Het weelderige Upper East Side penthouse van Joan Rivers te koop voor $28 miljoen

Het is bijna een jaar geleden dat Joan Rivers overleed, maar haar erfenis leeft voort. En dan hebben we het nog niet eens over haar landgoed, dat nog steeds wordt afgewikkeld. Als onderdeel van dit proces is onlangs het Upper East Side penthouse van de wijlen comédienne op de markt gekomen voor een aanzienlijke prijs van $28 miljoen.

In haar onmiskenbare stijl beschreef Rivers dit weelderige appartement van 5.100 vierkante meter als een plek waar 'Marie Antoinette zou hebben gewoond als ze het geld had'. Hoewel er discussie kan zijn over hoe dit penthouse zich verhoudt tot het Paleis van Versailles, is één ding zeker: het bevat enkele kenmerken die elk lid van de koninklijke familie zich thuis zouden laten voelen, zoals de 23 meter hoge plafonds en vooral de gouden muren.

Het penthouse beslaat de bovenste drie verdiepingen van een zeven verdiepingen tellend herenhuis uit 1903, dat ooit werd gebouwd door miljonair John Drexel. Na de aankoop van het pand in de late jaren tachtig investeerde Rivers in uitgebreide renovaties, waarbij ze zorgvuldig de historische details en de vintage charme van het appartement behield.

Hoewel oorspronkelijk gewaardeerd op $35 miljoen, staat het penthouse nu te koop voor $28 miljoen. Het wacht op kopers die, net als de legendarische comédienne, een voorliefde hebben voor over-the-top weelde. Het is een zeldzame kans om een ​​stukje geschiedenis en het verfijnde levensstijl van Joan Rivers te ervaren in dit iconische Upper East Side penthouse.

Het Upper East Side penthouse van Joan Rivers is niet alleen een weelderige residentie, maar ook een historisch en cultureel erfgoed. Gelegen in een herenhuis uit 1903, dat ooit toebehoorde aan de rijke ondernemer John Drexel, is dit penthouse doordrenkt van elegantie en grandeur.

Met een indrukwekkende oppervlakte van 5.100 vierkante meter biedt het penthouse voldoende ruimte voor weelderige leefruimtes en adembenemende architectonische details. De 23 meter hoge plafonds creëren een gevoel van openheid en grandiositeit, terwijl de gouden muren een gevoel van weelde en luxe uitstralen.

Joan Rivers, met haar onmiskenbare stijl en gevoel voor extravagantie, heeft dit penthouse omgetoverd tot een waarlijk unieke woning. Ze investeerde in uitgebreide renovaties, waarbij ze ervoor zorgde dat de historische details en de vintage charme van het appartement bewaard bleven. Het resultaat is een harmonieuze mix van klassieke elegantie en moderne luxe.

Het penthouse strekt zich uit over de bovenste drie verdiepingen van het herenhuis, waardoor bewoners kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de Upper East Side van Manhattan. Het biedt een oase van rust en privacy te midden van de bruisende stad.

Nu dit unieke stukje geschiedenis op de markt is voor $28 miljoen, hebben potentiële kopers de mogelijkheid om een ​​levensstijl van buitengewone weelde te ervaren, in de voetsporen van de legendarische comédienne Joan Rivers. Het penthouse vertegenwoordigt niet alleen een exclusieve en luxueuze woning, maar ook een kans om deel uit te maken van het culturele erfgoed van New York City.

Over Joan Rivers

Joan Rivers was een invloedrijke en baanbrekende persoonlijkheid in de entertainmentindustrie. Ze was een Amerikaanse comédienne, actrice, presentatrice, schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Joan Alexandra Molinsky, zoals ze oorspronkelijk werd genoemd, werd geboren op 8 juni 1933 in Brooklyn, New York.

Rivers begon haar carrière als stand-upcomédienne in de jaren 50 en werkte haar weg omhoog in de mannelijk gedomineerde comedywereld. Ze stond bekend om haar scherpe en vaak controversiële humor, waarbij ze geen onderwerp uit de weg ging. Haar unieke stijl en onverschrokkenheid maakten haar een pionier in de comedywereld en inspireerden vele vrouwelijke komieken na haar.

Naast haar comedywerk was Rivers ook een getalenteerde actrice en verscheen ze in verschillende films en televisieprogramma s. Ze was gastvrouw van haar eigen talkshow, 'The Joan Rivers Show', die bekroond werd met een Daytime Emmy Award. Ze was ook een veelgevraagde gast op talloze televisieshows en trad op in theaters over de hele wereld.

Rivers stond bekend om haar kenmerkende uiterlijk, waaronder haar blonde haar, opvallende make-up en extravagante outfits. Ze was een icoon van stijl en mode, en stond erom bekend geen blad voor de mond te nemen als het ging om het bekritiseren van beroemdheden en hun kledingkeuzes op de rode loper.

Naast haar werk in de entertainmentindustrie was Rivers ook een succesvolle schrijfster. Ze publiceerde verschillende boeken, waaronder haar memoires en humoristische werken. Haar scherpe en humoristische schrijfstijl was kenmerkend voor haar persoonlijkheid.

Joan Rivers had een enorme impact op de comedywereld en haar nalatenschap leeft voort. Haar onverschrokkenheid, humor en unieke stijl zullen altijd herinnerd worden en ze blijft een inspiratiebron voor veel komieken en entertainers over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...