Jolie is de nieuwste duurzame luxe toren van New York

Jolie is een opvallende nieuwe ontwikkeling en waarschijnlijk de meest luxe en duurzame woontoren in New York. Gelegen aan 77 Greenwich Street in het Financial District, een van de meest bruisende gebieden van de stad, is Jolie geen gewoon appartementencomplex. Achter de opvallende geplooide glazen gevel biedt Jolie een adembenemend uitzicht op de haven van New York en de Hudson-rivier. Jolie is een luxe condominium dat LEED-gecertificeerd is en op steenworp afstand ligt van South Cove Park, One World Trade Center, Battery Park City en tal van andere voorzieningen, zoals restaurants, winkels en vervoersverbindingen.

De lobby strekt zich uit tot een woon- en eetkamer met een royale keuken. De open plattegrond zorgt voor een functionele doorstroming. Een Poliform keuken met een centraal eiland, marmeren werkbladen en Wolf-, Sub Zero- en Miele-apparaten zorgt voor de perfecte entertainment- of gezinsruimte. De primaire slaapkamer heeft inloopkasten voor koppels en een eigen badkamer met verwarmde witte marmeren vloeren, een inloopregendouche en een diep ligbad. De tweede slaapkamer bevat een inloopkast en een volledige en-suite, terwijl de derde en vierde slaapkamer toegang hebben tot een derde complete badkamer en een bereikbare kast.

Ontworpen door twee LEED-geaccrediteerde professionals - Dan Kaplan van FX-Collaborative en Deborah Berke - is deze prachtige toren ontworpen als een diaphragma voor natuurlijk licht. Er is zoveel aandacht besteed aan het creëren van niet alleen een visueel opvallend gebouw, maar ook een duurzaam gebouw. Alle woningen hebben energiezuinige elektrische verwarming en koeling met variant koelmiddelstroom.

Een van de meest opwindende functies waar toekomstige huiseigenaren van kunnen genieten, is Cloud Club 77 - een verzameling van meer dan 10.000 m² aan ongelooflijke lifestyle-voorzieningen bekroond door een lounge met open haard, een fitnesscentrum en conciërgediensten om aan al uw behoeften te voldoen. Voor gezinnen is er een speelkamer en speelkamer voor kinderen en voor degenen die graag vermaken, is er een privé-eetkamer en een observatiedek op het dak. Het biedt een panoramisch uitzicht op de Upper Bay, het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York City en zal gegarandeerd indruk maken.

Buiten de woningen heeft Jolie een unieke voorziening genaamd de "Cloud Club 77". Deze 10.000 vierkante meter grote voorziening biedt een scala aan luxe lifestyle-voorzieningen zoals een fitnesscentrum, een speelkamer voor kinderen, een privé-eetkamer, een lounge met open haard en conciërgediensten. Het observatiedek op het dak biedt een ongeëvenaard uitzicht op de Upper Bay, het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York City.

Jolie is ontworpen door twee LEED-geaccrediteerde professionals, Dan Kaplan bij FX-Collaborative en Deborah Berke. De woningen zijn voorzien van energiezuinige elektrische verwarming en koeling met variant koelmiddelstroom, waardoor Jolie niet alleen visueel opvallend, maar ook duurzaam is.

Het appartementengebouw beschikt over een open plattegrond die zorgt voor een functionele doorstroming. De keuken, uitgerust met Wolf-, Sub Zero- en Miele-apparaten en marmeren werkbladen, heeft een centraal eiland en is perfect voor entertainment of familiebijeenkomsten. De primaire slaapkamer heeft inloopkasten voor koppels en een eigen badkamer met verwarmde witte marmeren vloeren, een inloopregendouche en een diep ligbad. De tweede slaapkamer heeft een inloopkast en een volledige en-suite, terwijl de derde en vierde slaapkamers een bereikbare kasten hebben en toegang hebben tot een derde complete badkamer.

Jolie is gelegen aan 77 Greenwich Street in het Financial District, een van de meest levendige gebieden in de stad. Het is een luxe LEED-gecertificeerd condominium op steenworp afstand van South Cove Park, One World Trade Center, Battery Park City en een hele reeks andere voorzieningen zoals restaurants, winkels en vervoersverbindingen. Het biedt een prachtig uitzicht op de haven van New York en de Hudson River van achter de opvallende geplooide glazen gevel.

  • Het exterieur van Jolie is voorzien van een opvallende geplooide glazen gevel.
  • De keukens in de appartementen zijn voorzien van een centraal eiland, marmeren werkbladen en Wolf-, Sub Zero- en Miele-apparaten.
  • De badkamers hebben verwarmde witte marmeren vloeren, inloopregendouches en diepe ligbaden.
  • Alle woningen zijn voorzien van energiezuinige elektrische verwarming en koeling met variant koelmiddelstroom.
  • De Cloud Club 77 is een verzameling van meer dan 10.000 m² aan lifestyle-voorzieningen, waaronder een lounge met open haard, een fitnesscentrum, conciërgediensten, een speelkamer en speelkamer voor kinderen, een privé-eetkamer en een observatiedek op het dak met een panoramisch uitzicht op de Upper Bay, het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York City.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...