Demi Moore biedt haar spectaculaire penthouse in New York te koop aan voor $75 miljoen

Demi Moore, de bekende actrice, is al vele jaren de trotse eigenaar van een van de meest verbazingwekkende penthouses in New York City. Dit luxueuze herenhuis bevindt zich in de South Tower van het iconische San Remo op 145 Central Park West. Recentelijk heeft ze besloten om het pand te koop aan te bieden voor maar liefst €75 miljoen.

Het penthouse, dat een betoverend uitzicht van 360 graden over de omgeving biedt, heeft Demi Moore samen met haar ex-man Bruce Willis in 1990 gekocht. Echter, vanwege haar andere huizen brengt ze blijkbaar te weinig tijd door in dit adembenemende verblijf hoog in de wolken.

De San Remo staat bekend als een thuisbasis voor veel bekende beroemdheden, waaronder Steven Spielberg, Dustin Hoffman en Diane Keaton. Wat het penthouse van Demi Moore echt uniek maakt, is dat het de grootste residentie met uitzicht op het park is en beschikt over een eigen buitenruimte.

Voor een bedrag van $75 miljoen kan men eigenaar worden van deze weelderige woning van maar liefst 7.000 vierkante meter, verspreid over drie verdiepingen. Daarnaast is er ook een appartement met twee slaapkamers op het lobbyniveau inbegrepen.

Het eerste niveau van dit weelderige penthouse, gelegen op de 26e verdieping van de South Tower, beschikt over een enorme woonkamer, een eetkamer, een ontbijtruimte en een ultramoderne keuken. Op het tweede niveau bevinden zich de slaapkamers, waaronder vijf ruime slaapkamers en een personeelskamer. Via een trap bereikt men het derde niveau op de 28e verdieping, waar men een entertainmentkamer met dubbele hoogte, nog een keuken en een ruime gastenloft vindt, compleet met een badkamer en een studeerkamer.

Vanuit de entertainmentruimte heeft men toegang tot adembenemende terrassen, waar men volledig betoverd zal worden door het panoramische uitzicht over de stad en Central Park. Dit penthouse is werkelijk het droomhuis van elke miljardair in New York City. Het is een unieke kans om een woning te bezitten die zowel luxe als privacy biedt, te midden van de drukte van de stad.

Het penthouse van Demi Moore trekt niet alleen de aandacht vanwege zijn indrukwekkende omvang en adembenemende uitzichten, maar ook vanwege de exclusieve voorzieningen die het te bieden heeft. Naast de ruime slaapkamers en luxe badkamers, beschikt het penthouse over een scala aan voorzieningen die het leven van de bewoners nog comfortabeler maken.

Op het derde niveau van het penthouse bevindt zich een state-of-the-art entertainmentruimte, perfect voor het ontvangen van gasten en het organiseren van sociale evenementen. De dubbelhoge ruimte biedt voldoende ruimte voor een thuisbioscoop, een biljarttafel en andere recreatieve activiteiten. Daarnaast is er nog een volledig uitgeruste keuken, zodat gasten kunnen genieten van hapjes en drankjes zonder naar andere verdiepingen te hoeven gaan.

Het hoogtepunt van het penthouse zijn echter de prachtige terrassen die uitkijken over de bruisende stad en het groene Central Park. Deze buitenruimtes zijn perfect voor ontspanning en entertainment in de open lucht. Ze bieden de ideale setting voor diners bij zonsondergang, cocktailfeestjes of gewoon om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Het penthouse van Demi Moore is niet alleen een luxueus toevluchtsoord, maar ook een investering. Gezien de exclusiviteit van de locatie en de groeiende vastgoedmarkt in New York City, is het niet verwonderlijk dat de vraagprijs van $75 miljoen gerechtvaardigd is. Potentiële kopers zouden niet alleen genieten van een weelderige levensstijl en een prachtig uitzicht, maar ook van een waardevol bezit dat in de loop der jaren in waarde kan stijgen.

Het is duidelijk dat Demi Moore haar penthouse met trots heeft bezeten, maar nu is het tijd voor een nieuwe eigenaar om van deze spectaculaire residentie te genieten. Met zijn ongeëvenaarde luxe, adembenemende uitzichten en exclusieve voorzieningen, blijft dit penthouse een van de meest begeerde woningen in New York City. Het is een unieke kans om de levensstijl van de elite te ervaren en te genieten van alles wat deze iconische stad te bieden heeft.

Over het San Remo gebouw

Het San Remo-gebouw, gelegen aan 145 Central Park West in New York City, is een iconisch residentieel complex dat bekend staat om zijn prestige en luxe. Het is een van de meest gewilde en exclusieve adressen in de stad. Het gebouw, dat in 1930 werd voltooid, is een voorbeeld van de befaamde art-decostijl en heeft een opvallende architectuur die de skyline van Manhattan siert.

San Remo heeft de reputatie een thuisbasis te zijn voor vele beroemdheden en prominente persoonlijkheden. Naast Demi Moore hebben ook andere bekende namen zoals Steven Spielberg, Dustin Hoffman en Diane Keaton ervoor gekozen om hier te wonen. Het is een plek waar privacy, luxe en comfort samenkomen.

Het complex bestaat uit twee torens, de North Tower en de South Tower, die samen een majestueuze aanblik bieden. Het penthouse van Demi Moore bevindt zich in de South Tower en staat bekend als een van de meest indrukwekkende residenties in het gebouw. Wat het penthouse van Demi Moore extra speciaal maakt, is dat het de grootste woning is met uitzicht op het wereldberoemde Central Park en het beschikt over een eigen buitenruimte waar men kan genieten van het adembenemende uitzicht.

Naast het weelderige penthouse heeft San Remo nog veel meer te bieden aan zijn bewoners. Er zijn uitgebreide voorzieningen beschikbaar, waaronder een fitnesscentrum, een zwembad, een sauna en een conciërgedienst. Het gebouw wordt ook goed beveiligd en biedt 24-uursportiers en bewaking.

De locatie van San Remo is ook een van de grote aantrekkingspunten. Het gebouw ligt op een steenworp afstand van Central Park, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de rustige groene oase midden in de bruisende stad. Bovendien bevinden zich in de nabije omgeving talloze winkels, restaurants, culturele instellingen en andere attracties die bijdragen aan het levendige karakter van de buurt.

Al met al biedt San Remo een exclusieve en weelderige levensstijl aan degenen die het zich kunnen veroorloven. Het gebouw is een symbool van elegantie en verfijning, en het penthouse van Demi Moore is een van de pronkstukken. Het is een plek waar stijl, comfort en een adembenemend uitzicht samenkomen, waardoor het een droomhuis is voor elke veeleisende koper op zoek naar het beste dat New York City te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...