Riva 82 Diva schittert op Cannes Yachting Festival

Riva, een iconische naam in de wereld van luxejachten, heeft wederom de aandacht getrokken door de uitmuntendheid van haar meest recente creatie, de Riva 82' Diva, te presenteren op het Cannes Yachting Festival. Dit evenement, bekend als een van de belangrijkste showcases voor nieuwe en buitengewone jachten, biedt kijkers de kans om oog in oog te komen staan met de nieuwste innovaties in de maritieme industrie.

De Riva 82' Diva, ontworpen met elegante lijnen die de klassieke Riva-stijl moeiteloos combineren met hedendaagse flair, belichaamt de perfecte harmonie tussen traditie en moderniteit. Dit luxueuze vaartuig biedt een ongeëvenaarde nautische ervaring door geavanceerde technologie te integreren in haar ontwerp, zonder afbreuk te doen aan de stijl en elegantie waar Riva om bekend staat.

Met een lengte van 82 voet (ongeveer 25 meter) straalt de Diva kracht en gratie uit. De buitenkant, geverfd in een verfijnde, glanzende witte tint, accentueert de vloeiende en dynamische profielen die kenmerkend zijn voor de Riva-esthetiek. Aan boord wordt men verwelkomd door zowel ruime open dekken voor sociale interactie en ontspanning, alsook door luxe interieurs, samengesteld uit hoogwaardige materialen en afwerkingen.

De binneninrichting van de Diva weerspiegelt een minimaal maar verfijnd thema, met een ingetogen kleurenpalet dat je doet denken aan de serene tinten van de zee en de lucht. Dit wordt gecombineerd met prachtig houtwerk en op maat gemaakte meubels, wat resulteert in een stijlvolle en comfortabele omgeving. De salon biedt een ruime loungehoek met zacht lederen banken en op maat gemaakte stoelen, ideaal voor gasten om te genieten van het panoramisch uitzicht of te entertainen.

De Riva 82' Diva'sstuurhut is uitgerust met geavanceerde navigatieapparatuur die naadloos aansluit bij het luxe interieur. De moderne technologie maakt het niet alleen makkelijk voor de kapitein om het jacht te besturen, maar ook zorgt het voor een veilige en plezierige reis voor alle opvarenden.

De accommodatie aan boord is even indrukwekkend; met vier gastencabines, waaronder een majestueuze eigenaarssuite die het toonbeeld vormt van Riva'svakmanschap. Deze suite biedt een ruim en elegant toevluchtsoord, compleet met verfijnde meubels en een en-suite badkamer. Daarnaast zijn er nog drie gastencabines die elk voorzien zijn van een eigen badkamer, wat zorgt voor privacy en comfort voor alle passagiers.

Een ander onderscheidend kenmerk van de Riva 82' Diva is haar vermogen om topprestaties te combineren met comfort. Met twee krachtige MTU-motoren kan het jacht snelheden bereiken die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende jachteigenaren overstijgen. Dit wordt allemaal bereikt terwijl het soepele en stabiele vaargedrag van Riva behouden blijft, wat zelfs op open zee voor een aangename reiservaring zorgt.

Het Cannes Yachting Festival is de perfecte setting voor de Riva 82' Diva om haar debuut te maken, waar bezoekers kunnen genieten van de sfeervolle Franse Rivièra terwijl ze een aantal van 'swerelds meest adembenemende jachten bewonderen. Het is een platform waar luxe en vakmanschap de norm zijn, en de Riva 82' Diva past daar naadloos tussen als een toonbeeld van nautische innovatie en designexcellentie.

De lancering van de Riva 82' Diva op dit prestigieuze festival is slechts het begin van haar reis. Als nieuwste aanwinst in het brede assortiment van Riva-jachten, staat de Diva klaar om de harten van jachteigenaren over de hele wereld te veroveren met haar verbluffende schoonheid en superieure prestaties. Liefhebbers van het merk en toekomstige eigenaren kunnen uitzien naar vele onvergetelijke momenten aan boord van dit uitmuntend stuk vakmanschap.

Riva Yachts, een entiteit die al meer dan 170 jaar synoniem staat voor Italiaanse elegantie en vakmanschap op zee, heeft haar reputatie versterkt als bouwer van enkele van 'swerelds mooiste en technologisch geavanceerde jachten. Sinds de oprichting in 1842 in Sarnico, Italië, heeft Riva zich toegewijd aan het scheppen van vaartuigen die subliem design en prestatie harmonieus samenvoegen. Het begon als een kleine werkplaats aan het Iseomeer, maar Riva groeide uit tot een mondiale referentie in de jachtbouwerij, geliefd door beroemdheden, royalty'sen scheepsliefhebbers over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.