Deze prachtige Portofino Villa is de perfecte plek om met pensioen te gaan

Beroemd om zijn pittoreske haven, Portofino, Italië, is een van'swerelds meest ongelooflijke dorpen en een populair toevluchtsoord voor beroemdheden, kunstenaars en zeer welvarende mensen. Iedereen die hier komt, wordt verliefd op de plek, en als je er ooit van hebt gedroomd om hier voorgoed te verhuizen, is dit misschien een once-in-a-lifetime kans om een van de meest verbazingwekkende eigendommen in de omgeving te kopen.

Met uitzicht op de prachtige baai van Portofino, deze betoverende residentie is onlangs te koop aangeboden, en hoewel er nog geen officieel prijskaartje bekend is gemaakt, zijn we er vrij zeker van dat u misschien meer informatie wilt weten. De prachtige villa die voor u ligt dateert uit het begin van de jaren 900 en is prachtig gerestaureerd in zijn oude glorie, met 750 m² aan luxe woonruimtes. Het park van 1.800 vierkante meter draagt bij aan de schoonheid van deze plek, met zeldzame mediterrane essences, talrijke bomen en bloemrijke terrassen die van dit pand een oase van groen maken. Binnen wordt dit weelderige huis geleverd met een grote woonkamer en eetkamer, een prachtige keuken, een kantoor, serviceruimte, drie master suites met badkamer en kledingkast, plus een studio.

Er is ook een prachtige wellnessruimte met een binnenzwembad en een bubbelbad, een gezellige ontspanningsruimte en een fitnesscentrum, dus er is geen reden om van huis te gaan. Zoals we eerder vermeldden, is dit huis gerenoveerd met hoogwaardige materialen die in overeenstemming zijn met de oorspronkelijke historische kenmerken van het pand. Dankzij een ongelooflijke aandacht voor detail is er een overweldigend gevoel van verfijning, met op maat gemaakte designmeubels verspreid over het hele huis en vele andere interessante details die prachtig worden aangevuld met magische Portofino-uitzichten.

Genesteld in een exclusieve omgeving, biedt deze accommodatie totale privacy, maar het is ook zeer dicht bij het dorpscentrum. De gelukkige eigenaren van deze prachtige residentie krijgen toegang voor voetgangers tot Portofino'sberoemde 'Piazzetta' en een parkeerplaats, wat een zeldzame traktatie is op deze geweldige plek.

Meer over Portofino

Portofino is een prachtig stadje aan de Italiaanse Rivièra, gelegen aan de noordwestkust van Italië. Het stadje staat bekend om zijn pittoreske haven, kleurrijke huizen, smalle straatjes, chique boetieks, restaurants en het prachtige uitzicht op de Ligurische Zee.

Portofino is al lang een favoriete bestemming voor beroemdheden en rijke vakantiegangers, die de prachtige omgeving en de luxe lifestyle waarderen. De stad is ook bekend om zijn jachthaven, waar u enkele van de meest indrukwekkende jachten ter wereld kunt zien.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Portofino is het Castello Brown, een kasteel dat hoog boven de stad uittorent en een spectaculair uitzicht biedt op de omliggende heuvels en de zee. Het kasteel werd oorspronkelijk gebouwd in de 16e eeuw als verdedigingsfort en werd later verbouwd tot een residentie voor de rijke Engelse consul Montague Yeats Brown.

Een andere populaire bezienswaardigheid in Portofino is de kerk van St. George, een 12e-eeuwse kerk met prachtige fresco'sen kunstwerken. De kerk ligt hoog boven de stad en biedt een fantastisch uitzicht op de haven en de omliggende kustlijn.

Portofino is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende regio s, waaronder de Cinque Terre, een prachtige kuststreek met vijf pittoreske dorpjes die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Portofino is ook bekend vanwege de Portofino Watches van het Zwitserse luxe horlogemerk IWC Schaffhausen. De horloges zijn vernoemd naar de stad en hebben een elegant en klassiek ontwerp dat perfect past bij de stijl en sfeer van Portofino. De Portofino-collectie omvat verschillende horlogemodellen, waaronder automatische horloges, chronografen en handmatig opwindbare horloges, die allemaal zijn voorzien van de hoogste kwaliteit uurwerken en materialen. De horloges zijn erg populair onder horlogeliefhebbers vanwege hun tijdloze ontwerp en uitstekende vakmanschap.

Of u nu op zoek bent naar een luxe vakantiebestemming of gewoon wilt genieten van de prachtige Italiaanse kust, Portofino is een prachtige plek om te bezoeken en te verkennen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...