Arcadia Yachts presenteert milieuvriendelijke Arcadia 85S

De Italiaanse scheepswerf Arcadia Yachts onthult de nieuwe Arcadia 85S, een prachtig jacht dat de visie van het merk op zeilen belichaamt. Het strakke ontwerp biedt meer dan 1.000 vierkante meter woonoppervlak, met een kleine wintertuin, een 28 meter lange achtercockpit, een open salon met een gezellige eethoek en een prachtig skydeck.

De Arcadia 85S beschikt over meerdere upgrades ten opzichte van het originele Arcadia 85-model, waaronder 400 vierkante meter aan elektrische zonnepanelen, automatische jaloezieën voor de zijruiten en dakramen en de nieuwste generatie lithiumbatterijen. De zonnepanelen leveren 3,5 kilowatt vermogen om de huissystemen aan boord te laten werken, terwijl de batterijen van het jacht worden opgeladen.

Het skydeck is een van de meest opvallende kenmerken van de Arcadia 85S en voegt een derde dek toe met een druk op de knop. Het benedendek biedt plaats aan vier passagiershutten, waaronder een VIP-dubbel aan de boeg en twee tweepersoons hutten. De master suite van 345 vierkante meter met en-suite badkamer zal de eigenaren van het jacht zeker bevallen.

Het jacht biedt ook bemanningsverblijven voor vier personen en heeft een garage voor een 14 voet tender en een jetski voor twee personen. Aangedreven door MAN-dieselmotoren van 730 pk bereikt het milieuvriendelijke schip een topsnelheid van 18 knopen, terwijl 12 knopen voldoende is om het jacht een bereik van 850 zeemijl te geven.

De Arcadia 85S is een fantastisch voorbeeld van de toewijding van Arcadia Yachts aan milieuvriendelijke jachten zonder afbreuk te doen aan comfort en stijl.

Het interieur van de Arcadia 85S is ontworpen om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren. Het jacht biedt plaats aan acht gasten in vier luxe hutten, elk met een eigen badkamer. De hutten zijn ruim en bieden veel natuurlijk licht, terwijl de aangename kleuren en texturen van het interieur een gevoel van warmte en rust creëren.

Het jacht beschikt ook over een ruime salon met een gezellige eethoek en grote ramen die zorgen voor een prachtig uitzicht op de omgeving. De salon is uitgerust met de nieuwste audio- en visuele apparatuur, waaronder een flatscreen-tv en een geavanceerd geluidssysteem, zodat gasten kunnen genieten van hun favoriete muziek of films.

Buiten biedt de Arcadia 85S een uitgestrekte cockpit met voldoende zitplaatsen om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Het achterdek is voorzien van een grote eettafel en er is ook een loungegedeelte waar gasten kunnen genieten van een drankje en de zonsondergang. Het jacht beschikt ook over een ruim zonnedek met ligstoelen en een jacuzzi.

Naast de indrukwekkende technologie en het stijlvolle interieur, is de Arcadia 85S ook uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen. Het jacht is voorzien van geavanceerde brandblus- en branddetectiesystemen, reddingsvesten en reddingsboten, evenals navigatie- en communicatieapparatuur om veilig te navigeren.

De Arcadia 85S is een uniek en innovatief jacht dat opvalt door zijn milieuvriendelijke kenmerken en stijlvolle ontwerp. Het biedt een uitzonderlijke vaarervaring voor gasten die op zoek zijn naar comfort, luxe en duurzaamheid.

Wat de Arcadia 85S onderscheidt van andere jachten in zijn klasse is de nadruk op milieuvriendelijkheid. Het jacht maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals de zonnepanelen en lithiumbatterijen, om de uitstoot van CO2 te verminderen en het brandstofverbruik te minimaliseren.

Het jacht heeft ook een hybride voortstuwingssysteem, dat gebruikmaakt van elektromotoren om het schip aan te drijven en te manoeuvreren in de haven. Dit systeem biedt een stillere en meer ontspannen vaarervaring, terwijl het ook de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen vermindert.

De Arcadia 85S is gebouwd met behulp van duurzame materialen en is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn in termen van energiegebruik. Het jacht is ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en ventilatie, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de gasten kunnen genieten van een comfortabele en gezonde omgeving.

Bovendien maakt de Arcadia 85S gebruik van duurzame en recyclebare materialen voor het interieur en het exterieur van het jacht. Het gebruik van deze materialen vermindert niet alleen de impact op het milieu, maar draagt ook bij aan de esthetiek van het jacht.

De Arcadia 85S is een indrukwekkend jacht dat de perfecte balans vindt tussen luxe, comfort en milieuvriendelijkheid. Het jacht biedt gasten een unieke ervaring op het water, terwijl het tegelijkertijd toewijding toont aan duurzaamheid en het milieu.

 • Lengte: 25,90 meter
 • Breedte: 7,15 meter
 • Diepgang: 1,85 meter
 • Materiaal: Composiet
 • Voortstuwing: Hybride voortstuwingssysteem met elektromotoren en MAN-dieselmotoren van 730 pk
 • Snelheid: Topsnelheid van 18 knopen en een bereik van 850 zeemijl bij 12 knopen
 • Zonnepanelen: 400 vierkante meter aan elektrische zonnepanelen met een vermogen van 3,5 kilowatt
 • Batterijen: Nieuwste generatie lithiumbatterijen
 • Hutten: Vier passagiershutten en vertrekken voor een bemanning van vier personen
 • Skydeck: Derde dek met een druk op de knop
 • Interieur: Meer dan 1.000 vierkante meter woonoppervlak, kleine wintertuin, open salon met eethoek, en-suite badkamer bij de master suite
 • Buiten: Cockpit met zitplaatsen, achterdek met eettafel en loungegedeelte, zonnedek met ligstoelen en jacuzzi
 • Veiligheid: Geavanceerde brandblus- en branddetectiesystemen, reddingsvesten en reddingsboten, navigatie- en communicatieapparatuur


De Arcadia 85S is een uniek jacht dat opvalt door zijn milieuvriendelijke kenmerken en stijlvolle ontwerp. Het jacht maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals een hybride voortstuwingssysteem, zonnepanelen en lithiumbatterijen, om de uitstoot van CO2 te verminderen en het brandstofverbruik te minimaliseren. Het jacht is ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en ventilatie, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de gasten kunnen genieten van een comfortabele en gezonde omgeving. Het interieur van het jacht biedt meer dan 1.000 vierkante meter woonoppervlak, met een kleine wintertuin, open salon met eethoek, en-suite badkamer bij de master suite en vier passagiershutten. Het jacht beschikt ook over buitenruimtes, waaronder een cockpit met zitplaatsen, een achterdek met eettafel en loungegedeelte en een zonnedek met ligstoelen en jacuzzi. De Arcadia 85S is uitgerust met geavanceerde brandblus- en branddetectiesystemen, reddingsvesten en reddingsboten, en navigatie- en communicatieapparatuur om veilig te navigeren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.