Dit is de nieuwe Lamborghini jacht van Conor McGregor

Conor McGregor'slinkerbeen is flink opgezwollen na zijn laatste gevecht met Dustin Poirier tijdens UFC 264. Echter, het lijkt erop dat hij er niet veel meer om geeft sinds hij zojuist zijn aangepaste Lamborghini Tecnomar 63-jacht heeft ontvangen. De voormalige MMA-wereldkampioen heeft zichzelf getrakteerd op een verbluffende 3,6 miljoen dollar voor zijn nieuwste speeltje, bijgenaamd de "Supercar of the Sea". Hij schreef op Instagram: "Ik veeg mijn rijk af met je gevoelens over mijn werk", waarmee hij zijn reputatie als flamboyante persoonlijkheid in stand houdt.

De Lamborghini Tecnomar 63 is het resultaat van de samenwerking tussen Lamborghini Automobili en Italian Sea Group. Het jacht wordt aangedreven door twee MAN V12-motoren die 4.000 pk kunnen produceren en heeft een topsnelheid van 60 knopen. Het is een ultralichtgewicht jacht van 63 voet lang en weegt slechts 24 ton, gemaakt van koolstofvezel. Het exterieur is gebaseerd op de Lamborghini Miura en Lamborghini Countach uit de jaren 60/70, met inspiratie uit de Lamborghini Sian FKP 37 hybride hypercar. Het interieur is beschreven als een "high-tech ontwerp gebaseerd op superpresterende materialen voor gewicht en functie"; met Lamborghini'siconische strakke lijnen, zeshoekige vormen, Y-motief en volledig aanpasbare kleuren.

Lamborghini'sofficiële persbericht verklaart dat de Tecnomar 63 niet alleen een oefening is in stijl en design, maar ook de voorhoede vertegenwoordigt in luxe speedboten. Het jacht is geïnspireerd door de prestaties van Lamborghini-supersportwagens, met snelheid en de dynamiek van lichtgewicht techniek als belangrijkste innovatieve kenmerken. De Lamborghini Tecnomar 63 zal beperkt worden tot slechts 63 exemplaren, verwijzend naar de naam, lengte, productielimiet en het oprichtingsjaar van Lamborghini (1963).

De Lamborghini Tecnomar 63 is een exclusief jacht en zal alleen beschikbaar zijn voor de allerrijksten. De 63 exemplaren zijn naar verwachting al uitverkocht voordat de eerste boot van de productielijn rolt. Het is een indrukwekkende prestatie voor de Italiaanse sportwagenfabrikant, die zich met deze samenwerking op onbekend terrein begeeft.

Het is niet de eerste keer dat Lamborghini zich op het water begeeft. Het bedrijf heeft in het verleden samengewerkt met Riva, een Italiaanse fabrikant van luxe speedboten, om speciale editie-jachten te produceren. De samenwerking met Italian Sea Group heeft echter geleid tot de creatie van het eerste jacht dat volledig is ontworpen en geproduceerd door Lamborghini.

Conor McGregor is slechts een van de vele rijke klanten die zich tot Lamborghini hebben gewend voor een jacht op maat. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van exclusieve jachten en heeft samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde jachtbouwers ter wereld. Het is een andere manier waarop Lamborghini zich onderscheidt van andere luxe automerken en haar klanten een unieke ervaring biedt.

De Lamborghini Tecnomar 63 is voornamelijk gemaakt van koolstofvezel, wat zorgt voor een ultralichtgewicht jacht. Het is 63 voet lang en weegt slechts 24 ton. Het jacht wordt aangedreven door twee MAN V12-motoren die 4.000 pk kunnen produceren, waardoor het een topsnelheid heeft van 60 knopen.

Het exterieur van de Tecnomar 63 is geïnspireerd op de Lamborghini Miura en Lamborghini Countach uit de jaren 60/70 en haalt ook inspiratie uit de Lamborghini Sian FKP 37 hybride hypercar. Het interieur is beschreven als een "high-tech ontwerp gebaseerd op superpresterende materialen voor gewicht en functie"; met Lamborghini'siconische strakke lijnen, zeshoekige vormen, Y-motief en volledig aanpasbare kleuren.

Er is slechts één model van de Lamborghini Tecnomar 63, maar het jacht zal worden beperkt tot slechts 63 exemplaren. Dit verwijst ook naar het oprichtingsjaar van Lamborghini, 1963. Het jacht is ontworpen en geproduceerd door Lamborghini in samenwerking met Italian Sea Group, een bekende producent van luxe speedboten.

Al met al is de Lamborghini Tecnomar 63 een spectaculair jacht dat de legendarische status van het merk Lamborghini versterkt. Met een ultramodern ontwerp en de nieuwste technologieën zal het jacht ongetwijfeld indruk maken op degenen die het geluk hebben er een te bezitten. Het is een uitdrukking van pure luxe en verfijning, en een perfecte toevoeging aan de collectie van degenen die het kunnen betalen.

 • Lengte: 63 voet
 • Gewicht: 24 ton
 • Materiaal: koolstofvezel
 • Aandrijving: 2 x MAN V12-motoren
 • Vermogen: 4.000 pk
 • Topsnelheid: 60 knopen
 • Exterieurontwerp: geïnspireerd op de Lamborghini Miura, Lamborghini Countach en Lamborghini Sian FKP 37
 • Interieurontwerp: high-tech ontwerp gebaseerd op superpresterende materialen
 • Aanpasbare kleuren: volledig aanpasbaar
 • Productie: beperkt tot 63 exemplaren
 • Producent: Lamborghini in samenwerking met Italian Sea Group
 • Luxe interieur: Het interieur van de Tecnomar 63 is ontworpen met hoogwaardige materialen en is volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant. Het beschikt over Lamborghini'siconische strakke lijnen, zeshoekige vormen, Y-motief en high-tech ontwerp gebaseerd op superpresterende materialen.
 • Exclusiviteit: Met slechts 63 exemplaren beschikbaar, is de Tecnomar 63 een zeldzame en exclusieve aankoop die de eigenaar onderscheidt van de massa.
 • Prestaties: Met een topsnelheid van 60 knopen, is de Tecnomar 63 een van de snelste jachten op de markt. Het is ontworpen met de nieuwste technologieën om een ​​soepele en snelle rit te bieden op open water.
 • Design: Het exterieurontwerp van de Tecnomar 63 is gebaseerd op enkele van de meest iconische Lamborghini-modellen uit de jaren 60 en 70, waardoor het jacht een unieke en opvallende uitstraling heeft.
 • Exclusieve samenwerking: De Lamborghini Tecnomar 63 is ontstaan ​​uit een samenwerking tussen Lamborghini en Italian Sea Group, een bekende producent van luxe speedboten. Deze samenwerking heeft geleid tot een unieke combinatie van Italiaanse stijl en technologie.
 • Statussymbool: De Lamborghini Tecnomar 63 is een statussymbool voor de allerrijksten en biedt de eigenaar een exclusieve en luxe ervaring die niet veel mensen kunnen evenaren.


De Lamborghini Tecnomar 63 is een opmerkelijk jacht dat Lamborghini'sonderscheidende stijl en prestaties naar de zee brengt. Met een beperkte oplage van slechts 63 exemplaren, is het een uniek en exclusief bezit voor degenen die het kunnen betalen. Het is een uitdrukking van pure luxe en verfijning en biedt de eigenaar een unieke en onvergetelijke ervaring op open water.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website