke kamer en laten zien dat geen detail over het hoofd is gezien.

Het landgoed biedt vijf goed ingerichte slaapkamers en acht badkamers, die garant staan voor comfort en privacy voor het hele gezin en gasten. Elke kamer is met zorg ontworpen en biedt een oase van rust en sereniteit.

Dit opmerkelijke pand strekt zich uit over een uitgestrekte oppervlakte van 8.000 vierkante meter in het prachtige Sonoma County. De vraagprijs voor dit exclusieve stukje paradijs bedraagt $8,5 miljoen. Het is een unieke kans om te genieten van luxe en schoonheid te midden van de weelderige omgeving van Californië'swijnland.

  • Hoogwaardige afwerkingen: Het landhuis is met vakmanschap gebouwd en bevat hoogwaardige afwerkingen en materialen, zoals prachtig afgewerkte plafonds, gedetailleerde lijsten en gebruik van kalksteen, die de elegantie en tijdloze charme benadrukken.

  • Ruime slaapkamers: Naast de vijf goed ingerichte slaapkamers biedt het landgoed royale ruimtes om te ontspannen en tot rust te komen. Elke slaapkamer is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor comfort en stijl.

  • Acht badkamers: Het landgoed beschikt over acht smaakvol ingerichte badkamers die voldoen aan de behoeften van de bewoners en gasten. Elk van deze badkamers is ontworpen met oog voor detail en biedt luxe voorzieningen.

  • Prachtig uitzicht: Het landgoed profiteert van adembenemende uitzichten op het omliggende landschap. Bewoners kunnen genieten van het serene uitzicht op het meer en de weelderige groene omgeving, waardoor een gevoel van rust en harmonie wordt gecreëerd.

  • Sonoma County: Het landgoed is gelegen in het prachtige Sonoma County, dat bekend staat om zijn pittoreske landschappen, wereldberoemde wijngaarden en bruisende culinaire scène. Het biedt een ideale locatie voor liefhebbers van natuur, wijn en gastronomie.

  • Prijskaartje: Maison Sur Le Lac wordt aangeboden voor $8,5 miljoen, waardoor het een exclusief en begeerd stuk vastgoed is. Het prijskaartje weerspiegelt de unieke eigenschappen, luxe voorzieningen en de gegeerde locatie van dit prachtige landgoed.

Samengevat biedt het Maison Sur Le Lac landgoed in Santa Rosa, Californië een betoverende combinatie van Franse landelijke stijl, luxe voorzieningen en adembenemende omgeving. Met hoogwaardige afwerkingen, ruime slaapkamers, smaakvolle badkamers en prachtige uitzichten is dit landgoed een waar toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar comfort en elegantie. Gelegen in het charmante Sonoma County, is dit landgoed een zeldzame kans om te genieten van de schoonheid van Californië'swijnland.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...