Deze prachtige Portofino Villa is de perfecte plek om met pensioen te gaan

Deze prachtige Portofino Villa is de perfecte plek om met pensioen te gaan

Beroemd om zijn pittoreske haven, Portofino, Italië, is een van's werelds meest ongelooflijke dorpen en een populair toevluchtsoord voor beroemdheden, kunstenaars en zeer welvarende mensen. Iedereen die hier komt, wordt verliefd op de plek, en als je er ooit van hebt gedroomd om hier voorgoed te verhuizen, is dit misschien een once-in-a-lifetime kans om een van de meest verbazingwekkende eigendommen in de omgeving te kopen.

Met uitzicht op de prachtige baai van Portofino, deze betoverende residentie is onlangs te koop aangeboden, en hoewel er nog geen officieel prijskaartje bekend is gemaakt, zijn we er vrij zeker van dat u misschien meer informatie wilt weten. De prachtige villa die voor u ligt dateert uit het begin van de jaren 900 en is prachtig gerestaureerd in zijn oude glorie, met 750 m² aan luxe woonruimtes. Het park van 1.800 vierkante meter draagt bij aan de schoonheid van deze plek, met zeldzame mediterrane essences, talrijke bomen en bloemrijke terrassen die van dit pand een oase van groen maken. Binnen wordt dit weelderige huis geleverd met een grote woonkamer en eetkamer, een prachtige keuken, een kantoor, serviceruimte, drie master suites met badkamer en kledingkast, plus een studio. Er is ook een prachtige wellnessruimte met een binnenzwembad en een bubbelbad, een gezellige ontspanningsruimte en een fitnesscentrum, dus er is geen reden om van huis te gaan. Zoals we eerder vermeldden, is dit huis gerenoveerd met hoogwaardige materialen die in overeenstemming zijn met de oorspronkelijke historische kenmerken van het pand. Dankzij een ongelooflijke aandacht voor detail is er een overweldigend gevoel van verfijning, met op maat gemaakte designmeubels verspreid over het hele huis en vele andere interessante details die prachtig worden aangevuld met magische Portofino-uitzichten.

Genesteld in een exclusieve omgeving, biedt deze accommodatie totale privacy, maar het is ook zeer dicht bij het dorpscentrum. De gelukkige eigenaren van deze prachtige residentie krijgen toegang voor voetgangers tot Portofino's beroemde 'Piazzetta' en een parkeerplaats, wat een zeldzame traktatie is op deze geweldige plek