De weelderige wereld van Fifty Shades of Grey in het Escala-penthouse

Fifty Shades of Grey staat op het punt om een dag voor Valentijnsdag in de bioscoop te verschijnen en het belooft een enorme hit te worden. Een belangrijk deel van het verhaal speelt zich af in het luxueuze penthouse van Christian Grey, dat eigenlijk geïnspireerd is op een echte locatie - een appartement in de Escala, een van de meest prestigieuze residentiële gebouwen in Seattle, dat snel een herkenningspunt in de stad wordt.

Lang voordat de film uitkwam, werd het duurste penthouse in het gebouw, een weelderige ruimte van 5.100 vierkante meter, verkocht voor een recordbedrag van €6,2 miljoen. Dit was de hoogste prijs die in Seattle in drie jaar voor een dergelijke woning werd betaald. Hoewel de andere beschikbare appartementen kleiner zijn en niet vergelijkbaar zijn met die van Christian Grey (helaas geen Red Room), ontvangt de makelaar van het gebouw nog steeds talloze verzoeken voor fotoshoots en kortstondig verblijf.

De zes penthouses in de Escala zijn stuk voor stuk beschikbaar voor prijzen vanaf $11,5 miljoen en bieden een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad, Elliott Bay en de Olympic Mountains. Met de release van de film zal de waarde van deze vastgoedpareltjes naar verwachting alleen maar stijgen.

Het Escala-penthouse vormt de perfecte setting voor de weelderige levensstijl van Christian Grey, zoals beschreven in de populaire roman en nu tot leven gebracht op het witte doek. Het belichaamt luxe, raffinement en exclusiviteit, en wordt snel erkend als een symbool van status in de bruisende stad Seattle.

Het Escala-gebouw zelf is een architectonisch meesterwerk en heeft een prominente positie verworven als een van de meest prestigieuze residentiële gebouwen in Seattle. Het staat bekend om zijn luxe voorzieningen en hoogwaardige afwerking.

Naast de adembenemende penthouses biedt het Escala-gebouw ook andere luxe appartementen die nog steeds beschikbaar zijn. Hoewel ze niet de extravagante kenmerken van Christian Grey's penthouse hebben, bieden ze nog steeds een verfijnde en comfortabele leefomgeving. Potentiële kopers en huurders worden aangetrokken door het uitzicht op de stad, de baai en de majestueuze Olympic Mountains, die bijdragen aan de aantrekkingskracht van het gebouw.

Met de release van de Fifty Shades of Grey-film heeft het Escala-gebouw een toenemende bekendheid gekregen en heeft het nog meer interesse gewekt bij zowel lokale bewoners als internationale kopers. Het wordt steeds meer gezien als een iconisch herkenningspunt in de stad en een symbool van luxe wonen.

Naast de film heeft het Escala-gebouw ook een rol gespeeld in de popcultuur door zijn verschijning in andere media. Het is gebruikt als decor voor fotoshoots en heeft de interesse gewekt van liefhebbers van architectuur en design over de hele wereld.

Het Escala-penthouse in Seattle, geïnspireerd door Fifty Shades of Grey, vertegenwoordigt de ultieme luxe en exclusiviteit. Het is een perfecte combinatie van weelderige accommodaties, prachtige uitzichten en een prestigieuze locatie. Met zijn onderscheidende uitstraling blijft het Escala-gebouw de verbeelding prikkelen en de aandacht trekken van diegenen die op zoek zijn naar een buitengewone leefomgeving in het hart van Seattle.

 • Architectuur: Het Escala-gebouw is een architectonisch meesterwerk, ontworpen om elegantie en moderniteit te combineren. Het heeft een opvallende gevel en een verfijnd ontwerp dat de skyline van Seattle siert.

 • Luxe appartementen: Naast de penthouses zijn er ook andere luxe appartementen beschikbaar in het Escala-gebouw. Deze appartementen bieden hoogwaardige afwerking, ruime indelingen en een verfijnde woonomgeving.

 • Uitzichten: Het Escala-gebouw biedt adembenemende panoramische uitzichten over de stad Seattle, Elliott Bay en de majestueuze Olympic Mountains. Bewoners kunnen genieten van een prachtig uitzicht vanuit hun appartementen.

 • Voorzieningen: Het Escala-gebouw beschikt over een scala aan voorzieningen die bijdragen aan het luxe leefcomfort van de bewoners. Enkele van deze faciliteiten zijn onder andere:

  • Fitnesscentrum: Een goed uitgeruste fitnessruimte waar bewoners kunnen trainen en in vorm kunnen blijven.
  • Zwembad en spa: Een prachtig zwembad en een ontspannende spa bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten.
  • Theaterzaal: Een eigen theaterzaal waar bewoners kunnen genieten van films en andere entertainmentervaringen.
  • Lounge-ruimtes: Gemeenschappelijke lounge-ruimtes bieden een plek om te ontspannen, te socializen en te genieten van het gezelschap van medebewoners.
  • Beveiliging: Het Escala-gebouw heeft geavanceerde beveiligingssystemen en 24/7 beveiligingspersoneel om de veiligheid van de bewoners te waarborgen.
 • Locatie: Het Escala-gebouw is ideaal gelegen in het hart van Seattle, dicht bij winkels, restaurants, culturele instellingen en andere voorzieningen. Het biedt gemakkelijke toegang tot de bruisende stadslevensstijl.

 • Prestige en erkenning: Het Escala-gebouw heeft een prominente positie verworven als een van de meest prestigieuze residentiële gebouwen in Seattle. Het is een herkenningspunt geworden in de stad en trekt de aandacht van zowel lokale bewoners als internationale kopers.

Over het Escala-gebouw Seattle

Het Escala-gebouw in Seattle is een weergaloos residentieel complex dat een luxueuze leefomgeving biedt aan zijn bewoners. Met zijn opvallende architectuur en verfijnde ontwerp is het gebouw een indrukwekkende toevoeging aan de skyline van de stad.

Het gebouw herbergt niet alleen een aantal van de meest exclusieve penthouses, maar biedt ook andere luxe appartementen met hoogwaardige afwerkingen en ruime plattegronden. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en elegantie te bieden, en de bewoners kunnen genieten van adembenemende panoramische uitzichten over Seattle, Elliott Bay en de majestueuze Olympic Mountains.

Naast de prachtige wooneenheden biedt het Escala-gebouw een scala aan voorzieningen die bijdragen aan het luxueuze leefcomfort van de bewoners. Er is een goed uitgerust fitnesscentrum, waar bewoners kunnen trainen en in vorm kunnen blijven. Voor ontspanning en verjonging is er een verleidelijk zwembad en een ontspannende spa. De eigen theaterzaal biedt een perfecte omgeving om te genieten van films en andere entertainmentervaringen. Gemeenschappelijke lounge-ruimtes bieden een plek om te ontspannen, te socializen en te genieten van het gezelschap van medebewoners. Bovendien is de veiligheid van de bewoners van het grootste belang, daarom heeft het Escala-gebouw geavanceerde beveiligingssystemen en 24/7 beveiligingspersoneel.

Het Escala-gebouw geniet niet alleen bekendheid vanwege zijn luxueuze voorzieningen en weelderige wooneenheden, maar ook vanwege de prestigieuze locatie. Gelegen in het hart van Seattle, is het gebouw gunstig gelegen nabij winkels, restaurants, culturele instellingen en andere voorzieningen. Het biedt een perfecte balans tussen rustig wonen en toegang tot de bruisende stadslevensstijl.

Al met al vertegenwoordigt het Escala-gebouw een buitengewone leefomgeving waar luxe, comfort en verfijning samenkomen. Het is een waar symbool van prestige en exclusiviteit, en het heeft zich gevestigd als een herkenbaar icoon in de stad Seattle.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...