Aero lanceert chartervluchten van London naar Milaan en Genève

Aero is een in 2019 opgericht luchtvaartbedrijf dat de 'gouden eeuw' van reizen nieuw leven wil inblazen met gedeelde charterreizen aan boord van luxe zakenjets met 16 zitplaatsen. Het bedrijf wil de kloof tussen privé- en commerciële vluchten overbruggen met semi-privévluchten, waarbij je in plaats van een privéjet voor jezelf te charteren, met vreemden reist op dezelfde manier als bij een commerciële luchtvaartmaatschappij - en vervolgens de kosten deelt. Dit shared-chartermodel biedt de voordelen van privéluchtvaart voor een fractie van de kosten en toegang tot een samengestelde lijst met felbegeerde bestemmingen.

Als onderdeel van het Europese uitbreidingsplan begint Aero vluchten te plannen van de luchthaven Farnborough bij Londen naar Genève en Milaan, evenals de eerste winterdiensten naar Nice. Stoelen kosten allemaal een vast tarief van £ 1.200 enkele reis. Uma Subramanian, CEO van Aero, laat weten dat terwijl zowel luxe vakantiereizen blijven toenemen als mensen met meer flexibiliteit blijven werken, de nieuwe wintervluchten van Aero geschikt zullen zijn voor veel gasten die naar hun tweede huis reizen en mensen die reizen voor Europese vakanties.

Aero heeft in 2021 zijn routes naar veelgevraagde bestemmingen in Europa en de VS verdubbeld. De voortdurende expansie van het bedrijf in Europa volgt op succesvolle vluchten tussen Ibiza en Mykonos, Londen en Nice, en Londen en Ibiza in de voorgaande zomerseizoenen. Aero heeft ook routes gelanceerd vanaf de privéterminal in Los Angeles naar Aspen, Jackson Hole, Napa Valley, Sun Valley, Las Vegas en Los Cabos in Mexico.

Aero's grote vliegtuigen zijn EMB-135 Regional Jets en Legacy 600 Business Jets, speciaal ontworpen voor passagiersconfiguraties met minder stoelen en luxe accommodaties. Het EMB-135-vliegtuig heeft een zorgvuldig vervaardigd interieur, waaronder met de hand gestikte Italiaanse lederen stoelen, suède wanden met reliëf, op maat gemaakte lederen plafonddetails en ultramoderne verlichtings- en geluidssystemen.

Aero zegt dat zijn luxe vliegtuigen in combinatie met directe verbindingen via privéterminals een "echt naadloze ervaring voor veeleisende reizigers" creëren. Het bedrijf biedt vaste lijnvluchten vanaf privéluchthavens en probeert de 'gouden eeuw' van reizen nieuw leven in te blazen met gedeelde charterreizen aan boord van zakenjets met 16 zitplaatsen. Het bedrijf verstoort stilletjes de luchtvaartindustrie en biedt een unieke ervaring die reizen comfortabeler, betaalbaarder en toegankelijker.

Het concept van Aero speelt in op de toenemende vraag naar luxe reizen en de behoefte aan meer flexibiliteit bij het plannen van reizen. Het bedrijf richt zich op veeleisende reizigers die op zoek zijn naar een naadloze en exclusieve ervaring tijdens het reizen.

Met zijn semi-privévluchten biedt Aero een alternatief voor commerciële vluchten die vaak druk en oncomfortabel zijn. Het bedrijf maakt gebruik van moderne en luxe zakenjets om passagiers op een comfortabele en stijlvolle manier naar hun bestemming te vervoeren.

Enkele toestellen uit de vloot van Aero:

  1. Embraer EMB-135 Regional Jet - Dit vliegtuig is speciaal ontworpen voor passagiersconfiguraties met minder stoelen en luxe accommodaties. Het interieur is zorgvuldig vervaardigd en voorzien van met de hand gestikte Italiaanse lederen stoelen, suède wanden met reliëf, op maat gemaakte lederen plafonddetails en ultramoderne verlichtings- en geluidssystemen.

  2. Embraer Legacy 600 Business Jet - Deze jet is een van de grootste in de vloot van Aero en biedt plaats aan maximaal 16 passagiers. Het interieur is voorzien van luxe stoelen en banken, een volledig uitgeruste keuken en een ruime cabine. Het vliegtuig heeft ook de nieuwste technologieën en entertainmentopties.

Beide jets zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en worden onderhouden volgens de hoogste normen van de luchtvaartindustrie. Ze bieden reizigers een comfortabele en stijlvolle manier om naar hun bestemming te reizen.

Aero is ook bezig met het uitbreiden van zijn diensten naar nieuwe bestemmingen over de hele wereld. Het bedrijf is van plan om zijn Europese routes verder uit te breiden en heeft plannen om in de toekomst ook vluchten aan te bieden naar Azië en andere delen van de wereld.

Aero onderscheidt zich van andere luchtvaartbedrijven door zich te richten op de behoeften van de moderne reiziger, die op zoek is naar meer luxe, comfort en flexibiliteit. Het bedrijf heeft de traditionele manier van reizen met commerciële luchtvaartmaatschappijen verstoord door een unieke ervaring te bieden aan veeleisende reizigers die op zoek zijn naar meer.

Met zijn semi-privévluchten biedt Aero niet alleen luxe en exclusiviteit, maar ook meer flexibiliteit bij het plannen van reizen. Het bedrijf maakt gebruik van moderne zakenjets die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en comfortabele voorzieningen, waardoor reizigers op een stijlvolle manier naar hun bestemming kunnen worden vervoerd.

Aero is ook bezig met het implementeren van duurzame initiatieven om de milieu-impact van zijn activiteiten te verminderen. Het bedrijf is van plan om zijn CO2-uitstoot te verminderen door gebruik te maken van duurzame brandstoffen en door te investeren in milieuvriendelijke technologieën.

Als pionier in de luchtvaartindustrie heeft Aero de weg vrijgemaakt voor nieuwe innovaties en veranderingen in de manier waarop we reizen. De toekomst van luchtvaartreizen lijkt te draaien om luxe en exclusiviteit, en Aero speelt daarop in door een unieke reiservaring te bieden aan veeleisende reizigers. Het bedrijf zal naar verwachting blijven groeien en uitbreiden in de komende jaren, en zal een belangrijke speler blijven in de luchtvaartindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...