Luxe 6-sterren Scenic Eclipse - Vaar de zeven zeeën in stijl

De perfecte vakantie wacht op u met de Scenic Eclipse, een luxueus 6-sterren megajacht van Scenic Luxury Cruises & Tours. Ter ere van hun 30-jarig bestaan, biedt dit oceaanvarend schip plaats aan maximaal 228 passagiers in 114 volledig veranda-suites.

Met twee helikopters, een op maat gemaakte onderzeeër, spa, binnen- en buitenjacuzzi s, zes eetgelegenheden, fitnessruimte en yoga- en pilatesstudio, is de Scenic Eclipse een ultieme verwennerij. Profiteer van de hoogste poolijsklasse voor veilige reizen naar het Noordpoolgebied en Antarctica.

Ontdek de wereld van Istanbul naar Venetië, Amerika, Antarctica, Europa, de Middellandse Zee, het Arctisch gebied en de Noorse fjorden. Geniet van een persoonlijke service met een bijna 1:1 personeel-gastverhouding en stabilisatorvinnen die 50% groter zijn dan standaard voor verhoogd comfort.

Het Discovery Team bestaat uit experts om u te begeleiden tijdens lokale rondleidingen, terwijl zodiacs, kajaks en duik- en snorkeluitrusting altijd beschikbaar zijn. Ontspan in het grote theater, spa- en fitnesscentrum, of kies uit Franse, Pan-Aziatische, Italiaanse en steakrestaurants.

Scenic Eclipse plant al een opvolger voor 2019, een bewijs van hun toewijding aan luxe en avontuur.

Naast de eerder genoemde faciliteiten en diensten, zal Scenic Eclipse zijn gasten verrassen met een breed scala aan entertainmentopties en educatieve activiteiten aan boord. Van wijnproeverijen en kookdemonstraties tot lezingen over de geschiedenis en cultuur van de bestemmingen, er is altijd iets interessants om te doen en te leren.

De state-of-the-art technologie aan boord van Scenic Eclipse zorgt ervoor dat de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Dankzij het geavanceerde afvalverwerkingssysteem en de lage-emissiemotoren kan het schip op een milieuvriendelijke en duurzame manier de meest afgelegen gebieden van de wereld verkennen.

Bovendien biedt Scenic Eclipse een all-inclusive ervaring, waarbij alle maaltijden, drankjes, excursies, activiteiten en fooien zijn inbegrepen. Dit betekent dat gasten zich volledig kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten.

Voor degenen die een meer persoonlijke en exclusieve ervaring zoeken, is er de mogelijkheid om te upgraden naar de Scenic Eclipse Owner'sSuite. Deze prachtige suite biedt een ongeëvenaard niveau van luxe en privacy, met een ruime woonkamer, eetkamer, inloopkast en een groot privéterras met jacuzzi.

De Scenic Eclipse is echt een spelveranderend schip dat luxe, avontuur en duurzaamheid combineert om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Mis deze kans niet om de zeven zeeën te verkennen in ultieme stijl en comfort.

Scenic Eclipse

Restaurants:

  • Elements: Een verfijnd restaurant dat Franse, Italiaanse en steak-gerechten serveert in een elegante setting.
  • Koko s: Een Aziatisch fusionrestaurant met een breed scala aan Pan-Aziatische gerechten, inclusief sushi en sashimi.
  • Lumière: Een intiem Frans fine dining-restaurant met een nadruk op innovatieve en verfijnde gerechten.
  • Azure Bar & Café: Een ontspannen eetgelegenheid die lichte maaltijden, snacks en koffie serveert gedurende de dag.
  • Epicure: Een kookstudio en culinair centrum waar gasten kunnen deelnemen aan kookdemonstraties en proeverijen.
  • Chef'sTable: Een exclusieve eetervaring waarbij gasten genieten van een meergangenmenu, bereid door de chef-kok en zijn team.


Bars:

  • Observatory Lounge: Een elegante lounge met panoramisch uitzicht, waar gasten kunnen genieten van een drankje en live muziek.
  • Pool Bar: Een ontspannen buitenbar bij het zwembad, waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails en snacks.
  • Yacht Club: Een stijlvolle bar met uitzicht op de achtersteven van het schip, waar gasten kunnen genieten van drankjes en lichte maaltijden.


Accommodaties:

  • Veranda Suite: Een stijlvolle en comfortabele suite met een eigen veranda, woonkamer en slaapgedeelte. Deze stijlvolle en comfortabele suite beschikt over een eigen veranda, een gezellige zithoek en een apart slaapgedeelte. De suite is voorzien van een en-suite badkamer met luxe toiletartikelen, een inloopkast, een minibar en 24-uurs roomservice.
  • Spa Suite: Een luxe suite met toegang tot de spa en een eigen veranda met ligstoelen en een jacuzzi. De Spa Suite is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar extra ontspanning en verwennerij tijdens hun vakantie. Naast de voorzieningen van de Veranda Suite, hebben gasten die in de Spa Suite verblijven, directe toegang tot de spa en beschikken ze over een privéveranda met ligstoelen en een jacuzzi.
  • Panorama Suite: Een ruime suite met kamerhoge ramen die een panoramisch uitzicht bieden. De Panorama Suite is een ruimere optie met kamerhoge ramen die een uitzicht op de oceaan bieden. Deze suite beschikt over een aparte woon- en slaapruimte, een inloopkast, een en-suite badkamer met luxe toiletartikelen en een privéveranda met ligstoelen en een jacuzzi. Gasten die in de Panorama Suite verblijven, genieten ook van extra voorzieningen zoals 24-uurs butlerservice en prioritair in- en uitchecken.
  • Grand Panorama Suite: Een extra grote suite met een aparte woonkamer, eetkamer en een groot privéterras. De Grand Panorama Suite is een van de meest luxueuze opties aan boord van de Scenic Eclipse. Het biedt een grote woonruimte, een aparte slaapkamer, een en-suite badkamer met een vrijstaand bad en een inloopkast. Daarnaast heeft deze suite een groot privéterras met een jacuzzi en ligstoelen. Gasten die in deze suite verblijven, hebben toegang tot exclusieve voorzieningen, zoals een privédiner bij kaarslicht en een persoonlijke butlerservice.
  • Owner'sSuite: De meest luxueuze en exclusieve suite aan boord, met een ruime woonkamer, eetkamer, inloopkast en een groot privéterras met jacuzzi. De meest luxueuze en exclusieve accommodatie aan boord van de Scenic Eclipse is de Owner'sPenthouse Suite. Deze prachtige suite beschikt over een ruime woonkamer, een eetkamer, een aparte slaapkamer, een en-suite badkamer met een vrijstaand bad en een inloopkast. Het ruime privéterras biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan en is voorzien van een jacuzzi en ligstoelen. Gasten die in de Owner'sPenthouse Suite verblijven, genieten van de allerbeste voorzieningen en diensten, waaronder een privéchef, een persoonlijke butlerservice en exclusieve toegang tot privé-evenementen aan boord.


Andere faciliteiten:

  • Spa Sanctuary: Een uitgebreide spa met behandelkamers, een stoombad, sauna, en binnen- en buitenjacuzzi s.
  • Fitnesscentrum: Een moderne fitnessruimte met cardio- en krachtapparatuur, evenals een aparte yoga- en pilatesstudio.
  • Helikopters: Twee helikopters voor exclusieve excursies en luchttours.
  • Op maat gemaakte onderzeeër: Een ultramoderne onderzeeër voor onderwaterexcursies en ontdekkingsreizen.
  • Theater: Een groot theater voor live entertainment, lezingen en presentaties.
  • Discovery Team: Een team van experts in verschillende vakgebieden om gasten te informeren en te begeleiden tijdens excursies en activiteiten.
  • Zodiacs, kajaks, duik- en snorkeluitrusting: Beschikbaar voor gasten om te gebruiken tijdens watergerelateerde activiteiten en excursies.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.