Statig honderd jaar oud herenhuis in Bedford Corners, New York

Bedford Corners is een kleine gemeenschap gelegen in de staat New York en staat bekend om zijn historische charme en schilderachtige schoonheid. Het gebied is doordrenkt van geschiedenis en biedt een rustige en idyllische omgeving, omringd door weelderige natuurlijke landschappen.

Het honderd jaar oude herenhuis, dat in dit prachtige gebied is gevestigd, vormt een perfecte aanvulling op de omgeving. Het landhuis werd oorspronkelijk gebouwd in 1902 voor de vooraanstaande familie Darlington en is een waar architectonisch meesterwerk. Met zijn rijke geschiedenis en statige uitstraling trekt het herenhuis de aandacht van liefhebbers van historische architectuur.

Gelegen op een landgoed van maar liefst 51 hectare, biedt Bedford Corners een ongeëvenaarde rust en privacy. Het herenhuis is gelegen op een van de hoogste punten in Westchester County, waardoor het een adembenemend panoramisch uitzicht biedt op de omgeving. Bewoners kunnen genieten van het beste van beide werelden: de rust en sereniteit van het platteland, gecombineerd met de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Hoewel er op dit moment geen foto's beschikbaar zijn van het interieur, geeft de beschrijving van de lijst een glimp van de pracht en praal die binnenin te vinden is. Van de salons met lambrisering tot de baroniale eiken trap en de kenmerkende erkers met stoelen bij het raam, het herenhuis ademt elegantie en grandeur uit. Daarnaast biedt de volledige zolder met toegang tot de toren een uniek perspectief met een 360-graden panoramisch uitzicht, waardoor de bewoners kunnen genieten van adembenemende vergezichten.

Naast de schoonheid van het herenhuis zelf, biedt Bedford Corners ook een scala aan buitenactiviteiten en recreatiemogelijkheden. Van de prachtig aangelegde tuinen die doen denken aan het beroemde Paleis van Versailles tot de Engelse croquetbaan en het royale zwembad, er is altijd wel iets te beleven voor liefhebbers van buitengenot.

Het historische herenhuis in Bedford Corners is niet alleen een thuis, maar ook een levensstijl. Met een prijs van $20 miljoen weerspiegelt dit exclusieve landgoed de waarde en allure van het gebied. Bedford Corners biedt een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een harmonieus samenspel van historische pracht, moderne luxe en natuurlijke schoonheid. Het is een gemeenschap die trots haar erfgoed behoudt en tegelijkertijd een eigentijdse leefomgeving biedt voor degenen die op zoek zijn naar het beste wat het leven te bieden heeft.

Buiten het herenhuis en de omgeving van Bedford Corners, biedt deze idyllische gemeenschap ook een scala aan voorzieningen en attracties. Bewoners kunnen genieten van een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder golfen op gerenommeerde golfbanen, wandelen en fietsen op schilderachtige paden, en vissen in nabijgelegen meren en rivieren.

Daarnaast heeft Bedford Corners een levendige kunst- en cultuurscene, met galeries, musea en theaters die lokale talenten en internationale artiesten tentoonstellen. De gemeenschap organiseert regelmatig evenementen en festivals om de rijke geschiedenis en culturele diversiteit te vieren.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in culinaire hoogstandjes, biedt Bedford Corners een breed scala aan restaurants, variërend van gezellige cafés tot exclusieve eetgelegenheden. Hier kunnen bewoners genieten van heerlijke gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten en genieten van een gezellige sfeer.

Met betrekking tot onderwijs zijn er in Bedford Corners diverse gerenommeerde scholen en onderwijsinstellingen, waaronder openbare en particuliere scholen. Deze scholen bieden hoogwaardig onderwijs en zorgen ervoor dat de kinderen van de gemeenschap een solide basis krijgen voor hun toekomst.

Wat betreft de nabijgelegen voorzieningen, ligt Bedford Corners gunstig ten opzichte van stedelijke centra zoals New York City, dat op korte afstand met de auto of trein bereikbaar is. Dit biedt bewoners de mogelijkheid om te profiteren van de culturele en zakelijke mogelijkheden die de stad te bieden heeft, terwijl ze kunnen terugkeren naar de rust en sereniteit van hun thuis in Bedford Corners.

Het historische herenhuis in Bedford Corners is niet alleen een prachtig pand, maar vertegenwoordigt ook een unieke levensstijl. Het biedt een harmonieuze mix van geschiedenis, moderne luxe, natuurlijke schoonheid en gemeenschapsgeest. Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve leefomgeving met een vleugje rustieke charme, is Bedford Corners een ideale bestemming.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...