Het verfijnde F65-superyacht concept van Marco Ferrari

Het nieuwste project van Marco Ferrari, het F65-superjachtconcept, is een staaltje van pure luxe en verfijning. Het jacht biedt plaats aan 12 gasten in zes hutten, inclusief een prachtige eigenaarssuite van 90 vierkante meter met een dubbel privébalkon en biedt veel natuurlijk licht.

Het jacht beschikt over een ruime zithoek en eethoek met neerklapbare balkons die de perfecte sfeer creëren. Het hoofddek beschikt over een prachtig overloopzwembad, omgeven door gezellige zitplaatsen, waardoor het de beste plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

De F65 heeft ook een prachtige strandclub met een ingebouwde bar en een breed hekplatformontwerp voor gemakkelijke toegang tot het water. Het jacht heeft voldoende opslagruimte voor waterspeelgoed, waaronder een gasttender van 9 meter, een reddingsboot van 7 meter, vier jetski's en duikuitrusting.

Op het zonnedek van 22 meter is een afgesloten fitnessruimte, een massageruimte en een tweede afgelegen overloopzwembad te vinden, wat bijdraagt aan het hoge niveau van luxe aan boord. Het jacht beschikt ook over een helikopterplatform vooraan, dat kan dienen als een ruim terras.

Het jacht wordt aangedreven door dubbele CAT 3512C-motoren, waardoor het een kruissnelheid van 15 knopen heeft. Dit superjacht biedt een ongekende ervaring aan boord en is perfect voor iedereen die op zoek is naar ultieme luxe en comfort.

De F65 biedt ook tal van technische en mechanische functies die het jacht uiterst veilig en comfortabel maken. Het jacht heeft geavanceerde stabilisatoren die ervoor zorgen dat de gasten comfortabel kunnen blijven terwijl het jacht door de golven vaart. Er is ook een geavanceerd navigatie- en communicatiesysteem aan boord en een uitgebreid branddetectie- en blussysteem om ervoor te zorgen dat het jacht veilig blijft.

Het jacht is gebouwd met hoogwaardige materialen en bevat de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat het jacht aan alle verwachtingen voldoet. De F65 is ontworpen met oog voor detail en biedt een uitzonderlijke ervaring aan boord.

Als u op zoek bent naar een jacht dat de perfecte balans biedt tussen luxe en comfort, dan is het F65-superjachtconcept van Marco Ferrari zeker een jacht om te overwegen. Met zijn elegante ontwerp, overvloedige voorzieningen en geavanceerde technologieën is dit jacht een van de meest indrukwekkende superjachten die momenteel op de markt zijn.

 • Lengte: 65,6 meter
 • Capaciteit: 12 gasten in 6 hutten
 • Eigenaarssuite: 90 vierkante meter met een dubbel privébalkon
 • Zithoek en eethoek met neerklapbare balkons
 • Overloopzwembad op het hoofddek
 • Strandclub met ingebouwde bar en breed hekplatformontwerp
 • Voldoende opslagruimte voor waterspeelgoed
 • Zonnedek van 22 meter met afgesloten fitnessruimte, massageruimte en tweede afgelegen overloopzwembad
 • Helikopterplatform vooraan dat kan dienen als een ruim terras
 • Dubbele CAT 3512C-motoren
 • Kruissnelheid: 15 knopen
 • Geavanceerde stabilisatoren
 • Geavanceerd navigatie- en communicatiesysteem
 • Branddetectie- en blussysteem
 • Hoogwaardige materialen en nieuwste technologieën


Het F65-superjachtconcept van Marco Ferrari is een staaltje van pure luxe en verfijning. Het jacht biedt plaats aan 12 gasten in zes hutten, inclusief een prachtige eigenaarssuite van 90 vierkante meter met een dubbel privébalkon en biedt veel natuurlijk licht. Het jacht beschikt over een ruime zithoek en eethoek met neerklapbare balkons die de perfecte sfeer creëren. Het hoofddek beschikt over een prachtig overloopzwembad, omgeven door gezellige zitplaatsen, waardoor het de beste plek is om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

De F65 heeft ook een prachtige strandclub met een ingebouwde bar en een breed hekplatformontwerp voor gemakkelijke toegang tot het water. Het jacht heeft voldoende opslagruimte voor waterspeelgoed, waaronder een gasttender van 9 meter, een reddingsboot van 7 meter, vier jetski's en duikuitrusting. Op het zonnedek van 22 meter is een afgesloten fitnessruimte, een massageruimte en een tweede afgelegen overloopzwembad te vinden, wat bijdraagt aan het hoge niveau van luxe aan boord. Het jacht beschikt ook over een helikopterplatform vooraan, dat kan dienen als een ruim terras.

Het jacht wordt aangedreven door dubbele CAT 3512C-motoren, waardoor het een kruissnelheid van 15 knopen heeft. Dit superjacht biedt een ongekende ervaring aan boord en is perfect voor iedereen die op zoek is naar ultieme luxe en comfort. Het jacht is gebouwd met hoogwaardige materialen en bevat de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat het jacht aan alle verwachtingen voldoet. De F65 is ontworpen met oog voor detail en biedt een uitzonderlijke veiligheid en betrouwbaarheid. Het jacht beschikt over geavanceerde stabilisatoren om de reis zo soepel mogelijk te maken, evenals een geavanceerd navigatie- en communicatiesysteem voor extra veiligheid. Het jacht is ook uitgerust met een branddetectie- en blussysteem om de veiligheid van de passagiers aan boord te garanderen.

Bij de bouw van de F65 zijn alleen de beste en meest duurzame materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat het jacht lang meegaat. Het jacht heeft een elegante en verfijnde uitstraling en is afgewerkt met luxe interieur en hoogwaardige afwerkingen. Het jacht is ontworpen om de perfecte combinatie van comfort, luxe en prestaties te bieden en is een van de meest opwindende jachten op de markt.

Het F65-superjachtconcept van Marco Ferrari biedt alles wat u zich maar kunt wensen en meer. Het jacht is ontworpen met oog voor detail en biedt een uitzonderlijke ervaring aan boord. Het is een van de meest indrukwekkende jachten die momenteel beschikbaar zijn en biedt luxe, comfort en veiligheid van topkwaliteit. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een jacht van wereldklasse met een uniek ontwerp en ongeëvenaarde prestaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...