Poseidon is een indrukwekkend 44 meter superjachtconcept van Rossinavi

De Italiaanse scheepswerf Rossinavi heeft het nieuwe 44-meter superjachtconcept genaamd Poseidon onthuld, een elegante, maar robuuste ontdekkingsreiziger. Vernoemd naar de oude Griekse god van de zee, is dit schip zo indrukwekkend als maar kan. Met zijn romp, dekken en bovenbouw volledig gebouwd van aluminium van maritieme kwaliteit en marinearchitectuur en scheepsbouw ontwikkeld door Arrabito Naval Architects, kan Poseidon zelfs navigeren op plaatsen waar de kans bestaat dat je drijvend ijs tegenkomt, terwijl de efficiënte romplijnen het mogelijk maken dus terwijl het brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt.
Vrij stevig aan de buitenkant, het schip is elegant en comfortabel van binnen. Het interieur is opvallend minimalistisch en krijgt ook een vleugje luxe dankzij het gebruik van meubels en decoratieve objecten uit de Armani Home-collectie (fauteuils, losse houten meubels, tafellampen en textiel). Donker wengéhout wordt overal gebruikt, terwijl de kamers zijn versierd met muren bedekt met witte onyx, die vervolgens zijn verlicht om een werkelijk betoverende sfeer te creëren.
De buitenruimtes van Poseidon zijn net zo aantrekkelijk, met name de achtersteven met zijn omheinde zwembad en het strand. Het jacht beschikt ook over tal van andere geweldige externe dekken, zodat reizigers, eenmaal aangekomen op bestemming, waar ter wereld dan ook, gewoon achterover kunnen leunen en kunnen genieten van de zon en de zeebries.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...