Jennifer Lopez herenhuis te koop in Hidden Hills, Californië

Jennifer Lopez heeft besloten om haar indrukwekkende herenhuis in Hidden Hills, Californië, op de markt te brengen. Het huis, dat ze in 2010 kocht met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony, wordt nu aangeboden voor een prijs van $17 miljoen.

Het herenhuis is gelegen op een perceel van maar liefst 17.129 vierkante meter en biedt pure luxe. Met negen slaapkamers, acht houtgestookte open haarden, een hol met een cassetteplafond en een theater met 20 zitplaatsen, is dit huis een echt juweeltje. Voor Jennifer, die ook bekend staat als een getalenteerde danseres, is er zelfs een enorme dansstudio op het terrein, samen met een professionele opnamestudio.

Naast het interieur biedt het terrein ook prachtig aangelegde tuinen, een verfrissend zwembad en een sfeervolle barbecueplek in de buitenlucht. Autoliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de garage plaats biedt aan maximaal 8 auto's, terwijl er nog eens 20 parkeerplaatsen beschikbaar zijn in de motorbaan.

Met deze verkoop sluit Jennifer Lopez een hoofdstuk af in haar vastgoedportefeuille. Het is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een weelderige woning in de gewilde gemeenschap van Hidden Hills.

Het herenhuis van Jennifer Lopez in Hidden Hills, Californië, heeft een rijke geschiedenis. Ze kocht het pand in 2010 samen met haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony voor $8,2 miljoen. Het huis, met een prijskaartje van $17 miljoen, biedt een scala aan luxe voorzieningen en ruimtes.

Met een indrukwekkende oppervlakte van 17.129 vierkante meter biedt het herenhuis negen prachtig ingerichte slaapkamers en acht houtgestookte open haarden, waardoor een warme en gezellige sfeer wordt gecreëerd. Het huis heeft ook een hol met een uniek cassetteplafond en een theater met 20 zitplaatsen, perfect voor ontspanning en entertainment.

Jennifer Lopez, die bekend staat om haar passie voor dans, heeft veel profijt gehad van de enorme dansstudio op het terrein. Deze studio biedt haar de ruimte om te oefenen en haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast beschikt het pand over een professionele opnamestudio, waarmee Lopez haar muzikale talenten kan verkennen en creëren.

De buitenruimte van het herenhuis is even indrukwekkend, met verzorgde tuinen, een verfrissend zwembad en een barbecueplek in de openlucht. Dit biedt de perfecte setting voor ontspanning en het ontvangen van gasten. Autoliefhebbers zullen ook tevreden zijn met de ruime garage, die plaats biedt aan maximaal 8 auto's, en de extra 20 parkeerplaatsen in de motorbaan.

Met de beslissing om haar herenhuis te koop aan te bieden, opent Jennifer Lopez de deur voor iemand anders om te genieten van de luxe en elegantie die dit eigendom te bieden heeft. Voor $17 miljoen kunnen kopers de kans grijpen om te wonen in een prachtig huis dat doordrenkt is van stijl en glamour, gelegen in de welvarende gemeenschap van Hidden Hills, Californië.

Over Hidden Hills

Hidden Hills is een exclusieve gemeenschap gelegen in Los Angeles County, Californië. Het is een woonwijk die bekend staat om zijn luxe en afgelegen karakter, waar veel beroemdheden ervoor kiezen om te wonen vanwege de privacy en rustige omgeving.

De gemeenschap van Hidden Hills is omgeven door heuvels en groene landschappen, waardoor het een idyllische en serene plek is om te wonen. Het biedt een ontsnapping aan de drukte van de stad, terwijl het toch gunstig gelegen is ten opzichte van de belangrijkste stedelijke gebieden van Los Angeles.

De huizen in Hidden Hills zijn vaak ruim en luxe, met uitgestrekte percelen en weelderige tuinen. Veel woningen hebben ook voorzieningen zoals zwembaden, tennisbanen en uitgebreide buitenruimtes, waardoor de bewoners kunnen genieten van een comfortabele en luxueuze levensstijl.

Naast de privacy en exclusiviteit biedt Hidden Hills ook een gevoel van gemeenschap. Er zijn gemeenschapsevenementen en activiteiten die de bewoners de gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en te socializen.

Hoewel Hidden Hills bekend staat om zijn beroemde bewoners, is het ook een aantrekkelijke woonplek voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en vredige omgeving. Het is een plek waar men kan genieten van de schoonheid van de natuur en tegelijkertijd toegang heeft tot de voorzieningen en entertainmentmogelijkheden van Los Angeles.

Al met al is Hidden Hills een exclusieve en gewilde gemeenschap die mensen aantrekt die op zoek zijn naar luxe, privacy en een rustige levensstijl, te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Californië.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...