Binnenkijken naar het prestigieus interieur van Tresor Cache in Parijs

Verscholen achter een charmante, gerenoveerde historische gevel in het vredige 16e arrondissement van Parijs, bevindt zich een ware schat op het gebied van woonluxe. Trésor Caché is een uitzonderlijk pand dat de crème de la crème van stedelijke elegantie belichaamt. Dit juweel van een woning, met een indrukwekkend oppervlak van 1.237 vierkante meter, bevindt zich op slechts een steenworp afstand van de beroemde Avenue des Champs-Élysées.

Het eerste wat bezoekers opvalt, is de prachtige historische gevel die leidt naar een wereld van comfort en weelderigheid. Bij binnenkomst wordt men verwelkomd in een ontvangstruimte die niets te wensen overlaat. Er is een master bedroom voor de bewoners, meerdere gastensuites voor vrienden en familie, en uitgebreide ontvangstvertrekken om gasten te verwennen. De keuken is een droom voor elke chef met zijn op maat gemaakte inrichting en topapparatuur van La Cornue.

Een bijzonder kenmerk is het binnenzwembad van 16 vierkante meter, een zeldzaamheid in Parijs, ideaal voor ontspanning en vermaak. De woning biedt ook een bioscoopzaal uitgerust met een 4K-projector en een Dolby Atmos-audiosysteem, alsook een privé-discotheek en een omvangrijke wijnkelder waar kenners hun hart kunnen ophalen.

De rijke geschiedenis van het huis is de inspiratiebron geweest voor het interieurontwerp. Bij de restauratie is speciale aandacht besteed aan de plafondschilderingen uit 1885, welke het luxueuze karakter van de formele eetkamer extra benadrukken. Hier kunnen twaalf gasten in stijl dineren, omringd door muren versierd met verouderde spiegelpanelen die de ruimte een unieke sfeer geven.

In dit meesterwerk van residentiële architectuur is geen detail over het hoofd gezien. Natuurlijk licht valt prachtig door het originele glazen dak en creëert een palet van licht en schaduw dat speelt over de zorgvuldig geselecteerde meubels en kunstwerken. Op de verdieping van de eigenaar vindt men een hoofdslaapkamer met een privélounge, een badkamer met alle denkbare luxe waaronder een douche en jacuzzi, en een kleedkamer. Het plafond is hier gedecoreerd met bladgoud, wat nog meer glans geeft aan de kristallen kroonluchter.

De keuken van La Cornue is niet alleen een functioneel wonder maar ook een esthetisch hoogtepunt, gelegen achter glazen deuren die openen naar een wereld van culinaire pracht. Het Master-appartement, bereikbaar met de lift, is 92 vierkante meter groot en bevat onder andere een boudoir geïnspireerd op dat van Marie-Antoinette in het kasteel van Fontainebleau – een plek bij uitstek om tot rust te komen.

Ook gasten en kinderen komen ruim aan hun trekken met een speelkamer die transformeerbaar is tot slaapkamer en twee suites met elk hun eigen badkamer. De entertainmentverdieping van maar liefst 147 vierkante meter is een paradijs met thuisbioscoop, pooltafel en een bar.

Het personeelsappartement omvat een suite met badkamer en een eigen keuken. De fitnessverdieping laat niets te wensen over met een zwembad voorzien van een geïntegreerd onderwatergeluidssysteem, een sportschool, een hamam, een massage- en kapsalon.

Dit is niet zomaar een woning; Trésor Caché is een ongeëvenaarde belevenis waarbij elke verdieping een nieuw element van verrassing en verfijning toevoegt. Het is een toevluchtsoord waar hedendaags comfort en klassieke grandeur samenkomen. Een schitterende weerspiegeling van wat het betekent om te leven in de stad van het licht, van luxe, en van tijdloze elegantie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...