Paleisachtige residentie van Lake Tahoe

Verstopt aan de oevers van het schilderachtige Lake Tahoe en omarmd door de majestueuze Sierra Nevada ligt een verborgen parel die de grandeur van een paleisachtige residentie uitademt: The Castle on Lake Tahoe . Dit architectonische meesterwerk, genesteld in het rustige Incline Village in Nevada, verenigt op sublieme wijze de kunst van luxe wonen met de ongeëvenaarde schoonheid van de natuur.

Op een riant terrein van 1,7 hectare, meticuleus gecultiveerd tussen weelderige pijnbomen en serene beekjes, pronkt deze villa met een privéstrand dat zich uitstrekt over een adembenemende 180 meter. Het is een toevluchtsoord waar privacy zegeviert, waar de nogheid van de natuur één wordt met de comfortabele luxe die het huis biedt.

De omvang van het landgoed, ruim 9.000 vierkante meter, weerspiegelt een grenzeloze ruimtelijkheid en luxe die men zelden tegenkomt. Het hoofdgebouw herbergt vijf royale slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer, terwijl er additioneel nog een halve badkamer beschikbaar is voor gasten. De aparte, verfijnde gastensuite met privé entrees is ideaal voor het ontvangen van vrienden of kan dienen als residentie voor een uitgebreid, meer-generatie gezin.

Het landgoed is niet alleen opmerkelijk door zijn indrukwekkende woonruimte maar ook doordat de natuur centraal staat in zijn bestaan. De buitenfaciliteiten zijn ontworpen voor de waterliefhebber, compleet met een privépier en twee gemotoriseerde liften voor boten. De bootlancering en de boei in diep water nodigen uit tot talloze avonturen op het meer en beloven onvergetelijke momenten op en rond het water.

Het kasteel straalt niet alleen rust uit, maar vertegenwoordigt ook een harmonieuze samensmelting van natuurlijke en door de mens gevormde elementen. De tuinen, minutieus onderhouden met dennen en bloeiende struiken, worden gecompleteerd door een beekje vol zoetwaterforellen dat zich een weg baant langs idyllische wandelpaden. Hier, te midden van deze rust, staan twee sfeervolle barbecueplaatsen klaar om gasten onder te dompelen in een gerieflijke ambiance.

Verder verrijkt de bewoonbare buitenruimte zich met diverse waterpartijen waaronder een waterval, een vijver met dartele dolfijnsculpturen en een verwarmde dompelvijver die uitkijkt over het meer. Een door Wood Creek gevoede natuurlijke vijver levert een bijdrage aan dit paradijselijk tableau.

Elk detail van de residentie weerspiegelt een compromisloze inzet voor luxe, van de perfect onderhouden gazons tot de elegante cipressen en van de luxe uitgeruste patio'stot de intieme zitgelegenheden nabij de beek. Bovendien benadrukt de ligging nabij faciliteiten zoals het Incline Community Hospital, Sierra Nevada College en het Mount Rose skigebied hoe gunstig het landgoed gepositioneerd is.

Oorspronkelijk aangeboden voor €22,85 miljoen, is dit exclusieve eigendom nu beschikbaar voor de gereduceerde prijs van €18.850.000. Het vertegenwoordigt een persoonlijk paradijs, maar het is evenzeer een locatie bij uitstek voor gedistingeerde evenementen of onvergetelijke familiebijeenkomsten.

The Castle on Lake Tahoe is een embleem van weelderig leven, ingebed in de natuurlijke pracht van een van Amerika'smeest geliefde regio s. Voor hen die dromen van grootsheid en onvervalste schoonheid, belichaamt dit paleisachtige landgoed het summum van welstand en is het een levenskans die slechts één keer voorbij komt. Weggeborgen in haar eigen wereld van rust en verfijning, biedt deze residentie een leven in pure weelde - een leven waar natuurlijke elegantie en rijkdom hand in hand gaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...