Tankoa Yacht S501-motorjacht Vertige verschijnt op Monaco Yacht Show 2017

Het S501-motorjacht ‘Vertige’ van Tankoa Yachts, dat in februari werd gelanceerd, is klaar om op te vallen tijdens de Monaco Yacht Show 2017 en kaken te laten vallen. Het schip, dat profiteert van een verbluffend exterieurontwerp en concept van Francesco Paszkowski en een luxueus interieur ontworpen door Margherita Casprini, is de tweede eenheid van zijn omvang die door Tankoa Yachts werd gebouwd.

Vertige vaart al meer dan twee maanden over de Middellandse Zee sinds het werd afgeleverd aan de eigenaren. En als je er zelf mee wilt varen, is dat mogelijk omdat het schip beschikbaar is voor charter in Italië en Kroatië voor €260.000 per week in het hoogseizoen en €240.000 per week in het laagseizoen.

Het schip heeft een uitgebalanceerd ontwerp en biedt eigentijds design en perfecte binnen-/buitenstroming tussen de dekken. De zes hutten bieden accommodatie en comfort voor alle passagiers, terwijl de gymzaal, thuisbioscoop, een tender van zeven meter en twee jetski's de entertainmentopties completeren.

Het achterdek en de flybridge zijn perfect om te relaxen en te genieten van de zon. De extra grote zonnekussens, maaltijden in de buitenlucht en het uitklapbare terras dragen bij aan de onvergetelijke ervaring. Met een topsnelheid van 16,5 knopen bij 60% belasting en een theoretisch bereik van 5.000 zeemijl bij een snelheid van 12 knopen, is Vertige het ideale jacht om de wereld te verkennen.

Het jacht is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. Het beschikt over geavanceerde technologieën zoals stabilisatoren die ervoor zorgen dat het schip stabiel blijft op het water, zelfs bij hogere snelheden en ruwe zeeën. Het heeft ook een geavanceerd airconditioningsysteem om ervoor te zorgen dat de passagiers comfortabel blijven, zelfs tijdens de warmste dagen.

Vertige heeft ook een professionele en ervaren bemanning aan boord die ervoor zorgt dat alle behoeften van de passagiers worden vervuld. Van het bereiden van heerlijke maaltijden tot het regelen van leuke activiteiten, de bemanning zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Afgezien van zijn opvallende kenmerken en geweldige functies, is Vertige ook een jacht dat rekening houdt met duurzaamheid en het milieu. Het jacht is ontworpen met het oog op brandstofefficiëntie en verminderde emissies. De motoren van het schip zijn zo gebouwd dat ze minder uitstoot produceren en het jacht heeft ook een waterzuiveringssysteem om ervoor te zorgen dat het milieu niet wordt aangetast.

Als je niet geïnteresseerd bent in het charteren van een luxe jacht, maar toch wilt genieten van de schoonheid van Vertige, is het mogelijk om het schip te kopen. Het is momenteel te koop voor €19.900.000. Het is een aanzienlijke investering, maar het is zeker de moeite waard voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvol en duurzaam jacht.

Kortom, Vertige is een van de meest opvallende en functionele jachten die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantie op zee of een investering in een duurzaam jacht, Vertige is een uitstekende keuze.

 • Het jacht heeft een lengte van 50 meter (164 voet).
 • De breedte van het jacht is 9,40 meter (30,8 voet).
 • De diepgang van het jacht is 2,60 meter (8,5 voet).
 • Het jacht is voorzien van twee MTU 8V 4000 M63-motoren, die elk een vermogen leveren van 1.200 kW (1.610 pk).
 • Het jacht heeft een topsnelheid van 16,5 knopen (ongeveer 30,6 km/u) bij 60% belasting.
 • Het jacht heeft een bereik van 5.000 zeemijl (ongeveer 9.260 km) bij een snelheid van 12 knopen (ongeveer 22,2 km/u).
 • Het jacht is uitgerust met Naiad Zero Speed-stabilisatoren, waardoor het stabiel blijft op het water, zelfs bij hogere snelheden en ruwe zeeën.
 • Het jacht heeft een geavanceerd airconditioningsysteem, waardoor de passagiers comfortabel blijven, zelfs tijdens de warmste dagen.
 • Het jacht heeft een waterzuiveringssysteem om ervoor te zorgen dat het milieu niet wordt aangetast.
 • Het jacht heeft een tender van zeven meter (23 voet) en twee jetski's.
 • Het jacht heeft zes hutten en biedt accommodatie en comfort aan alle passagiers aan boord.
 • Het jacht heeft een gymzaal en thuisbioscoop als entertainmentopties.
 • Het jacht heeft een enorm achterdek en een gastvrije flybridge, perfect om te relaxen en te genieten van de zon.
 • Het jacht heeft extra grote zonnekussens, maaltijden in de buitenlucht en een uitklapbaar terras, waardoor elke cruise aan boord van deze schoonheid onvergetelijk wordt.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...