Finnair lanceert baanbrekende Business Class stoel

Finnair's nieuwe Business Class-ervaring op de Airbus A330- en A350-vloten is ontworpen met het oog op het maximaliseren van comfort, ruimte en bewegingsvrijheid voor passagiers tijdens langeafstandsvluchten. In plaats van traditionele stoelen die naar achteren leunen, biedt de nieuwe Business Class-ruimte van Finnair een exclusieve en flexibele leefruimte waar passagiers verschillende comfortabele posities kunnen innemen.

De stoelen zijn ontworpen om aan te voelen als een privécocon, met sfeerverlichting, persoonlijke opslagcubbies, stopcontacten met USB-A/USB-C/PC-poorten en draadloos opladen voor mobiele apparaten. De pod-achtige stoelen worden omgezet in een comfortabel bed met het meest comfortabele matras, dekbed en kussens gemaakt door het Finse modehuis Marimekko. De in-flight dining is ook van topkwaliteit, met een zes-gangenmenu geserveerd in fijn Iittala-servies ontworpen door Harri Koskinen.

Naast de Scandinavische inspiratie in de gerechten, zijn er ook internationale wendingen, vooral uit Japan, volgens Tiina Tissari, Finnair's V.P. van klantervaring en producten. Voor entertainment is er een groter 12-inch entertainmentscherm en is er draadloos opladen voor mobiele apparaten beschikbaar.

Finnair heeft een residentiële omgeving gecreëerd in de nieuwe Business Class-ruimte, waar passagiers comfort kunnen verwachten dat vergelijkbaar is met dat van thuis. Dit nieuwe concept is bedacht door het Customer Experience-team van Finnair en is ontworpen om de traditionele zitmechanismen af te schaffen en 3D-gebogen schalen te gebruiken, waardoor passagiers meer flexibele leefruimte hebben en vrijer kunnen bewegen en verschillende posities kunnen innemen.

Finnair heeft duidelijk veel aandacht besteed aan de details bij het ontwerpen van de nieuwe Business Class-ervaring. Het bedrijf heeft samengewerkt met enkele van de beste Finse merken en ontwerpers om een ​​premium en luxueuze ervaring te creëren die de traditionele manier van reizen op langeafstandsvluchten verandert.

Het Finse modehuis Marimekko heeft bijvoorbeeld het beddengoed ontworpen, terwijl het Finse merk Iittala het servies heeft geleverd. Harri Koskinen, een bekende Finse ontwerper, heeft het servies ontworpen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en samenwerking met gerenommeerde merken en ontwerpers dragen bij aan de exclusiviteit en kwaliteit van de nieuwe Business Class-ervaring van Finnair.

De nieuwe verfrissingsruimte aan de voorkant van het vliegtuig biedt passagiers een rustige plek om te ontspannen en zich op te frissen tijdens lange vluchten. Dit is een geweldige toevoeging aan de traditionele voorzieningen zoals toiletten en wastafels, en biedt passagiers extra comfort en privacy.

Finnair heeft ook rekening gehouden met de verlichting in de nieuwe Business Class-ruimte. Het 'niet storen'-licht op de buitenkant van elke pod en de sfeerverlichting dragen bij aan de algemene ervaring van de passagiers en bieden meer controle over de hoeveelheid licht in de cabine.

De nieuwe Business Class-ervaring van Finnair is zeker een van de meest opvallende en vernieuwende producten op de markt. De focus op comfort, ruimte en bewegingsvrijheid voor passagiers, gecombineerd met hoogwaardige materialen en samenwerkingen met bekende merken en ontwerpers, resulteert in een premium en luxueuze vliegervaring die zeker de moeite waard is om te ervaren.

Het is duidelijk dat de nieuwe Business Class-ervaring van Finnair een premium en luxueuze vliegervaring biedt voor passagiers die op zoek zijn naar meer comfort en functionaliteit tijdens langeafstandsvluchten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...