Paleisachtige residentie van Lake Tahoe

Bovenaan een prachtig stuk bebost land van 1,7 hectare, is deze prachtige paleisachtige residentie aan de oevers van Lake Tahoe nog een luxueus huis in een regio die al gevuld is met weelde. Gelegen aan 857 Lakeshore Boulevard, in Incline Village, Nevada, bestaat het 9.000 vierkante meter grote kasteel aan het water uit 5 slaapkamers, 5 badkamers, een halve badkamer, 180 meter privéstrand aan Lake Tahoe en een prachtige gastensuite met aparte ingangen.

Er is ook een privépier met twee gemotoriseerde liften waar boten kunnen aanmeren, naast een bootlancering en boei voor diep water. De lokale bevolking kent dit prachtige landhuis als The Castle on Lake Tahoe - een absoluut prachtig architectonisch meesterwerk dat een adembenemend uitzicht biedt op Lake Tahoe en de Sierras met hun mooi besneeuwde toppen.

De enorme achtertuin bestaat uit prachtig bijgesneden en's nachts verlichte tuinen met volwassen dennen, bloeiende struiken, huishoudelijke voorzieningen in de vorm van twee privéputten, zoetwaterforelkreek, tal van wandelpaden en twee coquette barbecueplaatsen.

Het pand is volledig omheind en 95% ervan is open ruimte die kan worden gebruikt als een recreatieve plek, voor ontspanning, entertainment en ontspanning. Er zijn ook tal van waterpartijen op dit terrein - waterval en vijver met grillige dolfijnsculpturen, verwarmde dompelvijver met Italiaanse zandstenen fontein met uitzicht op het prachtige Lake Tahoe en een natuurlijke zoetwatervijver gevoed door de Wood Creek.

Bovendien verheugt het landgoed u verder met verzorgde gazons, volwassen cipressen muren, weelderige patio's en zithoeken aan de beekzijde. En laten we nu enkele van de nabijgelegen plaatsen noemen waar je naartoe zou kunnen gaan als je dit paleis bezit - er is het Incline Community Hospital, het Sierra Nevada College, Mount Rose, enkele van de beste skigebieden in de Verenigde Staten, Rim Trail-wandelingen, eten, gaming casino's en entertainment, het Hyatt Lake Tahoe ligt op een steenworp afstand, Incline's Championship-golfbanen, recreatieve voorzieningen en stranden.
Deze 9.000 vierkante meter pracht bovenop 1,7 hectare voortreffelijk land stond eerder genoteerd op €22,85 miljoen.

De prijs is onlangs gedaald, tot maar liefst €18.850.000.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...