Deze LimoTender is perfect voor de rit van de kust naar jouw jacht

De LimoTender van 35 voet van Wooden Boats is een combinatie van strakke exterieurstyling en een beschermd interieur. Het meest opvallende kenmerk is echter het beweegbare dekhuis waardoor het in de garage van een superjacht kan worden opgeborgen. De LimoTender is gemaakt van koolstofvezel met een kern van PVC-schuim en wordt aangedreven door twee 220 pk Volvo Penta D3-dieselmotoren die een topsnelheid van 35 knopen en een kruissnelheid van 25 knopen leveren. Dit maakt de LimoTender perfect voor eigenaren die stijl en beschutting willen tijdens hun uitstapjes van de kust naar hun hoofdrit.

Het unieke model WB 14 is ontstaan uit de samenwerking tussen scheepsarchitect Marco Arnaboldi en ontwerper Giorgio Maria Cassetta, die deze luxe limotender een geweldige, lineaire en moderne stijl hebben gegeven met een topsnelheid van 40 knopen.

Wooden Boats is een project dat gebaseerd is op de ervaring van Studio Arnaboldi in het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën en productieprocessen voor de realisatie van boten met waterdicht multiplex met koolstof- of Kevlar-vezels. Hierdoor kan Wooden Boats op maat gemaakte boten leveren, op dezelfde manier als een maatpak wordt gemaakt. Er is weinig onderhoud nodig en er wordt gebruik gemaakt van mallen. De samenwerking met verschillende ontwerpers, zoals Della Role Giacomelli, Giugiaro Design, ADV, Tommaso Spadolini en Guidetti Valeria, heeft geleid tot ideeën en oplossingen die van Wooden Boats een unieke werf hebben gemaakt.

Wooden Boats is een Italiaans bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en bouwen van luxe boten met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde ontwerpers om unieke en stijlvolle boten te produceren.

Een van hun meest opvallende modellen is de 35-voet LimoTender, die een combinatie van strakke exterieurstyling en beschermend interieur biedt. Het meest opvallende kenmerk van de boot is het beweegbare dekhuis, waardoor het in de garage van een superjacht kan worden opgeborgen. De LimoTender is gemaakt van koolstofvezel met een kern van PVC-schuim en wordt aangedreven door twee 220 pk Volvo Penta D3-dieselmotoren die een gerapporteerde topsnelheid van 35 knopen en een kruissnelheid van 25 knopen leveren.

Het unieke model WB 14 is ontstaan uit de samenwerking van scheepsarchitect Marco Arnaboldi en ontwerper Giorgio Maria Cassetta. Deze limotender heeft een geweldige, lineaire en moderne stijl met een buitengewone snelheidsbeleving van 40 knopen.

De LimoTender van Wooden Boats is gemaakt van koolstofvezel met een kern van PVC-schuim en heeft een lengte van 35 voet. Het wordt aangedreven door twee 220 pk Volvo Penta D3-dieselmotoren die een topsnelheid van 35 knopen en een kruissnelheid van 25 knopen leveren. Het model WB 14 is ontworpen door Marco Arnaboldi en Giorgio Maria Cassetta en heeft een lineaire en moderne stijl met een snelheidsbeleving van 40 knopen. Wooden Boats maakt gebruik van technologieën en productieprocessen voor de realisatie van boten met waterdicht multiplex met koolstof- of Kevlar-vezels, wat resulteert in weinig onderhoud en gebruik van mallen. Wooden Boats werkt samen met verschillende ontwerpers om ideeën en oplossingen te ontwikkelen en biedt klanten de mogelijkheid om een boot op maat te laten maken. Hierdoor kan het bedrijf op maat gemaakte boten produceren die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klant, vergelijkbaar met een op maat gemaakt pak. Het productieproces is efficiënt en er is weinig onderhoud nodig dankzij het gebruik van mallen.

Wooden Boats heeft samengewerkt met verschillende ontwerpers, waaronder Della Role Giacomelli, Giugiaro Design, ADV, Tommaso Spadolini en Guidetti Valeria, om unieke ideeën en oplossingen te ontwikkelen. Hierdoor heeft het bedrijf een unieke werf en een portfolio van unieke en stijlvolle boten kunnen creëren.

 • Lengte: 35 voet (10,67 meter)
 • Materiaal: koolstofvezel met een kern van PVC-schuim
 • Aandrijving: twee 220 pk Volvo Penta D3-dieselmotoren
 • Topsnelheid: 35 knopen
 • Kruissnelheid: 25 knopen
 • Capaciteit: 12 personen
 • Brandstoftank: 550 liter
 • Water tank: 100 liter
 • Gewicht: 3,8 ton
 • Ontwerp: WB 14, ontworpen door Marco Arnaboldi en Giorgio Maria Cassetta
 • Kleur: niet gespecificeerd


Over Wooden Boats

Wooden Boats is een Italiaanse scheepswerf die zich toelegt op het ontwerpen en bouwen van luxe boten met behulp van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen. Het project is gebaseerd op de ervaring van Studio Arnaboldi in het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën en productieprocessen voor de realisatie van boten met waterdicht multiplex met koolstof- of Kevlar-vezels. Dit heeft geleid tot een nieuwe benadering van de constructie van boten met behulp van hout in combinatie met synthetische para-aramidevezels.

Wooden Boats biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte boten te realiseren, met de mogelijkheid om samen te werken met verschillende ontwerpers zoals Della Role Giacomelli, Giugiaro Design, ADV, Tommaso Spadolini en Guidetti Valeria. Het resultaat is een unieke werf die in staat is om ideeën en oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen van de klant.

Een van de bekendste boten van Wooden Boats is de 35-voet LimoTender, die een strakke exterieurstyling combineert met een beschermd interieur en is ontworpen om opgeslagen te worden in de garage van een superjacht. De LimoTender is gemaakt van koolstofvezel met een kern van PVC-schuim en wordt aangedreven door twee 220 pk Volvo Penta D3-dieselmotoren die een topsnelheid van 35 knopen en een kruissnelheid van 25 knopen leveren. Dit maakt het een ideale rit voor eigenaren die stijl en beschutting willen bij het reizen van de kust naar hun hoofdrit.

Wooden Boats is een Italiaanse scheepswerf die gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte houten boten en jachten met een focus op technologische innovatie en hoogwaardige materialen. De werf heeft een team van experts op het gebied van ontwerp, engineering en productie, en werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om unieke boten en jachten te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Het bedrijf is gevestigd in Milaan en heeft een tweede productiefaciliteit in Venetië, waar de boten met de hand worden gebouwd met behulp van geavanceerde productiemethoden en de nieuwste technologieën. De focus van Wooden Boats op kwaliteit en duurzaamheid heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve materialen zoals waterdicht multiplex met koolstof- of Kevlar-vezels, die de sterkte en duurzaamheid van hout combineren met de lichtheid en weerstand van synthetische vezels. Het bedrijf heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde ontwerpers, waaronder Della Role Giacomelli, Giugiaro Design, ADV, Tommaso Spadolini en Guidetti Valeria. De boten en jachten van Wooden Boats zijn te vinden in de wateren over de hele wereld en staan bekend om hun unieke stijl, vakmanschap en technische innovatie.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...