La Compagnie vliegt in 2022 tussen New York en Milaan

Luxe jetsetters zullen binnenkort een knusse nieuwe manier hebben om tussen de New York en Milaan te reizen. La Compagnie, de all-business-classluchtvaartmaatschappij van Frankrijk, heeft zojuist een nieuwe directe dienst aangekondigd tussen New York en Milaan. Vanaf 15 april 2022 biedt de boetiek-luchtvaartmaatschappij vijf vluchten per week aan vanaf Newark International Airport in New Jersey (EWR) naar Milaan Malpensa Airport (MXP).

De afgelopen zeven jaar heeft La Compagnie regelmatig transatlantische vluchten uitgevoerd tussen Newark International en de Orly Airport van Parijs, samen met een seizoensdienst tussen Newark en Nice (landing op de internationale luchthaven Nice Côte d'Azur). Maar dit is de eerste keer dat de luchtvaartmaatschappij zich uitbreidt buiten de twee Gallische routes en naar Italië. We overwegen al een tijdje onze bestemmingen te diversifiëren en toen we nieuwe opties onderzochten, ontdekten we dat de route New York naar Milaan de op twee na drukste transatlantische route is voor zakenreizen na Parijs en Londen, vertelde de president van La Compagnie Christian Vernet. Na de ineenstorting van Air Italy en de overgang van Air Italia naar ITA zagen we een kans om de markt te betreden met ons zeer unieke, all-business-class productaanbod.

Natuurlijk kunnen reizigers nog steeds de kenmerkende passagiersgerichte aanpak van La Compagnie verwachten die alle comfort van reguliere commerciële vluchten schuwt ten gunste van een naadloze, premium ervaring. Dat begint vóór de vlucht met lounge en prioritaire toegang beschikbaar, ongeacht de bestemming. In de lucht kun je een samengestelde eet- en wijnervaring verwachten. La Compagnie Aan boord is elke jet in de nieuwe Airbus A321neo-vloot van de luchtvaartmaatschappij uitgerust met slechts 76 volledig vlakke stoelen om u voldoende ruimte te geven om uit te rekken. Terwijl je in de lucht bent, heb je toegang tot een ultramodern entertainmentsysteem en onbeperkte wifi om je te vermaken. Uniek en ruim, onze hutten zijn geconfigureerd met slechts 76 zitplaatsen in 2x2 rijen. Passagiers profiteren zo van persoonlijke service en extra persoonlijke ruimte en een warme sfeer dankzij de led-verlichting. Alle stoelen leunen in perfect horizontale bedden voor maximale rust tijdens de reis.

Ze hebben een lengte van 192 cm in bedpositie en een dikke, zachte overlay. Elke kamer is uitgerust met een leeslamp, vakken voor persoonlijke spullen en elektronica, een stopcontact, een koptelefoonaansluiting en een zakje voor documenten. Voor het comfort en het welzijn van onze klanten aan boord bieden we anti-allergene kussens, grote zachte hoezen en een reisverzorgingspakket met Caudalie-hydraterende producten. Elke passagier heeft de beschikking over een 15,6-inch op de stoel gemonteerd scherm. Het wordt compleet geleverd met een brede selectie films, waaronder klassiekers, indie-favorieten en nieuwe releases, en vakkundig samengestelde muziek.

Er worden ook ruisonderdrukkende headsets aangeboden aan passagiers voor totaal comfort. Alle passagiers hebben tijdens hun vlucht vanaf hun persoonlijke apparaten toegang tot gratis, onbeperkte high-speed wifi. Ze hebben toegang tot een portaal met samengestelde inhoud, zoals kranten, tijdschriften en een nieuwszender. Er is zelfs een e-shop die tijdens de vlucht exclusieve verkoop van premiummerken aanbiedt. Sinds de oprichting van La Compagnie heeft de beroemde chef-kok Christophe Langrée ervoor gezorgd dat passagiers aan boord kunnen genieten van seizoensgebonden Franse gastronomie. "Mensen meenemen op reis is ons vak, zowel in de lucht als in hun hoofd.

Onze keuken speelt een rol in de reis van La Compagnie. Het volgt altijd de seizoenen en de gastronomische wensen van onze passagiers. Recht toe recht aan, eenvoudig en goed, dat zijn onze leidende principes. Van mijn geboorteland Bretagne tot mijn reizen over de hele wereld, ik heb alleen het beste bewaard om met jullie te delen." Christophe Langrée Van onze huischampagne tot onze wijnen, u vindt er selecties die met grote zorg en weloverwogenheid zijn gemaakt door onze chef-koks, hand in hand met Bettane x Desseauve.

Elke fles is speciaal gekozen om elke maaltijd te begeleiden en passagiers in staat te stellen nieuwe biologische wijnen te ontdekken. "Eten kan niet worden gewaardeerd zonder een goede wijn. In de grootste restaurants wordt biologische wijn geschonken. We wilden de passagiers van La Compagnie uitnodigen om deze perfecte manier van genieten van hun maaltijden op 33.000 voet te ontdekken." Thierry Desseauve, oprichter van Bettane x Desseauve. Het verzorgen van uw lichaam en geest tijdens het oversteken van de Atlantische Oceaan is belangrijk voor ons. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Petit Bambou om een ​​meditatiekanaal op ons entertainmentsysteem aan te bieden.

Passagiers kunnen meditatie ontdekken via een reeks programma's voor beginners. Het bevat ook op maat gemaakte meditaties om je te begeleiden tijdens de vlucht, van het opstijgen tot het landen. La Compagnie staat ook gratis twee ingecheckte tassen per passagier toe, samen met de mogelijkheid om meer tassen te controleren tegen een extra vergoeding. Je hebt toch ergens nodig om al die aankopen uit New York City en Milaan te plaatsen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...