Lady Gaga koopt landgoed Malibu met manege en Batcave

Volgens berichten is Lady Gaga van plan om te verhuizen naar een nieuw onderkomen. De wereldberoemde kunstenaar heeft een weelderig landgoed van 6 hectare gekocht in het zonnige Malibu, Californië. Hoewel je misschien zou verwachten dat Lady Gaga's nieuwe huis even excentriek is als haar persoonlijkheid, is het eigenlijk een vrij bescheiden huis in Europese stijl, gebouwd in 2006 door voormalig Warner Bros. directeur Dan Romanelli, de man die de consumentenproductenafdeling van de studio oprichtte.

Het landgoed beschikt over ruim 10.000 vierkante meter aan woonruimte, waaronder vijf luxueus ingerichte slaapkamers en twaalf badkamers. Daarnaast is er een indrukwekkende wijnkelder met 800 flessen, een verlichte jeu de boulesbaan en een prachtig zoutwaterzwembad. Voor de paardenliefhebbers onder ons zijn er ook een manege en weiden die voorheen werden gebruikt door de vorige eigenaren.

Een interessant en eigenzinnig aspect van het huis is de zogenaamde Batcave. Geïnspireerd door de schuilplaats van de superheld, heeft Romanelli deze ruimte laten creëren. Het is toegankelijk via een geheime doorgang in de woonkamer en beschikt over een authentieke bowlingbaan uit de jaren zestig en twee basketbalmachines voor vrije worpen. Het is een speelruimte die "ouderen die zich als kinderen voelen" zeker zal aanspreken - een uniek en cool detail.

Het landgoed in Malibu stond oorspronkelijk te koop voor 25 miljoen, maar Lady Gaga heeft uiteindelijk ongeveer 23 miljoen betaald voor deze prachtige woning waar ze haar nieuwe thuis van maakt. Het is een toevluchtsoord dat haar privacy, luxe en stijl biedt te midden van het prachtige landschap van Malibu.

  • Het landgoed in Malibu beslaat een oppervlakte van 6 hectare en omvat een Europees-stijl huis dat in 2006 is gebouwd.
  • Het huis heeft een woonoppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter.
  • Er zijn in totaal vijf slaapkamers en twaalf badkamers, allemaal luxueus ingericht.
  • Het landgoed beschikt over een indrukwekkende wijnkelder met 800 flessen.
  • Buiten het huis bevinden zich een verlichte jeu de boulesbaan en een zoutwaterzwembad.
  • Er is een manege en weiden beschikbaar voor de paarden van de vorige eigenaren.
  • Het huis heeft een speciale ruimte genaamd de "Batcave", geïnspireerd door de schuilplaats van de superheld Batman. Deze ruimte bevat een authentieke bowlingbaan uit de jaren zestig en twee basketbalmachines voor vrije worpen.
  • De technische en mechanische informatie over het huis is niet specifiek vermeld.
  • Andere faciliteiten op het landgoed kunnen aanwezig zijn, maar zijn niet expliciet genoemd in de gegeven tekst.

 

Over Malibu Californië

Malibu is een prachtige kustplaats gelegen in Los Angeles County, Californië. Het staat bekend om zijn adembenemende stranden, spectaculaire kliffen en luxe onroerend goed. Met zijn schilderachtige schoonheid en ontspannen levensstijl trekt Malibu veel beroemdheden en welgestelde individuen aan.

Het klimaat in Malibu is mediterraan, met milde winters en warme zomers. Het biedt het hele jaar door aangename temperaturen, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van zon en strand. Het is ook een populaire plek voor watersporten zoals surfen, paddleboarding en zeilen.

Malibu staat bekend om zijn exclusieve en luxe vastgoed. Langs de kustlijn vind je prachtige villa's en landgoederen met uitzicht op de oceaan. Deze eigendommen bieden vaak uitgebreide voorzieningen, zoals privéstranden, zwembaden, tennisbanen en weelderige tuinen.

Naast het prachtige landschap en de luxe accommodaties, heeft Malibu ook een bruisende culturele scene. Het is de thuisbasis van vele kunstgaleries, boetieks, high-end restaurants en trendy winkels. Het biedt ook mogelijkheden voor outdoor-activiteiten, zoals wandelen in de nabijgelegen Santa Monica Mountains en het verkennen van de beroemde Malibu Wine Country.

Malibu is een gewilde bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, natuurlijke schoonheid en een ontspannen levensstijl. Het is een plek waar de rich and famous samenkomen om te genieten van het goede leven aan de Californische kust.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...