Charmant vastgoed in het groene hart van de gemeente Hamont

Het pittoreske stadje Hamont-Achel is de laatste jaren steeds meer in trek bij vastgoedkopers, vooral vanwege het diverse vastgoedaanbod, variërend van appartementen en huizen tot villa's en penthouses.

Het eerste pand dat onze aandacht trok, is een prachtige vrijstaande villa, genesteld in het rustige groen van Hamont. De villa heeft een ruime tuin en straalt een honingkleurige gloed uit dankzij de bakstenen buitenkant. Binnenin schittert de villa met eikenhouten vloeren, een ruime woonkamer met open haard en een moderne keuken, compleet met ingebouwde apparatuur. De begane grond omvat ook een luxe badkamer en drie slaapkamers. De eerste verdieping herbergt nog twee slaapkamers en een extra badkamer. Een ruime berging en een inpandige garage maken deze woning compleet.

Een tweede woning die opvalt in de vastgoedselectie van Hamont-Achel, is een exclusief landhuis dat een knipoog geeft naar de traditionele Limburgse architectuur. Met zijn lichte bakstenen exterieur, twee verdiepingen en een zolderruimte, is dit huis ideaal voor een groot gezin. De sfeer in het huis wordt verder versterkt door de inrichting met antiek meubilair, rustieke balken en een open haard. Daarnaast beschikt deze woning over een verwarmd zwembad, een atelier en een gastenverblijf – een absoluut pareltje in het rustige Hamont.

Wat vastgoed in Hamont eveneens boeiend maakt, is de variëteit aan appartementstijlen. Een opvallend appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een modern complex. Het minimalistische design van dit pand contrasteert mooi met de traditionele architectuur van de andere panden in dit overzicht. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een ruime leefruimte met toegang tot een groot terras.

Dan hebben we nog een adembenemende villa, omringd door een prachtige tuin en gelegen in een rustige woonwijk. Deze woning beschikt over een stijlvol interieur met designmeubilair, marmeren vloeren en glazen wanden die zorgen voor een royale natuurlijke lichtinval. De villa herbergt vier slaapkamers en drie badkamers en heeft een ruime garage voor twee auto's.

Het vijfde pand is een uitzonderlijk landhuis dat dateert uit het begin van de 20e eeuw en volledig is gerenoveerd. Het pand is een mix van traditionele elementen en modern comfort. Binnenin treft men hoge plafonds, een moderne keuken en badkamers aan. De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

De laatste woning die we willen belichten, is een charmante bungalow die zich kenmerkt door zijn open indeling, grote ramen en een ruim terras dat uitkijkt over een prachtig onderhouden tuin. Het interieur is zowel modern als gezellig, en de lichte kleurkeuze creëert een gevoel van ruimte en rust.

Wat het vastgoed in Hamont zo aantrekkelijk maakt, zijn de diverse stijlen, de betaalbaarheid vergeleken met de grote steden, en de rustige, groene omgeving. Bovendien beschikt deze gemeente over uitstekende voorzieningen, waaronder scholen, winkels, restaurants, recreatiemogelijkheden en goede verbindingen met omliggende steden en dorpen. Kortom, voor wie op zoek is naar een vastgoedinvestering die zowel veelzijdig als waardevol is, staat de gemeente Hamont bovenaan de lijst.

 

- Charmant Vastgoed in het Groene Hart van de Gemeente Hamont-Achel
- Ontdek enkele van de meest betoverende vastgoedopties in de pittoreske gemeente Hamont; een mix van landelijke rust en stedelijke voorzieningen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...