Dit appartement in Parijs heeft de Kus van Gustav Klimt als muurschildering

Dit verfijnde, luxe appartement in Parijs, is een gemeubileerd groots duplex appartement op de prestigieuze Champ de Mars, direct tegenover de Eiffeltoren, met een volledig open, schitterend uitzicht op de beroemde Parijse bezienswaardigheid. Het 669 vierkante meter grote appartement, gecreëerd door het wereldberoemde architecten- en ontwikkelingsbureau Cogemad, is een meesterwerk van design en vakmanschap met ingewikkelde handgeschilderde plafonds, uitgebreid marmerwerk, elegante parketvloeren van Versailles, prachtige kristallen kroonluchters, plus een indrukwekkende grote trap die leidt uit de prachtige dubbelhoge inkomhal met een op maat gemaakte Bösendorfer vleugel. De prachtige hal leidt naar een balkon met uitzicht op de Eiffeltoren.

Dit prestigieuze appartement beslaat de gehele eerste verdieping van het gebouw en bestaat uit een grote woonkamer die uitkijkt op de Eiffeltoren en omvat het rijke erfgoed en het vakkundige vakmanschap van het appartement. U wordt ondergedompeld in een heerlijk gevoel van rust, van uitzonderlijke privacy, beschut tegen de nabijgelegen Parijse drukte. Dan is er een bibliotheek, een elegante eetkamer, een zorgvuldig en prachtig design van een op maat gemaakte La Cornue keuken, een hoofdslaapkamer met een kleedkamer en een luxe badkamer, twee andere slaapkamers met en-suite badkamers.

De tweede verdieping bestaat uit een vierde slaapkamer met een en-suite badkamer, een thuisbioscoop, een spa met een massageruimte, een sauna, een hamam en een fitnessruimte. Een werkelijk uitzonderlijk pand op een unieke locatie. De warme, verfijnde studeerkamer is de perfecte ruimte om je terug te trekken en te ontspannen. Dit grote en elegante kantoor is onderverdeeld in verschillende zitgedeeltes om de opties voor het hele gezin te maximaliseren. In een delicate en verfijnde klassieke inrichting worden gasten verwelkomd voor een voortreffelijke culinaire reis. 'S Nachts dansen glinsterende lichten tussen de Eiffeltoren en de sterrenhemel, waardoor prachtige herinneringen worden gecreëerd.

Alles om je heen voldoet aan de hoogste normen en is bedacht, ontworpen en gepersonaliseerd met precisie, passie en je dromen in gedachten. De hoofdslaapkamer biedt ongelooflijke luxe in een serene en verfijnde stijl. Uitstekend comfort gecombineerd met pure weelde. Van de marmeren Volakas-vloer tot de Carrara-marmeren muren, het gevoel is er een van internationale glamour en stijl. Het pièce de résistance is de prachtige muurschildering van SICIS die 'De Kus' van Gustav Klimt voorstelt. Het appartement beschikt over nog eens drie suites, elk volledig ingericht met op maat gemaakte stukken.

Zachte lagen en gedempte tinten, in elke slaapkamer creëren een ruimte om op uw gemak te ontspannen en te ontspannen. Alle materialen van de beste kwaliteit, slimme huistechnologie en luxe voorzieningen zijn verwerkt om een vorstelijke levensstijl te creëren voor de eigenaar van deze uitstekende woning. Uitrusting in de residentie omvat een domoticasysteem, een bioscoopzaal, een wellnessruimte, een fitnessruimte en een wijnkelder met al uitzonderlijke wijnen.

Over architecten- en ontwikkelingsbureau Cogemad

Cogemad is een Frans architecten- en ontwikkelingsbureau dat zich toelegt op het ontwerpen en bouwen van luxe onroerend goed projecten in Frankrijk en in het buitenland. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor het ontwerpen van unieke en stijlvolle gebouwen die voldoen aan de hoogste normen van luxe en comfort.

Cogemad heeft een breed scala aan projecten uitgevoerd, waaronder residentiële woningen, hotels, kantoren, winkelcentra en openbare gebouwen. Het bedrijf werkt nauw samen met toonaangevende architecten, ingenieurs, aannemers en leveranciers om elk project tot een succesvol einde te brengen.

Het bedrijf is vooral bekend om zijn werk in de prestigieuze wijk Neuilly-sur-Seine in Parijs, waar het verschillende luxe residentiële complexen heeft ontworpen en gebouwd. Een van de bekendste projecten van Cogemad is de ontwikkeling van de Jardins de l'Arche-torens in de wijk La Défense, die een spectaculair uitzicht bieden over Parijs.

Cogemad is ook actief in andere delen van Frankrijk en heeft verschillende projecten uitgevoerd in de Zuid-Franse regio'sProvence-Alpes-Côte d'Azur en Languedoc-Roussillon. Het bedrijf heeft ook projecten in het buitenland uitgevoerd, waaronder in Marokko en op de Seychellen.

Met een sterke focus op design, kwaliteit en duurzaamheid, blijft Cogemad werken aan het creëren van unieke en indrukwekkende gebouwen en ruimtes die een blijvende impact hebben op de omgeving en de mensen die ze bewonen.

Helaas heeft in 2018 het bedrijf een faillissement aangevraagd en de activiteiten van het bedrijf zijn stopgezet. Het is mogelijk dat de voormalige werknemers of directieleden van Cogemad nog steeds bereikbaar zijn via hun persoonlijke contactgegevens.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...