Binnenkijken naar het prestigieus interieur van Tresor Cache in Parijs

TRESOR CACHE

TRESOR CACHE is een nieuw gebouw van 1.237 m2 achter een gerenoveerde historische gevel, gelegen in een rustige, veilige en prestigieuze privéweg in het 16e arrondissement van Parijs, op slechts 1,6 km van de Avenue des Champs-Elysées. Achter de historische gevel schuilt een comfortabel en prestigieus interieur met alle moderne voorzieningen.

De woning beschikt over een master bedroom, meerdere gastensuites, ontvangstruimten, een op maat gemaakte keuken, 3 volledige ontvangstverdiepingen voor activiteiten, een binnenzwembad van 16 m² - uniek in zijn soort in Parijs - een bioscoopzaal met een 4K-projector en Dolby Atmos-audiosysteem, en vooral een privé-discotheek en een enorme wijnkelder. Trésor Caché biedt de luxe diensten van een huis in het hart van de Lichtstad. De receptieverdieping omvat een inkomgalerij, een ontvangstruimte, een bibliotheek, een eetkamer, een La Cornue uitgeruste keuken en een gastendouchekamer.

Gemaakt door een unieke samenwerking van ontwerpers en kunstenaars, was het uitgangspunt voor het interieurontwerp de geschiedenis van het huis. De ongelooflijke plafondschilderingen uit 1885 werden gerestaureerd en de formele eetkamer, die plaats biedt aan 12 personen, is perfect voor entertainment. Muren versierd met verouderde spiegelpanelen vormen een aanvulling op de aubergine-kleurige kroonluchter-lampenkappen en de stoelen op dezelfde pallet. Natuurlijk licht schijnt door het originele glazen dak naar beneden en verlicht elke verdieping.

De lucht is door het hele huis te zien, van de overloop op de bovenste verdieping tot de nachtclub, waardoor een palet van licht en schaduw ontstaat over de meubels en kunstwerken die het pand sieren. De verdieping van de eigenaar bestaat uit een hoofdslaapkamer met een privélounge, een grote badkamer met douche en jacuzzi en een kleedkamer. In deze kamer is niet alleen het plafond versierd met bladgoud dat de prachtige kristallen kroonluchter versterkt, maar achter de glazen deuren zal de prachtige keuken La Cornue de gasten verheugen.

Met een oppervlakte van 92 vierkante meter. m / 990 vierkante meter ft op de eerste verdieping, het Master-appartement, dat rechtstreeks bereikbaar is met de lift, omvatte een boudoir dat is geïnspireerd op het Turkse boudoir van Marie-Antoinette van het kasteel van Fontainebleau - ideaal om te ontspannen, een slaapkamer met een op maat gemaakt bed voor meer comfort, een prachtige badkamer met vrijstaand bad en douches in Carrara-marmer en gouden mozaïek, en een inloopkleedkamer.

De gastensuite heeft een badkamer en een inloopkast. De gasten- en kinderverdieping bestaat uit een speelkamer die kan worden omgevormd tot een slaapkamer en twee suites met hun en-suite badkamers. De entertainmentverdieping bestaat uit een familiekamer van 147 m2 met een 85-inch thuisbioscoop, een pooltafel en een bar.

Het personeelsappartement omvat een keuken en een suite met badkamer. De fitnessverdieping bestaat uit een zwembad van 16 meter met een ingebouwd onderwatergeluidssysteem, een fitnessruimte met een 65-inch tv. Het profiteert ook van een hamam, een massageruimte en een kapsalon, evenals een doucheruimte en een garderobe. De bioscoop- en discovloer beschikt over een nachtclub met dj-station met dans-stands, een wijnkelder vol uitzonderlijke wijnen en een bioscoopzaal met 12 zitplaatsen.

Bezoek Website