Prachtig door architect ontworpen huis in Aspen met uitzicht op de bergen te koop

Dit schitterende huis, gelegen op een beboste heuvel in Aspen, biedt een prachtig uitzicht op de Elk Mountains en is ontworpen door architect Robin Molny, een voormalige stedenbouwkundige voor Aspen en leerling van Frank Lloyd Wright. Het huis, dat oorspronkelijk bekend stond als het Ford Schumann-huis, beslaat 6.857 vierkante meter, heeft zeven slaapkamers en zes badkamers plus twee halve badkamers en is gebouwd op 2,29 hectare land. Het beschikt ook over een prachtig zwembad en spa met uitzicht op de bergen.

Het huis is ontworpen om het meeste uit het buitenleven te halen en tegelijkertijd een gezellige en warme sfeer binnen te creëren. Een typische truc van Wright is om een kleine, afgelegen foyer te creëren die leidt naar een brede woonkamer, waardoor het effect nog indrukwekkender wordt. In tegenstelling tot de typische lintvensters van Wright heeft Molny echter alles uit de kast getrokken met een enorme glazen wand die een immens bergpanorama in zich opneemt.

De master suite, die zich naast de woonkamer bevindt, biedt een eigen muur van ramen en uitzicht op de bergen. Het huis heeft een moderne adobe-stijl en schuine kamers en muren, en werd slechts een jaar geleden voor €3,8 miljoen verkocht en sindsdien grondig gerenoveerd en gemoderniseerd, met extra slaapkamers en badkamers die uit de ruimte zijn gesneden en een nieuwe keuken en badkamer zijn toegevoegd.

Het huis heeft een modern adobe-ontwerp met schuine muren en kamers die zijn aangepast aan de bergachtige omgeving van Aspen. Het beschikt over een unieke architectuur die de schoonheid van het buitenleven naar binnen brengt. Een typische Wright-techniek, waarbij een kleine foyer leidt naar een grote woonkamer, is ook te zien in dit huis. Een enorme glazen wand biedt een prachtig uitzicht op de bergen en het ronde pooldeck breidt de woonkamer verder uit. De master suite heeft een muur van ramen en biedt ook een adembenemend uitzicht.

Het huis heeft zeven slaapkamers, zes badkamers en twee halve badkamers, verdeeld over 6.857 vierkante meter. Het is gelegen op 2,29 hectare grond en beschikt over een prachtig zwembad en een spa met uitzicht op de bergen. De master suite heeft ook een open haard en een eigen badkamer met dubbele wastafel, een bad en een aparte douche. Het huis heeft nog vijf extra slaapkamers, waarvan er twee een eigen badkamer hebben, en een extra badkamer voor de andere kamers.

Het huis werd oorspronkelijk ontworpen door Robin Molny, een leerling van Frank Lloyd Wright, en staat bekend als het Ford Schumann-huis, vernoemd naar de persoon die het heeft laten bouwen. Het werd gebouwd in 1973, vóór veel van de ontwikkelingen in Aspen, waardoor het een adembenemend uitzicht heeft op de bergen.

Het pand werd een jaar geleden verkocht voor €3,8 miljoen en is sindsdien grondig gerenoveerd en gemoderniseerd met extra slaapkamers en badkamers. Sommige kamers lijken klein, maar de renovaties waren uitgebreid genoeg om de prijs te verhogen tot zes keer de oorspronkelijke waarde.

Het huis heeft ook een trappentoren met extra kamers voor gasten, een kantoor, studio, fitnessruimte en entertainment. Het is een geweldige mix van moderniteit en klassieke architectuur, ontworpen om te genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving en tegelijkertijd comfortabel en gezellig te zijn voor de bewoners.

Het pand heeft een open plattegrond en biedt veel ruimte voor entertainment en gasten. De grote woonkamer heeft hoge plafonds en een open haard, evenals een prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een aparte eetkamer en een familiekamer met een speelruimte en een natte bar.

Het zwembad en de spa bevinden zich in de achtertuin en bieden een panoramisch uitzicht op de bergen. Er is ook een groot terras met een ingebouwde barbecue en voldoende ruimte om buiten te dineren.

Het Ford Schumann-huis is een uniek en indrukwekkend voorbeeld van moderne architectuur die perfect past in het landschap van Aspen. Na de recente renovaties is het huis nu klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen en hen te laten genieten van het beste wat Aspen te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...