Ontdek Incentivized op de Miami Internationale Bootshow

Burgess, een prominente speler in de wereld van superjachten, maakte onlangs bekend dat ze hun opvallende jacht 'Incentivized' zullen tentoonstellen op de Miami Internationale Bootshow. Deze prestigieuze gebeurtenis loopt voorop in het presenteren van de meest luxueuze en innovatieve jachten in de branche, en trekt elk jaar enthousiastelingen en deskundigen uit de hele wereld.

'Incentivized' is een prachtig voorbeeld van een modern superjacht waarin elegantie en technologie samenkomen. Het schip is met zijn indrukwekkende lengte van 34,14 meter (112 voet) zorgvuldig ontworpen en gebouwd door de gerenommeerde werf Sanlorenzo in 2017. Het is niet alleen haar afmeting die indrukwekkend is, maar ook de verfijnde inrichting en vooruitstrevende technologische snufjes waarmee het jacht is uitgerust, maken 'Incentivized' tot een wonder der zeevaart.

De ingenieuze lay-out van het schip biedt ruimte aan acht gasten, verdeeld over vier weelderige suites. Elke kamer is een toonbeeld van luxe en comfort, ingericht met de fijnste materialen en voorzien van alle gemakken die men op een superjacht van dit kaliber mag verwachten. Daarbij komt nog dat het ontwerp van 'Incentivized' zich richt op het maximaliseren van de buitenruimtes, zodat gasten optimaal kunnen genieten van de open lucht en adembenemende uitzichten.

Een van de onderscheidende kenmerken van dit jacht is de ruime 'beach club' aan de achterkant van het schip. Dit gebied op zeeniveau biedt een naadloze overgang tussen het luxueuze interieur en de uitnodigende blauwe wateren, waar gasten kunnen ontspannen of zich kunnen wagen aan diverse watersportactiviteiten.

Het schip is ook uitgerust met een indrukwekkende reeks aan waterspeelgoed, inclusief jetski's en paddleboards, ideaal voor avontuurzoekers die het water willen verkennen. Bovendien benadrukt de focus op milieuverantwoordelijke functies zoals het geavanceerde waterzuiveringssysteem, de toewijding van 'Incentivized' aan duurzaamheid op zee.

De prestaties van het jacht zijn al even opmerkelijk als haar uiterlijk. Aangedreven door twee krachtige MTU-motoren, kan 'Incentivized' een topsnelheid bereiken van 25 knopen en heeft het een comfortabele kruissnelheid van 21 knopen. De combinatie van snelheid en luxe maakt dit schip tot een uitzonderlijke keuze voor diegene die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde vaarervaring.

Naast de indrukwekkende specificaties en voorzieningen, biedt 'Incentivized' ook nog eens het voordeel van een fiscaalaantrekkelijke structuur. Dit detail kan voor aspirant-eigenaren een sterk motiverend aspect zijn bij de overweging tot aankoop.

De Miami Internationale Bootshow is altijd een hoogtepunt geweest voor de nautische gemeenschap en Burgess' keuze om 'Incentivized' daar te presenteren spreekt boekdelen over de status van het jacht. Potentiële kopers en jachtliefhebbers krijgen tijdens de show de unieke kans dit varend meesterwerk in al haar glorie te bewonderen.

De kundigheid van Burgess in het verhandelen van superjachten is wereldwijd erkend, en hun specialisten zullen ter plaatse zijn om geïnteresseerden te begeleiden door alles wat 'Incentivized' te bieden heeft. Het deskundige team zal beschikbaar zijn om rondleidingen te geven, vragen te beantwoorden en de voordelen van het bezitten van een jacht als 'Incentivized' te bespreken.

Voor degenen die verlangen naar de vrijheid op de oceaan en de exclusiviteit van een luxe jacht, belooft 'Incentivized' een baken te zijn van voortreffelijkheid en prestige. Als pronkstuk binnen de jachtindustrie en nu te zien op een van de meest gerenommeerde nautische evenementen ter wereld, vertegenwoordigt 'Incentivized' de ultieme verbintenis tussen schoonheid, prestatie en luxe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.