Luxe en stijl op zee - de Alen 55 Yacht

De Alen 55 Yacht heeft alles wat nodig is voor een onvergetelijke ervaring op zee. Met een elegante teakhouten voering, lederen binnenwandpanelen en gelakte oppervlakken aan de binnenkant, straalt deze boot een stijlvolle en luxe sfeer uit die doet denken aan een boetiekhotel. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in het interieur, dat een warme en natuurlijke ambiance creëert.

Het ontwerp van de middenconsole met een diep bolwerk zorgt voor een veilige en toegankelijke loopbrug rondom de voor- en achterkant van de boot, wat de veiligheid van de passagiers garandeert, zelfs bij hogere snelheden. Of het nu gaat om ontspannen op het dek of genieten van watersportactiviteiten, de Alen 55 Yacht biedt voldoende ruimte voor maximaal acht passagiers om comfortabel te zitten.

Met een paar krachtige Volvo-motoren van 800 pk kan deze luxe jacht snelheden bereiken tot 30 knopen, en soms zelfs tot 35 knopen. Of je nu op zoek bent naar adrenaline of gewoon snel op je bestemming wilt zijn, de Alen 55 Yacht biedt de nodige snelheid en prestaties.

Het interieur van de boot is ontworpen met 'intelligente inspiratie' en kan worden aangepast aan de wensen van de eigenaar. Er is mogelijkheid voor een bemanningscabine of extra slaapkamer, de loungebank kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed en de hutten bieden royale opbergruimte. De combinatie van teakhouten vloeren, lederen wandpanelen en gelakte oppervlakken creëert een warme en uitnodigende sfeer aan boord.

De Alen 55 Yacht is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een scala aan slimme functies en innovatieve details die het leven aan boord nog comfortabeler maken. Het uitbreidbare tafelgedeelte nabij de open keuken biedt plaats aan maximaal 8 gasten, waardoor er voldoende ruimte is om te dineren en te socializen. Aan het schaduwrijke stuurstation bevindt zich de nieuwste navigatieapparatuur en een knop waarmee het verborgen, op maat gemaakte ankermechanisme kan worden bediend. Achter het zonnedek bevindt zich een hydraulische loopplank die ook dienstdoet als handige zwemtrap.

Het interieur van de Alen 55 Yacht is doordacht ontworpen en kan worden aangepast aan de wensen van de eigenaar. Een bemanningscabine of extra slaapkamer kan worden opgenomen, de loungebank kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed en de hutten bieden royale opbergruimte. De combinatie van teakhouten vloeren, lederen wandpanelen en gelakte oppervlakken creëert een warme en natuurlijke ambiance die uitnodigt tot ontspanning en comfort.

Met een lengte van 16,5 meter wordt de Alen 55 Yacht aangedreven door een paar krachtige Volvo-motoren van 800 pk. Hierdoor kan de boot snelheden bereiken tot 30 knopen, en soms zelfs tot 35 knopen, wat zorgt voor een opwindende vaarervaring voor avontuurlijke zeeliefhebbers.

Hoewel er nog geen specifieke informatie is over de releasedatum of prijs van de Alen 55 Yacht, belooft dit luxe jacht een adembenemend uiterlijk te hebben zodra het in de vaart wordt genomen. Met haar tijdloze design, veiligheidsvoorzieningen en aandacht voor detail is de Alen 55 Yacht een verfijnde keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en prestaties op het water.

Over Alen Yacht

Alen Yacht is een bekend jachtmerk dat luxe en stijlvolle boten produceert. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Of het nu gaat om cruisen op open zee of ontspannen in een afgelegen baai, de Alen Yacht biedt de ultieme ervaring van comfort en elegantie.

De boten van Alen Yacht hebben een tijdloos en modern ontwerp, gekenmerkt door strakke lijnen, elegante boegvormen en aandacht voor functionaliteit. Ze zijn ontworpen om de perfecte combinatie van prestaties en luxe te bieden, met krachtige motoren en hoogwaardige materialen die zorgen voor een soepele en comfortabele vaarervaring.

De interieurs van Alen Yacht zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een luxueuze en gastvrije ambiance. Elk aspect van het interieur is zorgvuldig doordacht, van de hoogwaardige afwerkingen tot de comfortabele zitplaatsen en ruime accommodaties. De boten bieden voldoende ruimte om te socializen, te ontspannen en te genieten van de tijd aan boord.

Daarnaast staat Alen Yacht bekend om zijn aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en efficiëntie te verbeteren.

Met verschillende modellen en maten biedt Alen Yacht een breed scala aan keuzes om aan de behoeften en wensen van elke jachteigenaar te voldoen. Of het nu gaat om dagtochten, lange reizen of het verkennen van afgelegen bestemmingen, Alen Yacht heeft de perfecte boot om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met een Alen Yacht krijgt u niet alleen een prachtig vaartuig, maar ook een levensstijl. Het merk belichaamt de luxe, elegantie en vrijheid die gepaard gaan met het bezitten van een eigen jacht. Of u nu een ervaren zeiler bent of nieuw in de wereld van jachtvaart, Alen Yacht biedt een unieke en gedenkwaardige ervaring op het water.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.