Tom Cruise verkoopt Hollywood Hills eigendom voor $13 miljoen

Tom Cruise heeft besloten om zijn eigendom in Hollywood Hills te verkopen. De Hollywood-acteur maakt momenteel gebruik van zijn herenhuis in Beverly Hills als zijn hoofdverblijf. Het te koop staande huis is een prachtige villa in Europese stijl, gelegen aan Mulholland Drive. Het landgoed beslaat maar liefst 2,5 hectare en biedt een adembenemend uitzicht op de Sunset Strip en Hollywood Hills.

De villa is ingericht met houten vloeren, brede planken en Venetiaanse pleistermuren. De keuken is een Italiaanse boerderijkeuken, uitgerust met chef-kwaliteit apparatuur. Het hoofdgebouw beschikt over drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast is er een volledig vrijstaand pension met nog eens vier slaapkamers en vier badkamers.

Door het uitgebreide gebruik van glazen ramen kunnen de nieuwe eigenaren optimaal genieten van het adembenemende uitzicht dat dit huis biedt. Het landgoed heeft verschillende terrassen, een speeltuin voor kinderen en een houten loopbrug over een zwembad in lagunestijl. Een bijzondere feature van de accommodatie is het met stenen beklede ambachtelijke gebouw, dat dient als wijnproeflokaal en wijnkelder. Dit zal wijnliefhebbers zeker aanspreken.

Het landgoed van Tom Cruise in Hollywood Hills werd slechts een paar maanden geleden op de markt gebracht voor een prijs van $13 miljoen. Met zijn luxueuze voorzieningen, prachtige uitzichten en uitgestrekte terrein biedt deze woning een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een exclusief stukje Hollywood.

Het landgoed van Tom Cruise in Hollywood Hills heeft nog meer te bieden dan alleen de prachtige villa en het adembenemende uitzicht. Het uitgestrekte terrein van 2,5 hectare biedt tal van mogelijkheden en extra voorzieningen voor de nieuwe eigenaren.

Naast de terrassen en speeltuin voor kinderen is er ook een weelderige tuin op het terrein. Deze tuin is zorgvuldig aangelegd en biedt een oase van rust en schoonheid, omringd door de natuurlijke pracht van Hollywood Hills. Het is een ideale plek om te ontspannen, te genieten van de buitenlucht en te ontsnappen aan de drukte van de stad.

Daarnaast is er een privézwembad op het terrein, dat is ontworpen in een schilderachtige lagunestijl. Het zwembad is omgeven door weelderige beplanting en biedt een perfecte plek om af te koelen en te ontspannen op warme zomerdagen.

Het met stenen beklede ambachtelijke gebouw, dat dienst doet als wijnproeflokaal en wijnkelder, is een waar paradijs voor wijnliefhebbers. Hier kunnen ze hun favoriete wijnen proeven en bewaren in een prachtige en goed onderhouden ruimte, speciaal ontworpen om de perfecte omstandigheden te creëren voor het bewaren van waardevolle wijncollecties.

Het is vermeldenswaard dat het landgoed van Tom Cruise niet alleen een luxueuze en exclusieve residentie is, maar ook een investeringsmogelijkheid biedt. Gelegen in het hart van Hollywood Hills, een van de meest gewilde buurten in Los Angeles, heeft het potentieel om in waarde te stijgen. De woning biedt privacy en rust, terwijl het toch dicht bij de bruisende entertainmentindustrie en alle voorzieningen van Beverly Hills ligt.

Tom Cruise zet zijn eigendom in Hollywood Hills te koop voor €13 miljoen. Deze prachtige villa in Europese stijl, gelegen op een uitgestrekt landgoed met een adembenemend uitzicht, biedt een unieke kans voor kopers die op zoek zijn naar een exclusief stukje Hollywood. Met zijn luxe voorzieningen, weelderige tuin, privézwembad en wijnproeflokaal is dit landgoed een waar paradijs om in te wonen en te genieten van het Californische leven. Bovendien is het een slimme investering met de potentie om in waarde te stijgen.

 • Het landgoed van Tom Cruise in Hollywood Hills wordt verkocht voor €13 miljoen.
 • Het betreft een prachtige villa in Europese stijl gelegen aan Mulholland Drive.
 • Het landgoed beslaat een uitgestrekt terrein van 2,5 hectare met uitzicht op de Sunset Strip en Hollywood Hills.
 • Het hoofdgebouw heeft houten vloeren met brede planken en Venetiaanse pleistermuren.
 • De Italiaanse boerderijkeuken is voorzien van chef-kwaliteit apparatuur.
 • Er zijn drie slaapkamers met eigen badkamer in het hoofdgebouw.
 • Het volledig vrijstaande pension biedt nog eens vier slaapkamers en vier badkamers.
 • Het huis maakt uitgebreid gebruik van glazen ramen om te genieten van het adembenemende uitzicht.
 • Er zijn meerdere terrassen, een speeltuin voor kinderen en een houten loopbrug over een zwembad in lagunestijl.
 • Het landgoed beschikt over een met stenen bekleed ambachtelijk gebouw dat fungeert als wijnproeflokaal en wijnkelder.
 • Het terrein biedt ook een weelderige tuin, een privézwembad en geavanceerde beveiligingssystemen.
 • Het landgoed is gunstig gelegen in Hollywood Hills, in de nabijheid van de Sunset Strip en diverse voorzieningen.
 • Het biedt een unieke kans om een exclusief stukje Hollywood te bezitten en te genieten van luxe, privacy en adembenemende uitzichten.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...