Brindley Park is een prachtig landgoed aan de rivier in de Hunter Valley, Australië

Brindley Park, gelegen in de schilderachtige Hunter Valley in New South Wales, Australië, is een adembenemend landgoed aan de rivier. Het huis zelf is een meesterwerk in neo-Palladiaanse stijl, ontworpen om de charme van traditionele Engelse landgoederen te weerspiegelen. Het biedt hoogwaardige faciliteiten en behoudt tegelijkertijd een landelijke uitstraling.

Bij het betreden van het landgoed worden gasten verwelkomd door spectaculaire gangen met granieten vloeren en mozaïek, die leiden naar grote formele kamers met indrukwekkende 5 meter hoge plafonds. Het interieur is verfijnd afgewerkt met massief eucalyptushout en de grote open haarden zijn omlijst met handgesneden marmeren en zandstenen mantels. In de felle Australische zon straalt de buitenkant van het pand bijzondere aantrekkingskracht uit.

Naast het prachtige huis kunnen de eigenaren genieten van de uitgestrekte aangelegde terreinen, inclusief prachtige tuinen, waterpartijen, een boomgaard en uitgebreide kruiden- en moestuinen. Het landgoed biedt ook een zomerhuis, een erfgoedgastenverblijf, een tennisbaan en zelfs een zwembad, waardoor een luxe levensstijl in harmonie met de natuur mogelijk is.

Brindley Park beslaat een enorme 6.000 hectare grond, waarvan een groot deel uitermate geschikt is voor landbouwactiviteiten. Het is een van de oudste landbouweigendommen van Australië, met een rijke geschiedenis en een ongerepte natuurlijke omgeving.

Het landgoed van Brindley Park biedt nog meer opmerkelijke kenmerken die het tot een waar paradijs maken. Het uitgestrekte terrein van 6.000 hectare omvat niet alleen prachtige tuinen en waterpartijen, maar ook uitgestrekte landbouwgronden die geschikt zijn voor verschillende agrarische activiteiten. Dit biedt de mogelijkheid voor zelfvoorzienend leven en het cultiveren van een verscheidenheid aan gewassen.

Naast de weelderige buitenruimtes beschikt Brindley Park over een zomerhuis, een erfgoedgastenverblijf en een tennisbaan, waardoor gasten en bewoners kunnen genieten van recreatieve activiteiten en een comfortabel verblijf. Het zwembad op het terrein biedt een verfrissende plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Brindley Park heeft niet alleen een indrukwekkend landgoed, maar ook een rijke historie. Het is een van de oudste landbouweigendommen van Australië, met een erfgoed dat teruggaat tot de vroege koloniale periode. Het landgoed belichaamt de geschiedenis en de pioniersgeest van het land.

De prijs van dit unieke landgoed is vastgesteld op €15 miljoen. Voor wie op zoek is naar een exclusieve en idyllische levensstijl, biedt Brindley Park de perfecte gelegenheid om een weelderig en historisch landgoed in de prachtige omgeving van de Hunter Valley te bezitten.

 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...