Luxe appartementen met adembenemende uitzichten in 432 Park Avenue - New York City

In het hart van New York City, op de befaamde Park Avenue, bevindt zich 432 Park Avenue - een icoon van luxe en exclusiviteit. Dit indrukwekkende woongebouw, een van de hoogste in de Verenigde Staten, biedt een weelde aan ruimte en prachtige voorzieningen. Het is een droomplek voor wie op zoek is naar een weergaloze woonervaring.

432 Park Avenue telt 104 uitzonderlijke appartementen, elk ontworpen met oog voor detail en comfort. Met een ongelooflijke oppervlakte van 30.000 vierkante meter per appartement, hoge plafonds van 12,5 voet en ramen van 10 x 10 voet, creëren deze woningen een gevoel van openheid en grandeur. Ontworpen door Deborah Berke, stralen ze elegantie en verfijning uit.

De appartementen zijn voorzien van luxueuze elementen, zoals eikenhouten vloeren en Italiaanse marmeren werkbladen. Bewoners kunnen genieten van een scala aan voorzieningen in het gebouw, waaronder een wijnkelder met klimaatregeling, een buitenterras, een spa, een massagetherapieruimte en een verfrissend zwembad. Het gebouw biedt alles wat nodig is om te ontspannen en te genieten van een exclusieve levensstijl.

Wat deze appartementen echt uniek maakt, zijn de ongeëvenaarde uitzichten. De immense ramen bieden panoramische vergezichten over Manhattan, waardoor bewoners worden getrakteerd op de adembenemende skyline van de stad. Het is een visueel spektakel dat nooit verveelt.

Hoewel het penthouse van 432 Park Avenue reeds is verkocht voor een verbluffende $95 miljoen, zijn er nog steeds appartementen beschikbaar voor prijzen variërend van $17,5 miljoen tot $80 miljoen. Deze prijzen weerspiegelen de exclusiviteit en luxe die inherent zijn aan het leven in dit prestigieuze gebouw.

Voor wie op zoek is naar een ongeëvenaarde woonervaring in een van de meest gewilde locaties in New York City, biedt 432 Park Avenue een weergaloze combinatie van elegantie, comfort en verbluffende uitzichten. Het is de belichaming van luxueus stadsleven op zijn best.

Over Park Avenue

Park Avenue is een iconische straat in de stad New York, bekend om zijn luxe en exclusiviteit. Gelegen in het hart van Manhattan, strekt Park Avenue zich uit over een lengte van ongeveer 8 mijl (13 kilometer) en is bekleed met imposante wolkenkrabbers, historische herenhuizen en chique winkels.

De straat staat synoniem voor rijkdom en elegantie, en het is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze residentiële en commerciële gebouwen in de stad. Langs Park Avenue vindt men ook luxueuze hotels, high-end restaurants en designerboetieks die aantrekkelijk zijn voor de welgestelden en modebewuste bezoekers.

Het gebied rond Park Avenue straalt een gevoel van glamour uit, met prachtige architectuur en goed onderhouden groene parken. Het is een populaire bestemming voor zakenmensen, beroemdheden en mensen die op zoek zijn naar een exclusieve woon- en winkelervaring.

Park Avenue staat bekend om zijn weelderige appartementen en penthouses, die een adembenemend uitzicht bieden op de skyline van Manhattan en het omliggende stadslandschap. Deze residentiële gebouwen bieden vaak luxe voorzieningen zoals conciërgediensten, fitnesscentra, zwembaden en privéparkeergelegenheid.

Naast de residentiële sector is Park Avenue ook de thuisbasis van diverse zakelijke en commerciële kantoren. Veel bekende bedrijven en financiële instellingen hebben hun hoofdkantoren op Park Avenue gevestigd, waardoor het een belangrijk zakelijk knooppunt is in New York City.

Al met al is Park Avenue een symbool van luxe, rijkdom en exclusiviteit. Het trekt mensen aan die op zoek zijn naar een verfijnde levensstijl en biedt een ongeëvenaarde mix van residentiële, commerciële en culturele mogelijkheden in het bruisende hart van Manhattan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...