Dit Miami Penthouse van $32,9 miljoen zou kunnen zijn wat de dokter heeft besteld

In de schitterende wereld van luxe vastgoed is Miami een stad die tot de verbeelding spreekt. Hier vormt zich de perfecte setting voor exclusieve levensstijlen die niets te wensen overlaten. Een recent voorbeeld dat deze wereld van ongekende weelde belichaamt, is het majestueuze penthouse bovenop de Jade Signature woontoren in Sunny Isles Beach. Dit bouwwerk is niet zomaar een woning; het is een architecturaal hoogstandje dat de grenzen van luxe naar nieuwe hoogten tilt.

Het prijskaartje van het penthouse, maar liefst 32,9 miljoen euro, weerspiegelt de unieke combinatie van ruimte, comfort en esthetiek. Het ontwerp is het geesteskind van het beroemde architectenbureau Herzog & de Meuron, bekend om hun vermogen om kunst en functionaliteit op een harmonieuze manier met elkaar te verbinden. Deze meesters in ontwerp hebben een residentie gecreëerd die even groots als intiem aanvoelt. De Franse binnenhuisarchitect Pierre-Yves Rochon heeft de binnenruimtes zodanig vormgegeven dat ze een naadloze overgang vormen met de natuurlijke en serene ambiance van Sunny Isles Beach.

Het interieur van dit tweeverdieping penthouse beslaat een imposante 11.660 vierkante meter, wat het meer doet aanvoelen als een uitgestrekt herenhuis dan als een appartement. In de riante woonkamer met dubbelhoge plafonds heerst er een gevoel van expansie die de grenzen van binnen naar buiten doet vervagen. Grote glaspartijen zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar openen ook het toneel voor panoramische zichten op de azuurblauwe Atlantische Oceaan die adembenemend zijn.

Privacy en gemak worden verzekerd door een privélift die eigenaars rechtstreeks naar hun prachtige woning leidt. Eenmaal binnen biedt het penthouse alle denkbare faciliteiten om te relaxen en te genieten: een persoonlijke spa, een eigen binnenzwembad, een fitnessruimte en een stoombad. Elk element, puur voor het gebruik van de penthouse-eigenaren, draagt bij aan een gevoel van exclusiviteit en rust.

In de keuken vinden we ultramoderne apparatuur die zelfs de meest veeleisende chef zou bekoren. Culinaire creaties komen tot leven in deze ruimte, of het nu gaat om een informele maaltijd of een uitgebreid diner. Aansluitend kan men ontspannen met een glas wijn uit de eigen wijnbar, terwijl marmeren vloeren en strak design het geheel een tijdloze elegantie meegeven.

Buiten is er net zo veel te bewonderen. De terrassen bieden ruimte aan een privézwembad en jacuzzi, de perfecte plek om onder te dompelen in luxe terwijl u uitkijkt over de oceaan en geniet van de warme Florida zon.

En het is niet alleen het penthouse zelf dat indrukwekkende voorzieningen biedt. Als onderdeel van de Jade Signature woontoren, kunnen bewoners genieten van gemeenschappelijke voorzieningen die even luxueus zijn. Denk hierbij aan een state-of-the-art fitnesscentrum, een spa, een kinderspeelkamer, een bioscoopzaal, een bibliotheek, een wijnproeflokaal en zelfs een restaurant dat aan al uw culinaire wensen voldoet.

Dit is echter meer dan slechts een woonplek; het is een statement van levensgenot. Gelegen in het hart van Sunny Isles Beach, biedt het penthouse een ideaal evenwicht tussen privacy en toegankelijkheid. Toprestaurants, exclusieve boetieks en entertainment liggen binnen handbereik, waardoor het leven hier nooit saai wordt.

Voor de fortuinlijken die het zich kunnen permitteren, is het meer dan alleen "wat de dokter heeft besteld" - het is de verwezenlijking van een droom, de essentie van een levensstijl waarin elke dag voelt als een vakantie. Met de verwachting dat het volgend jaar klaar zal zijn voor bewoning, vertegenwoordigt dit penthouse een kans die zich wellicht maar één keer in een leven voordoet. Voor diegene die op zoek zijn naar het summum van luxe en comfort, en bereid zijn te investeren in een buitengewone levenservaring, kijkt de toekomst van wonen in Miami er inderdaad zeer rooskleurig uit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...