Luxe appartement in Manhattan met 5 slaapkamers en adembenemend uitzicht op de Hudson Rivier

Rutenberg Realty, een vooraanstaand vastgoedbedrijf in New York, heeft onlangs dit prachtige appartement met vijf slaapkamers in Manhattan op de markt gebracht. Met een enorme woonoppervlakte van 3.200 vierkante meter biedt dit huis ongeëvenaarde luxe en comfort. De panoramische ramen bieden een adembenemend uitzicht op de Hudson Rivier, dat zich uitstrekt tot aan de George Washington Bridge.

Bij binnenkomst in het appartement wordt de ruimtelijkheid direct voelbaar. De open woonkamer is voorzien van een stijlvolle open haard zonder ventilatie, die een warme en uitnodigende sfeer creëert. De dubbele Gaggenau-wijnopslag, met een capaciteit van 70 flessen, voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

De keuken, die naadloos aansluit op de woonkamer, is een ware droom voor culinaire liefhebbers. Het beschikt over een groot eiland en een ruime eethoek voor zes personen. De keuken is uitgerust met hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een 48-inch koelkast/vriezer en een 5-gaskookplaat, waardoor koken een waar genot wordt.

Het appartement biedt vijf luxe slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. De badkamers zijn prachtig afgewerkt met marmeren accenten en een extra groot bad, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een drukke dag in de stad. Daarnaast is er een ruime bijkeuken en op maat gemaakte kasten voor voldoende opbergruimte.

Naast de prachtige interieurkenmerken biedt het gebouw ook een scala aan voorzieningen voor de bewoners. Van een portier en een privébewaakte garage in het gebouw tot een exclusieve healthclub met zwembad en een weelderige tuinoase met een reflecterend zwembad. Er is ook een biljartkamer, parkeerservice en een privéfeestzaal, allemaal ontworpen om te voldoen aan de levensstijl van de meest veeleisende bewoners.

Dit luxe appartement in New York is momenteel beschikbaar voor aankoop, met een prijskaartje van $10,75 miljoen. Het is een unieke kans om te genieten van het beste wat Manhattan te bieden heeft, met stijl, comfort en een adembenemend uitzicht op de Hudson River.

Over de Hudson Rivier

De Hudson Rivier is een iconische waterweg in het oosten van de Verenigde Staten. Het strekt zich uit over meer dan 500 kilometer, van de Adirondack Mountains in de staat New York tot de Atlantische Oceaan bij New York City. De rivier is vernoemd naar ontdekkingsreiziger Henry Hudson, die in 1609 de eerste Europese ontdekkingsreis maakte en de rivier opvaarde.

De Hudson Rivier speelt een belangrijke rol in de geschiedenis en ontwikkeling van de regio. Het diende als een belangrijke handelsroute tijdens de koloniale periode en de Amerikaanse Revolutie, en later als een belangrijk transportkanaal voor goederen en passagiers. Vandaag de dag is de rivier nog steeds een druk bevaren waterweg en biedt het een schilderachtig uitzicht op het landschap en de skyline van New York City.

Langs de oevers van de Hudson Rivier bevinden zich tal van historische bezienswaardigheden, charmante stadjes en prachtige natuurgebieden. Het is een populaire bestemming voor recreatie en watersport, zoals varen, vissen en kajakken. Bovendien biedt de rivier volop mogelijkheden om te genieten van de natuurlijke schoonheid, met schilderachtige parken en wandelpaden langs de oevers.

De Hudson Rivier is ook van ecologisch belang, met een divers ecosysteem en een rijke biodiversiteit. Het herbergt verschillende soorten vissen, waaronder de beroemde Atlantische zalm en Amerikaanse stekelbaars, evenals een verscheidenheid aan vogels en andere dieren.

Al met al is de Hudson Rivier een belangrijk cultureel, historisch en natuurlijk kenmerk van de regio. Het trekt jaarlijks duizenden bezoekers die worden aangetrokken door de schoonheid en de mogelijkheden die deze prachtige waterweg te bieden heeft.

Over de George Washington Bridge

De George Washington Bridge is een indrukwekkend architectonisch icoon en een belangrijke verkeersverbinding die de staat New York met New Jersey verbindt over de Hudson Rivier. Het is een van de drukste bruggen ter wereld en een bekend herkenningspunt in de skyline van New York City.

De brug, vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington, werd geopend in 1931. Het heeft een totale lengte van bijna 2,3 kilometer en bestaat uit twee niveaus met in totaal veertien rijstroken voor voertuigen, evenals voetgangers- en fietspaden.

Met zijn imposante stalen torens en het kenmerkende dubbele boogontwerp is de George Washington Bridge niet alleen een belangrijke infrastructuur voor het wegverkeer, maar ook een architectonisch meesterwerk. Het biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende omgeving, waaronder de Hudson Rivier, de skyline van Manhattan en de omliggende bergen.

De brug speelt een cruciale rol in het verbinden van de steden New York City en Fort Lee, New Jersey, en draagt bij aan het verkeer van duizenden voertuigen per dag. Het is een belangrijke route voor forensen, vrachtvervoer en toeristen die de regio bezoeken.

Naast de functionele rol van de brug biedt de George Washington Bridge ook recreatiemogelijkheden. Het voetgangers- en fietspad biedt een prachtige route om te wandelen, joggen of fietsen, terwijl genietend van het spectaculaire uitzicht op de rivier en de stad.

De George Washington Bridge is een symbool van de verbinding tussen New York en New Jersey en speelt een integrale rol in het dagelijkse leven van de regio. Het is een bewonderenswaardig staaltje techniek en een geliefde bezienswaardigheid voor zowel inwoners als bezoekers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...