Poseidon - Rossinavi s indrukwekkend 44-meter superjacht-concept onthuld

Rossinavi, de gerenommeerde Italiaanse scheepswerf, heeft de sluier opgelicht van haar nieuwste creatie: een imposant 44-meter superjachtconcept genaamd Poseidon. Dit indrukwekkende vaartuig, vernoemd naar de oude Griekse god van de zee, belooft een luxe ervaring te bieden die zowel robuust als elegant is.

Poseidon'sromp, dekken en bovenbouw zijn volledig vervaardigd uit maritiem aluminium van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan het schip zelfs in de meest uitdagende omstandigheden navigeren, waaronder gebieden met potentieel drijvend ijs. Het ontwerp van de romp, ontwikkeld door Arrabito Naval Architects, is gericht op efficiëntie, waardoor het brandstofverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Ondanks zijn robuuste uiterlijk, biedt Poseidon een interieur dat elegantie en comfort ademt. Het minimalistische ontwerp van het interieur wordt versterkt door luxe details, met meubels en decoratieve objecten uit de Armani Home-collectie die het jacht een extra vleugje verfijning geven. Het gebruik van donker wengéhout en muren bedekt met verlichte witte onyx creëert een betoverende ambiance aan boord.

Wat de buitenruimtes betreft, biedt Poseidon een scala aan aantrekkelijke plekken om te ontspannen en te genieten van de zeebries. De achtersteven springt eruit met een afgesloten zwembad en een strandclub. Daarnaast beschikt het jacht over diverse uitnodigende externe dekken, ideaal voor gasten om te ontspannen en te genieten van de omgeving, waar ter wereld ze ook zijn.

Poseidon'scombinatie van schoonheid en kracht is een toonbeeld van Rossinavi'smeesterschap in scheepsbouw en design. De beroemde Italiaanse scheepswerf is erin geslaagd een jacht te creëren dat zowel uitnodigend als indrukwekkend is, een plek waar comfort en avontuur samenkomen.

Het interieurdesign van het schip is een harmonieus samenspel van donker wengéhout en verlichte witte onyx, wat bijdraagt aan een gevoel van luxe en sereniteit. Meubels en decoratieve stukken uit de Armani Home-collectie voegen verfijning toe aan deze minimalistische ruimte, waardoor een sfeer van kalme elegantie ontstaat.

Aan de buitenkant wordt Poseidon gekenmerkt door haar robuuste, maar stijlvolle uiterlijk. Het vaartuig is ontworpen om te navigeren in de meest uitdagende omstandigheden, dankzij de hoogwaardige aluminium constructie en het efficiënte ontwerp van de romp. Ondanks deze robuustheid is er geen compromis gesloten op het gebied van luxe en comfort.

De buitenruimtes van Poseidon zijn ontworpen om optimaal te genieten van het leven op zee. Het achterdek met een afgesloten zwembad en strandclub nodigt gasten uit om te ontspannen en te genieten van de zon, terwijl ze worden omgeven door het rustgevende geluid van de golven. Daarnaast bieden de ruime externe dekken voldoende ruimte om te ontspannen en van het uitzicht te genieten.

Met de onthulling van het Poseidon superjachtconcept blijft Rossinavi zijn reputatie als een toonaangevende innovator in de scheepsbouw waarmaken. Dit indrukwekkende vaartuig biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en avontuur, en toont de grenzeloze mogelijkheden van wat mogelijk is in de wereld van superjachten. Of het nu gaat om het verkennen van onbekende wateren of het genieten van de rust van de open zee, Poseidon is het perfecte schip voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme maritieme ervaring.

Over Rossinavi

Rossinavi is een toonaangevende Italiaanse scheepswerf die bekend staat om zijn luxe op maat gemaakte jachten. Het bedrijf heeft meer dan drie decennia ervaring in de scheepsbouw, met een rijke geschiedenis die begon in de jaren '80.

Rossinavi, oorspronkelijk opgericht als een fabrikant van commerciële schepen, heeft zijn focus verschoven naar de productie van luxe superjachten na de toenemende vraag naar op maat gemaakte jachten in de late jaren '90. Sindsdien heeft het bedrijf een reeks indrukwekkende jachten ontworpen en gebouwd, waarbij het de grenzen van innovatie en design voortdurend verlegt.

Het bedrijf staat bekend om zijn nauwkeurige vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Elk Rossinavi-jacht is het resultaat van nauwgezet ontwerp en vakmanschap, met aandacht voor elk detail, hoe klein ook. Van rompontwerp en scheepsarchitectuur tot interieurinrichting en afwerking, elk aspect van een Rossinavi-jacht is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om de hoogste normen te bereiken.

Rossinavi werkt nauw samen met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers en ingenieurs in de jachtindustrie om schepen te creëren die zowel mooi als functioneel zijn. Elk jacht dat de scheepswerf verlaat, is een toonbeeld van Italiaanse stijl en vakmanschap, waarbij de nieuwste technologieën worden gecombineerd met tijdloos design om unieke maritieme ervaringen te bieden.

Van de ontwikkeling van innovatieve superjachtconcepten zoals Poseidon tot de bouw van enkele van de meest prestigieuze jachten ter wereld, Rossinavi blijft de norm stellen in de wereld van luxe superjachten. Het bedrijf is trouw gebleven aan zijn Italiaanse erfgoed, terwijl het zijn reputatie als een wereldleider in scheepsbouw blijft versterken.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.