Mel Gibson zet zijn prachtige Playa Barrigona-landgoed in Costa Rica te koop

Mel Gibson, de wereldberoemde acteur en regisseur, biedt zijn idyllische toevluchtsoord in Costa Rica te koop aan. Het betoverende landgoed, genaamd Playa Barrigona, bestaat uit drie afzonderlijke villa's en ligt op een heuveltop met adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan. Omringd door weelderige jungle en op slechts enkele minuten afstand van een prachtig wit zandstrand, biedt dit landgoed een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.

Elke villa is met de hand gebouwd met gebruik van lokale Costa Ricaanse bossen en prachtige Spaanse en Italiaanse tegels. Ze bieden ruime interieurs met kenmerkende gewelfde plafonds, volledig uitgeruste keukens en meerdere veranda'sdie uitkijken over de oceaan en de omliggende jungle. Bovendien beschikt elke villa over een privézwembad, volledige airconditioning en barbecueplekken, waardoor de buitenruimte perfect is om te ontspannen en te genieten van het adembenemende landschap.

De meest indrukwekkende villa, genaamd Casa Guanacaste, telt zeven prachtige slaapkamers en acht luxe badkamers. De andere twee villa's, genaamd Casa Barrigona en Casa Dorada, bieden elk twee slaapkamers en zijn voorzien van een apart poolhuisje en een loft. Elk van de drie villa's heeft zijn eigen unieke charme en biedt privacy en comfort aan de bewoners.

Playa Barrigona is een oase van rust en schoonheid, omringd door weelderige natuur. Het landgoed belichaamt de sereniteit van Costa Rica en biedt de perfecte combinatie van privacy, luxe en prachtige omgeving.

De vraagprijs voor dit spectaculaire Costa Ricaanse landgoed van Mel Gibson bedraagt €30 miljoen. Deze unieke kans biedt een exclusieve levensstijl en de mogelijkheid om te genieten van het beste wat Costa Rica te bieden heeft.

Het Playa Barrigona-landgoed, dat te koop staat en eigendom is van Mel Gibson, biedt meer dan alleen luxe villa's en adembenemende uitzichten. Het omvat ook enkele unieke en opvallende kenmerken die de exclusiviteit van deze eigendom benadrukken.

  • Elke villa op het landgoed is met de hand gebouwd en aangepast met gebruik van lokale Costa Ricaanse bossen en prachtige Spaanse en Italiaanse tegels. Dit zorgt voor een authentieke en rustieke sfeer die naadloos samensmelt met de omringende natuurlijke schoonheid.

  • Casa Guanacaste, de meest indrukwekkende villa van het landgoed, beschikt over maar liefst zeven luxueuze slaapkamers en acht smaakvol ingerichte badkamers. De ruime en elegant ontworpen interieurs bieden een comfortabele en ontspannende ambiance voor de bewoners.

  • Naast Casa Guanacaste zijn er nog twee kleinere villa's op het landgoed. Casa Barrigona en Casa Dorada hebben elk twee charmante slaapkamers, en Casa Barrigona heeft zelfs een huisje bij het zwembad, terwijl Casa Dorada een sfeervolle loft heeft. Elk van deze villa's heeft zijn eigen unieke karakter en biedt een intieme en luxe ervaring aan de bewoners.

  • Playa Barrigona beschikt ook over uitgestrekte buitenruimtes, waaronder veranda'sen terrassen, waar bewoners kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de oceaan en de weelderige jungle. Het privézwembad biedt een verfrissende ontsnapping en is perfect voor ontspanning en vermaak.

  • De locatie van het landgoed is eveneens opmerkelijk. Het ligt op slechts enkele minuten afstand van een prachtig wit zandstrand, waar bewoners kunnen genieten van de warme Caribische wateren en de serene schoonheid van de kustlijn. Daarnaast is het landgoed omgeven door weelderige jungle, wat een gevoel van rust en privacy creëert.

  • Met een vraagprijs van €30 miljoen is Playa Barrigona een exclusief en uitzonderlijk eigendom dat de ultieme luxe en levensstijl belichaamt. Het is een kans om een stukje paradijs te bezitten en te genieten van de ongerepte schoonheid van Costa Rica, in combinatie met de hoogwaardige voorzieningen en het vakmanschap dat het landgoed te bieden heeft.

Het Playa Barrigona-landgoed is een waar toevluchtsoord en een investering van onschatbare waarde, waar bewoners kunnen genieten van luxe, privacy en de ongerepte natuurlijke omgeving van Costa Rica.

Over Nicoya

Nicoya, ook wel bekend als het Nicoya-schiereiland, is een prachtige regio gelegen aan de Pacifische kust van Costa Rica. Het schiereiland staat bekend om zijn adembenemende stranden, weelderige natuur en ontspannen sfeer.

Met zijn idyllische omgeving en overvloed aan natuurlijke schoonheid trekt Nicoya jaarlijks talloze bezoekers aan. Het schiereiland biedt een verscheidenheid aan activiteiten, zoals surfen, snorkelen, wandelen en het verkennen van de vele nationale parken en beschermde gebieden.

Nicoya is ook bekend om zijn gezonde levensstijl en langlevendheid. Het schiereiland heeft de hoogste concentratie van mensen ouder dan 100 jaar in de wereld, wat heeft geleid tot studies naar de factoren die bijdragen aan een lang en gezond leven.

De regio biedt ook een rijke culturele ervaring, met traditionele ambachten, kleurrijke festivals en heerlijke lokale gerechten. De gastvrije en vriendelijke bevolking maakt een bezoek aan Nicoya een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

Nicoya is een bestemming die zowel rust en ontspanning biedt als avontuur en ontdekking. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, ongerepte natuur of een inzicht in de lokale cultuur, Nicoya heeft voor elk wat wils. Het schiereiland is een waar paradijs dat de essentie van Costa Rica belichaamt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...